Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Tööjuhend sausegurile (0)

1 Hindamata
Punktid

Lõik failist

Tööjuhend sausegurile
Sausegur
 Sausegur ehk 
varrasmikser on kiire 
abivahend  segamiseks ja 
vahustamiseks.
  Sauseguriga saab 
vahustada vahukoort, 
valmistada biskviittainast, 
kartulipüreed ja 
püreesuppe. 
Sausegur
 Mootorikorpus on 
 valmistatud 
löögikindlast plastikust
varrasrootor ja  vispel  

Tööjuhend sausegurile #1 Tööjuhend sausegurile #2 Tööjuhend sausegurile #3 Tööjuhend sausegurile #4 Tööjuhend sausegurile #5
Punktid 10 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 10 punkti.
Leheküljed ~ 5 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2014-02-12 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 8 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor xdevjah Õppematerjali autor
Lühike juhend sauseguriga töötamiseks

Kasutatud allikad

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
12
odt

KM3 kursuse aruanne, laev Victoria. Kokanduse erialal .

valmistamine ja müümine; ürdikartulite valmistamine; kapsarullide valmistamine; pliinide valmistamine. Suhtlemine ja koostöö: Argo Saar, Gerli Lila. Pedagoogid: Kaasõpilased: Laida Reitmann, Ruth Muru. Merlin Tamm. Tehnilise varustuse iseloomustus Sausegur ­ on abivahend segamiseks ja vahustamiseks. Saab vahustada vahukoort, valmistada biskviittainast, kartulipüreed ja püreesuppe. Kutter ­ on seade, kui on vaja purustada liha, kala, aedvilju, juustu või kui on vaja valmistada püreeritud tooteid. Kuna kaan on pealt läbipaistev on võimalik jälgida toote töö protsessi. Universaalajam ­ on mõeldud vahustamiseks, sõtkumiseks ja segamiseks köögis.

Kokandus
thumbnail
5
doc

Elektriga ja elektrita töövahend

PÄRNUMAA KUTSEHARIDUSKESKUS KOKK Kaisa Kotter Elektriga ja elektrita töövahend Referaat Juhendaja: Heli Kruusamägi Pärnu 2010 SISUKORD 1. ELEKTRIGA TÖÖVAHEND ­ KÖÖGIKOMBAIN....................................2 2. ELEKTRITA TÖÖVAHEND ­ TAIGNARULL..........................................3 3. KASUTATUD KIRJANDUS..................................................................4 Elektriga töövahend ­ köögikombain Köögikombain on seade, mida juhitakse nuppude, mootori, tööanuma ning rea lisaseadmete abil. Kõik need komponendid piiritlevad seadme funktsionaalsed võimalused. Peamine parameeter, mille eest mootor vastutab on pöörlemise kiirus. Lihtsamatel mudelitel on üks-kaks kiirust, kallimatel variantidel aga neli ja enam. Kiiruste vahemik ulatub 15 kuni 12000 pöördeni minutis. Suuremad kiirused on head peenestamiseks, aeglasemad kiirused aga segamiseks. Kombaini tö?

Seadmete õpetus
thumbnail
11
docx

Konvektsioonahi

TALLINNA TEENINDUSKOOL Merilin Jürine KK11-PE MADALAL TEMPERATUURIL KÜPSETAMINE KONVEKTSIOONAHJUS Juhendaja: Heikki Eskusson Tallinn 2013 SEADME ISELOOMUSTUS Kõrgkvaliteediline konvektsioonahi on nõudlikule professionaalile. Sellega saab ühtlase ja soovitud küpsetustulemuse. Ahju on kerge paigaldada, kasutada ja hooldada. Moodulehitusega ahjudest saab alati moodustada soovitud komplekti küpsetamiseks ja kergitamiseks. Klaaside vahel ringlev õhk alandab uksepinna temperatuuri. Uks avaneb isoleeritud käepidemest. Eemaldatava juhtsiinistiku, poleerpinna ja ümardatud nurkadega ahjukambrit on kerge puhastada. Ahju juhtpaneel on selge, nupud vastupidavad ja käepärased. Ühtlase küpsetustulemuse tagavad suunda vahetav puhur ja ümardatud nurkadega ahjukamber. Elektri- ja niisutusveeühendused asuvad seadme tagaseinas, samuti ahjukambri aurukorsten. See lihtsustab paigaldamist ja võimaldab seadmeid

Köögiseadmed
thumbnail
50
docx

Köögi planeerimine ja seadmed köögis

Kuressaare Ametikool Majutuse ja toitlustuse õppesuund Kokk Suurköögiseadmete õpetus Merli Pilter KO-14 Köögi planeerimine ja seadmed köögis Referaat Juhendaja õp. Halliki Väli Kuressaare 2014 Toitlustusettevõtte planeerimisel on tähtsad ruumide otstarbekus ja hubasus. 1 Ideaalne oleks, kui ruumi olemust võiks tootmisiseloomu muutudes kiiresti ja kergesti muuta. Köögiplaanil määratakse tootmis- ja teenindusprotsessiks vajalikud ruumid ja nende kasutamine ning valitakse seadmed ja paigutatakse need planeerimise aluseid arvestades. Lisaks planeeritakse vee- ja elektriühendused, ventilatsioon ja kanalisatsioon. Algusest peale võetakse arvesse

Köögiseadmed
thumbnail
32
doc

Konspekt väikevahendid

Sisu Sisu.............................................................................................................................................................1 NOAD........................................................................................................................................................1 LÕIKURID ja ABIVAHENDID LÕIKAMISEL......................................................................................4 KÄÄRID....................................................................................................................................................5 G/N NÕUD................................................................................................................................................7 PANNID.................................................................................................................................................. 11 KEEDUNÕUD.......................................................................

Kokk
thumbnail
8
doc

Grillimisseadmete uurimustöö

1. GRILLIDE VALIK Grillide valik on väga suur. Müüakse elektrigrille, gaasigrille ja kõige rohkem kasutatavaid erinevaid puusöegrille: grillkarbid, kohvergrillid, kuppelgrillid ehk ufod, lahtised grillid ja paiksed grillahjud. Parima tulemuse saame puusöegrillil hõõguvate süte kohal grillides. Suletud kaanega grillides on toidu valmimisaeg lühem ja asendamatu söearoom ning suitsune maitsehõng tulevad tugevamalt esile. Reguleeritava kõrgusega grillrest võimaldab grillida õrnemat liha madalamal ja sitkemat kõrgemal kuumusel. Lisaks saab nii edukamalt liha n-ö ,,ehmatada" ja järelküpsetada. [1] 2. GAASIGRILLID Gaasigrillidest võiks eelistada laavakividega grilli, sest laavakivid hõõguvad ja ei teki intensiivset leeki. Kivi tõmbab kuumuse endasse ja jaotab selle ühtlaselt. Laavakive võiks kord aastas vahetada või siis aeg-ajalt läbi keeta (näiteks iga kümnenda grillimise järel), sest grillimise ajal tilgub rasv kividele ja kivid kipuvad põlema. Nii on k

Toitlustus
thumbnail
6
pdf

Tööriistade ohutsnõuded

TÖÖVAHENDI OHUTU KASUTAMINE Mida saab ette võtta ohu vähendamiseks? · - kasuta tööks õigeid töövahendeid; · - veendu masinate ja seadmete turvalisuses; · - kontrolli, kas käsitööriistad on turvalised; · - taga masinate ja seadmete nõuetekohane hooldus; · - vii hooldustöö läbi turvaliselt; · - juhenda ja koolita seadmete kasutajaid. Sissejuhatus Igal aastal põhjustab töövahendite, sealhulgas masinate ja seadmete kasutamine arvukalt õnnetusi, millest paljud on tõsised või lõppevad surmaga. Käesolev voldik annab lihtsat ja praktilist nõu, kuidas ohtusid kõrvaldada või vähendada. Voldikus sisalduv teave on suunatud peamiselt väikeettevõtete omanikule ja juhile. Soovime juhtida ettevõtja tähelepanu sellele, mida on vaja silmas pidada töövahendite kasutamisel, et vähendada tööõnnetuse tõenäosust. Tööõnnetustega kaasnevad ettevõtte jaoks märkimisväärsed

Ohutustehnika
thumbnail
10
doc

Elektripliitide uurimustöö

VÕRUMAA KUTSEHARIDUSKESKUS Turismi õppetool Elektripliidid Uurimustöö Juhendaja: Silvi Pihlakas Võru Sisukord Sisukord............................................................................................................................... 2 Sissejuhatus..........................................................................................................................3 .............................................................................................................................................3 Metos....................................................................................................................................4 Bestmark.............................................................................................................................. 5 Dieta.....................................................................................................................

Toitlustus




Meedia

Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun