Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Grigori Jefimovitš Rasputin (2)

1 HALB
Punktid
Elu - Luuletused, mis räägivad elus olemisest, kuid ka elust pärast surma ja enne sündi.

Lõik failist

Grigori Jefimovitš Rasputin
Rasputini täpset sünniaega polnud kaua aega täpselt teada, kuna ta isegi esitas oma vanuse kohta vastukäivaid andmeid. Selleks pakuti erinevaid kuupäevi ja aastaid vahemikus 1864–1872, kuid Edvard Radzinski leidis teate rahvaloendusest, millest ilmneb, et talupoeg Grigori Jefimovitš Rasputin sündis 10. jaanuaril 1869. Selle aasta kirikumeetrikat säilinud pole, kuid see on siiski kõige tõenäolisem Rasputini sünniaeg.
Rasputini isa oli Jefim Jakovlevitš Rasputin (1842–1916), ema aga Anna Vassiljevna. Mõlemad pärinesid tavalistest taluperedest. Ka Rasputin oli oma elu seimesed 25 aastat tavaline talupoeg, ehkki paistis silma joomise ja vargustega. Kuid ühel korral, kui ta varguste eest läbi peksti, toimus tas hingeline muutus ja ta muutus sügavalt usklikuks. Ta hakkas mööda Venemaa
Grigori Jefimovitš Rasputin #1 Grigori Jefimovitš Rasputin #2 Grigori Jefimovitš Rasputin #3
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 3 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2008-12-07 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 26 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 2 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor v2ikeanny Õppematerjali autor
Referaat Rasputini elus ja tema seosest Venemaaga.

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
7
docx

Grigori Rasputin

..............................................................................................5 · Kokkuvõte....................................................................................................6 · Kasutatud materjalid.....................................................................................7 · Lisad............................................................................................................8 Sissejuhatus Grigori Rasputin on Siberis sündinud väidetavalt ebainimlike võimetega ravitseja. Oli oma elu esimesed 25 aastat tundmatu mees ja oli oma eluga üpriski halval teel, kuid siis toimusid muutused. Rasputin saavutas kuulsuse ja temast hakati rääkima, kui jumala saadikust. Töötas tsaariperekonnas ravides hemofiiliat põdevat Tsaari poega Alekseid. Pärast Aleksei imekombel terveks ravimist teenis ta suure tunnustuse ning jäi Tsaari perega tihedalt suhtlema.

Ajalugu



Kommentaarid (2)

Karin536 profiilipilt
Karin Künnapas: Väga palju annaks juurde Radzinski teose "Rasputin - elu ja surm" läbi lugemine, sest seal lükkab ta mitmed väited ümber, mis enne on Rasputini kohta tehtud, täna uutele dokumentidele, mis on tollest ajast välja tulnud.
09:54 28-12-2010
mkrissu profiilipilt
mkrissu: enam vähem sama mis wikipedias
18:20 30-09-2009



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun