Plaanid puhkusele minna? Võta endale majutus AirBnb kaudu ja saad 37€ kontoraha Tee konto Sulge
Facebook Like

Bioloogia KT kordamine (1)

5 VÄGA HEA
Punktid
 
Säutsu twitteris
  • Ainevahetus (mõisted, etapid, toiduained ja toitained ning nende liigitus. Ensüümid, ainevahetuse kiirus)
    Toitained jagunevad mikro - ja makrotoitaineteks.
    Ensüümid on eriliste omadustega valgud , mis tagavad keemiliste reaktsioonide toimumise organismis, jäädes ise samal ajal muutumata.
    Ainevahetuse kiirus sõltub näiteks kehamassist. Mida väiksem on kehamass
  • 79% sisust ei kuvatud. Kogu dokumendi sisu näed kui laed faili alla
    Bioloogia KT kordamine #1
    Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
    Leheküljed ~ 1 leht Lehekülgede arv dokumendis
    Aeg2011-11-27 Kuupäev, millal dokument üles laeti
    Allalaadimisi 11 laadimist Kokku alla laetud
    Kommentaarid 1 arvamus Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
    Autor Taavi1994 Õppematerjali autor

    Lisainfo

    Ainevahetus (mõisted, etapid, toiduained ja toitained ning nende liigitus. Ensüümid, ainevahetuse kiirus)
    Seedimine. Mõiste, koht.
    Imendumine. Mõiste, koht ja kuhu.
    Maksa ülesaned.
    Erituselunid laiemas mõttes. Mida eritavad?
    Neerude ehitus ja uriini moodustumine.

    ainevahetus , bioloogia , neerud , nahk , kopsud

    Mõisted


    Kommentaarid (1)

    nnetukas profiilipilt
    nnetukas: suht hea
    21:40 21-02-2013


    Sarnased materjalid

    2
    doc
    Bioloogia tööks kordamine
    2
    docx
    Bioloogia kordamine
    4
    docx
    Bioloogia kordamine
    5
    rtf
    Bioloogia kordamine
    5
    doc
    Bioloogia kordamine
    4
    docx
    Bioloogia kordamine
    2
    docx
    Bioloogia kontrolltööks kordamine
    12
    rtf
    Ökoloogia kordamine



    Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
    Kasutajanimi / Email
    Parool

    Unustasid parooli?

    UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
    Pole kasutajat?

    Tee tasuta konto

    Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun