Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Iseseisev töö 1 (0)

5 VÄGA HEA
Punktid

Esitatud küsimused

  • Kuidas Sa suhtud konkurentsi ?
  • Kuidas suhtud tööpäevamis osutub pikemaks planeeritust?
  • Kesta 24 tundi ja ilma puhkepäevadeta?
  • Kuidas suhtud puhkuse ajal töö asjus väljakutsumistesse?
  • Kuidas talitad pankrotiohu korral?
  • Kuidas oskad eristada oma ettevõtte töötajate töövõimetlojaalsust?
  • Mis on vajalikud konkreetsetel töökohtadel Sinu ettevõttes?
  • Kuidas saad tagasisidet töötajate suhtumisest Sinusse Sinu ettevõttesse?
  • Kuidas saad teada oma positsioonist ülemuste silmis?
  • Mille järgi saad hinnata oma tegevuse edukust?
  • Kui saad aruet töö käib üle jõumõistusekas oskad õigel ajal taanduda?
  • Kuidas kujundad oma organisatsioonitöökoha kultuuri?
  • Kestvaid tööärisuhteid?
  • Kuidas talitad nendegakes petavad?

Lõik failist

Iseseisev töö statistikas


Statistiliste andmete hankimine ,andmebaasi töötlemine,järelduste tegemine ja vormistamine
Koostada ankeedi küsimustik ja vastuste skaala.Hankida vastused küsimustele,kontrollida usaldatavust, vormistada järeldused.
Näitena küsimustik eneseanalüüsiks.
Vastuste kohale planeerige sobiv skaala,sest “EI” või “JA” on liialt vähe
ja primitiivne Teie hariduse kohta!
A Isiklikud omadused
1.Kes Sa oled? (Juhitüüp,täitjatüüp,kunstnikutüüp.........................)
2.Kas Sulle meeldib ise otsustada või ootad teiste abi?
3.Kas nõustad kolleege/sõpru meeleldi?
4.Kas Sinu poole pöördutakse nõuande/abi saamiseks?
5.Kas Sul on tahtejõudu?
6.Kas sul on enesedistsipliini?
7.Kas Sa oled kommunikatiivne?
8.Kas Sa planeerid oma tegevusi?
9.Kuidas Sa suhtud konkurentsi ?
10.Kuidas suhtud tööpäeva,mis osutub pikemaks planeeritust?
11.Kas suudad taluda stressi
Iseseisev töö 1 #1 Iseseisev töö 1 #2
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 2 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2010-09-19 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 41 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor studentka Õppematerjali autor
Statistiliste andmete hankimine,andmebaasi töötlemine,järelduste tegemine ja vormistamine
Koostada ankeedi küsimustik ja vastuste skaala.Hankida vastused küsimustele,kontrollida usaldatavust, vormistada järeldused.

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
20
odt

Ettevõtluskoolitus

Sa pead eristama äri eesmärgi ja oma personaalsed soovid (mida sina tahad sellest ärist saada). EDUKAKS SAAMISE VÕTMEPRINTSIIP! ­ TEE ÕIGET ASJA ÕIGEL AJAL! Kuidas seda teha? Sellele aitab kaasa, kui sa saad aru, mis staadiumis on sinu äri või majandusharu. Organisatsioon on elav, hingav organism, millel on elutsükkel ja mis reageerib loodusjõududele. Ettevõtte 10-faasiline elutsükkel näeb välja järgmine: Sünd märkimisväärne risk *Iseendaga toimetulek *Sul on töö Imikuiga võistlus ellujäämise nimel *palka töötaja *sina juhid ettevõtet *keskendud tootmisele *Rahavoog on suur väljakutse Pisipõnn kriis juhtimises *juhtiva tiimi loomine on alanud *olulisi otsuseid teeb endiselt omanik *rahavoog endiselt probleem *kõik kiireneb Teismeline liigne enesekindlus *professionaalse tiimi loomine *rahavoog ei ole probleem *fookuses on kasvamine Nooruk tuleviku prognoosimine *rohkem siduvaid otsuseid *fookuse koondamine *süsteemsuse loomine

Ettevõtlus
thumbnail
8
docx

Elutee number

Arva, millist elutee numbrit kandis Abraham Lincoln, mees kes lõpetas orjuse Ameerikas? Oled progressiivne mõtleja ja sul on palju potentsiaali valitsuses, õigusalal ja mujal, kus võim ja mõtted on piiramatud. Oled hea suhtleja ja tead, kuidas inimesi motiveerida. Sulle ei istu igapäevased ülesanded, mis peavad kindlaks ajaks tehtud olema. Vajad tööd, kus saaksid pidevalt areneda ja uusi ideid ellu viia — rutiinne töö pole kohe kindlasti sinu jaoks. Seiklushimu kipub su elus domineerima — igasugused riskid ja katsetused kuuluvad sinuga kokku ja sa otsid pidevalt uusi. Mitte kunagi ei taha sa liiga kaua ühe koha peal olla. Piiratust ei talu sa ka suhtes — see ei tähenda, et oleksid ilmtingimata truudusetu või hüppaksid ühest suhtest teise, kuid sa vajad kinlasti partnerit, kes su vabadusejanu mõistaks. Suhtest, mis on täis armukadedust ja rutiini põgened sa kiiresti.

Inimeseõpetus
thumbnail
4
docx

Elutee arvutamine ja ennustus

Arva, millist elutee numbrit kandis Abraham Lincoln, mees kes lõpetas orjuse Ameerikas? Oled progressiivne mõtleja ja sul on palju potentsiaali valitsuses, õigusalal ja mujal, kus võim ja mõtted on piiramatud. Oled hea suhtleja ja tead, kuidas inimesi motiveerida. Sulle ei istu igapäevased ülesanded, mis peavad kindlaks ajaks tehtud olema. Vajad tööd, kus saaksid pidevalt areneda ja uusi ideid ellu viia -- rutiinne töö pole kohe kindlasti sinu jaoks. Seiklushimu kipub su elus domineerima -- igasugused riskid ja katsetused kuuluvad sinuga kokku ja sa otsid pidevalt uusi. Mitte kunagi ei taha sa liiga kaua ühe koha peal olla. Piiratust ei talu sa ka suhtes -- see ei tähenda, et oleksid ilmtingimata truudusetu või hüppaksid ühest suhtest teise, kuid sa vajad kinlasti partnerit, kes su vabadusejanu mõistaks. Suhtest, mis on täis armukadedust ja rutiini põgened sa kiiresti.

Inimeseõpetus
thumbnail
26
docx

ETTEVÕTJA OLEMUS. ETTEVÕTJA EESTIS

Äriideedel on erinevad tekkepõhjused "Juhus" - on palju edukaid ärisid, mis on alguse saanud juhusest. Piisanud on sellest, et mõni inimene on täiesti tavalisel päeval korraga avastanud, et tema poolt välja mõeldud asja eest ollakse nõus raha maksma. Tihti on need olnud ka kõrvalseisjad, kes on avastanud et mõne teise inimese poolt väljamõeldu eest oleks kliendid nõus maksma.[4] "Ränk töö" - on ka äriideid, milleni on jõutud ränga ja pikaajalise töö tulemusena. On nähtud vajadust mõne olemasoleva probleemi uue lahenduse järele ja päev päeva ning aasta aasta järel on katsetatud ja proovitud kuni on jõutud toimiva lahenduseni. Näitena võib siin tuua Gilette firma looja, kes polnud rahul sellega, et habemeajamine habemenoaga rongis reisides on väga ebamugav. Ta töötas pikalt erinevate materjalide ja tootmisvõtetega kuni jõudis toimiva žiletiterani, mille kolme- või neljateralisi edasiarendusi me tänapäevalgi kasutame.

Ettevõtlus
thumbnail
21
docx

Kuidas müüa lihtsama vaevaga rohkem?

keskenduda just selle mure lahendamisele. CLOSING ehk müügi kinnitamine Millal müügi lõpetamisega alustada? Klient, kes ostab ilma ühegi vastupanuta, on enamasti tõeline haruldus. Tavaliselt need, kes vastu ei vaidle või küsimusi ei esita, osta ei soovigi. Ei maksa sattuda kliendi vastuväidetest ja küsimustest segadusse, vaid nende üle tuleb tunda heameelt: müügivastupanu on positiivne ilming, mis näitab, et sinu töö kannab vilja. Ostuvalmidust aitavad märgata ostmissignaalid: 1 Esitab küsimusi aja ja tarne- või kättesaamise tingimuste kohta. 2 Tunneb siirast huvi mingite nüansside kohta, nagu näiteks garantii, kasutamine, hooldus vms. 3 Esitab spetsiifilisi küsimusi hinna kohta, näiteks ,, Kas maksetähtaega saab pikendada?", ,,Kas hinnaalandust saab?" jne. 4 Küsib rahulolevate klientide kohta (loe: tahab kinnitust, et teeb õige otsuse ega astu ämbrisse).

Müügitöö alused
thumbnail
16
doc

ÄRIPLAANI STRUKTUUR

ÄRIPLAANI STRUKTUUR 1. Kokkuvõte Kuigi kokkuvõte on äriplaani esimene osa, on soovitav selle kirjutada viimasena. Kokkuvõtte koostamisele tasub palju tähelepanu pöörata, sest see on äriplaani kõige rohkem loetud osa. Äriplaani kokkuvõttest peab saama kiire ülevaate, mida ja milliste vahenditega plaanitakse saavutada. Kokkuvõte ei tohiks olla pikem kui 1 lehekülg. Veelkord - kokkuvõttes tuleb esile tuua ainult olulisim! 2. Ettevõtte üldandmed · Ettevõtte nimi · Ettevõtte juriidiline vorm · Aadress · Telefonid · Faks · E-mail · Juhatuse liikmed · Põhikapital, st aktsiakapital/osakapital · Omanikud, nende osa kapitalist · Kontaktisik, tema telefon 3. Äriidee on mõte hakata tegelema mingi teenuse pakkumise või toote tootmisega ning teenida sellega kasumit. Äriidee võimalikud komponenendid mida antud äriplaani osas kirjeldada on: · ärivaldkond

Äriplaan
thumbnail
38
odt

Turundus ja müügijuhtimise alused

Kas need testid mis on lisatud on lihtsalt harjtamiseks ? Ning milline on kodutöö ja millal seda peab tegema? Õppeaine läbinud üliõpilane: 1. Saab aru turunduse spetsiifikast 2. Oskab kasutada turundusmeetmestiku ehk 4P kõiki elemente eraldi ja leida võimalusi nende integreerimiseks 3. Teab oma tarbijate sihtrühma segmenteerimise, oma toodete positsioneerimise ja brändimise, turustuse ning turunduskommunikatsiooni põhireegleid 4. Omandab põhiteadmised turundusuuringutest 5. Mõistab müügi protsessi ja erinevaid kliendikäitumisi 6. oskab toote/teenuse müügihinda kujundada ja kaitsta 7. oskab kasutada erinevaid müügi lõpetamise tehnikaid Kursuse sisu: 1.Turunduse juhtimine ettevõttes. Turundusliku idee hindamine, eesmärgi saavutamine lähtudes turu trendidest ja vajadustest. Toote ja teenuse sarnasus-erinevus. Turundusmeetmestik(McCarthy 4P-d).. Toode ja teenus, tootearendus. Unikaalse müügiargumendi väljaselgitamine - USP. Hind, hinnakujunemise prot

Majandus
thumbnail
15
pdf

Ettevõtlus

Võib ka öelda, et äriidee on lahendus olemasoleva võimaluse realiseerimiseks. Juhus - on palju edukaid ärisid, mis on alguse saanud juhusest. Piisanud on sellest, et mõni inimene on täiesti tavalisel päeval korraga avastanud, et tema poolt välja mõeldud asja eest ollakse nõus raha maksma. Tihti on need olnud ka kõrvalseisjad, kes on avastanud et mõne teise inimese poolt väljamõeldu eest oleks kliendid nõus maksma. Ränk töö - on ka äriideid, milleni on jõutud ränga ja pikaajalise töö tulemusena. On nähtud vajadust mõne olemasoleva probleemi uue lahenduse järele ja päev päeva ning aasta aasta järel on katsetatud ja proovitud kuni on jõutud toimiva lahenduseni. Näitena võib siin tuua Gilette firma looja, kes polnud rahul sellega, et habemeajamine habemenoaga rongis reisides on väga ebamugav. Ta töötas pikalt erinevate materjalide ja

Ettevõttlus




Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun