Mis veebilehti külastad? Anna Teada Sulge
Facebook Like
Küsitlus


Biskviit taigen (0)

1 Hindamata
Punktid
 
Säutsu twitteris
Biskviit taigen
Põhitoorained -
Muna
Suhkur
Nisujahu
Valmistamise tehnoloogia -
Munad vahustatakse suhkruga kohevaks vahuks,lisatakse sõelutud jahu ja segatakse.Küpsetusplaadile asetatakse küpsetuspaber ja selle peale pannakse taigen ja määritakse ühtlase kihina küpsetuspaberile laiali.Küpsetatakse 200C juures 8-10 minutit .Rullbiskviidi valmistamiseks keeratakse küpsenud biskviitpõhi kohe peale ahjust välja võtmist rulli ja lastakse jahtuda.Tordi valmistamise puhul asetatakse küpsenud biskviit tordi kandikule,eemaldatakse küpsetuspaber ja lastakse jahtuda.
Küpsenud biskviiti immutatakse immutus siirupiga mis koosneb suhkrust ja veest.
Võibiskviit
Põhitoorained:
Rasvaine 25%
80% sisust ei kuvatud. Kogu dokumendi sisu näed kui laed faili alla

Logi sisse ja saadame uutele kasutajatele faili TASUTA e-mailile

Biskviit taigen #1 Biskviit taigen #2 Biskviit taigen #3
Punktid 5 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 5 punkti.
Leheküljed ~ 3 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2015-01-05 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 6 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor kaialiisapeek Õppematerjali autor

Märksõnad

Mõisted


Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri


Sarnased materjalid

6
docx
KEEDUTAIGEN
8
docx
Arvutus ja aruandlus-hinnakalkulatsioon jms-
33
docx
Koka kutseeksami küsimused ja vastused
37
doc
Pärmitaigen ja tooted
24
docx
EESTI LEIVATÖÖSTUS
37
doc
Pärmitaigen
1
doc
Bioloogia uurimustöö-Kas taigen kerkib 30°C-kraadi juures rohkem
8
doc
TERAVILJASAADUSED





Logi sisse ja saadame uutele kasutajatele
faili e-mailile TASUTA

Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
või
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli?

UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
Pole kasutajat?

Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun