Facebook Like
Add link


Bakterite biotehnoogiline kasutamine (0)

5 VÄGA HEA
Punktid

Esitatud küsimused

  • Kuidas kasutatakse baktereid toiduainete tööstuses ?
  • Keskkonnakaitset ?
Vasakule Paremale
Bakterite biotehnoogiline kasutamine #1 Bakterite biotehnoogiline kasutamine #2 Bakterite biotehnoogiline kasutamine #3 Bakterite biotehnoogiline kasutamine #4 Bakterite biotehnoogiline kasutamine #5 Bakterite biotehnoogiline kasutamine #6 Bakterite biotehnoogiline kasutamine #7 Bakterite biotehnoogiline kasutamine #8 Bakterite biotehnoogiline kasutamine #9 Bakterite biotehnoogiline kasutamine #10 Bakterite biotehnoogiline kasutamine #11 Bakterite biotehnoogiline kasutamine #12 Bakterite biotehnoogiline kasutamine #13 Bakterite biotehnoogiline kasutamine #14 Bakterite biotehnoogiline kasutamine #15
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 15 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2012-11-15 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 15 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor marvinrike Õppematerjali autor

Lisainfo

PowerPoint bakterite biotehnoloogilise kasutamise kohta.

Märksõnad

Mõisted


Meedia

Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri


Sarnased materjalid

4
docx
Bakterid ja nende kasutamine
19
doc
Rakendusbioloogia teemad üldbioloogia ja biotehnoloogia kursusteks
5
doc
Rakendusbioloogia ja biotehnoloogia
7
odt
RAKENDUSBIOLOOGIA KÜSIMUSED 12 KLASSILE
3
odt
Biotehnoloogilised võtted-viiruste ja bakterite kasutamine biotehnoloogias
98
docx
Kogu keskkooli bioloogia konspekt
23
docx
Organismid-evolutsioon-isolatsioon-eluslooduse süsteem-geneetika-rakendusbioloogia-geenitehnoloogia
36
odp
Rakendus bioloogia





Registreeri ja saadame uutele kasutajatele
faili e-mailile TASUTA

Konto olemas? Logi sisse

Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
või
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli? | Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun