Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

E-ained ja neid sisaldavad toidud (1)

2 HALB
Punktid
E-ained ja neid sisaldavad toidud #1 E-ained ja neid sisaldavad toidud #2
Punktid 10 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 10 punkti.
Leheküljed ~ 2 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2008-12-07 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 49 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 1 arvamus Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor christiine Õppematerjali autor

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
18
docx

Toiduained ja selle liigitus

Rakvere Ametikool Iseseisev töö Toiduaineteõpetus Koostas: Geili Laasberg Juhendaja: Eha Raal Esimene osa Kuivainete ladu : 1) Maasikamoos 2) Pastatooted 3) Marineeritud kurk 4) Kompotid 5) Tomatikaste 6) Karastusjoogid 7) Toiduõli Külmkapp : 1. Kapp (piimatooted) : 1) Piim 2) Kodujuust 3) Hapukoor 2. Kapp (liha ja lihatooted): 1) Jahutatud liha 2) Kanafilee 3. Kapp (värske kala): 1) Värske kala 4. Külmkamber (köögiviljad): 1) Kartul 2) Apelsinid 3) Banaanid 4) Lehtsalat 5) Porgand 6) Hiina kapsas Sügavkülmkapp : 1) Külmutatud hakkliha 2) Külmutatud marjad Teine osa 1. Lihatoode 2 tk Luha suitsutare Savvu Küleliha suitsukülg Netokaal: 110 g Ei sisalda naatriumglutamaati, laktoosi. Gluteen

Kokk
thumbnail
62
doc

Toiduained

parasiitide leiduvus. Toidu kohta kehtivad nõuded laienevad ka toidu valmistamiseks ja joogiks kasutatavale veele. 1.2.Toidukauba kvaliteet Kvaliteet on toidu omaduste (sensoorsed, füüsilised, toitelised, funktsionaalsed, hügieenilised) kogum, mis rahuldab määratud või eeldatud vajadusi ja näitab toidu sobivust kasutamiseks. Nõuded, millele toote kvaliteet peab vastama, on toodud standardites ja muudes normdokumentides. Standardid sisaldavad andmeid toote nimetuse, valmistamiseks kasutatavate toorainete, tehnoloogiliste võtete, organoleptiliste omaduste, füüsikaliste, keemiliste ja mikrobioloogiliste näitajate, proovivõtmise ja analüüsimeetodite, pakendamise, märgistamise, veo- ja säilitamise tingimuste kohta. Kvaliteedi määramine toimub organoleptilisel ja laboratoorsel teel. Olenevalt kvaliteedist võidakse kaupu liigitada klassidesse. Standardi nõuetele mittevastav kaup on mittestandardne ehk mittekvaliteetne, nagu

Toitumisõpetus



Meedia

Kommentaarid (1)

hotgurl profiilipilt
hotgurl: See on pigem osade toiduainete koostisosad..
17:57 24-05-2009



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun