Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

KOLMEKÄIGULINE PIDULIK ÕHTUSÖÖK (0)

1 HALB
Punktid

Lõik failist

Kuressaare Ametikool
Toitlustuse ja majutuse õppesuund
Kokk
Kalle Kuusk
KOLMEKÄIGULINE PIDULIK ÕHTUSÖÖK
Kirjalik aruanne
Kuressaare 2013
SISUKORD



MENÜÜ 3
MENÜÜ PÕHJENDUS 4
TEHNOLOOGILISED KAARDID JA HINNAKALGULATSIOONOD 6
SEADMED , TÖÖ-JA SERVEERIMISVAHENDID 13
TÖÖPLAAN 15
TOITAINED JA KALORSUS 19
LAUA EELKATTE 20

MENÜÜ


Eelroog
Peedipüreesupp piimavahuga
(punane sibul, kartul , köögiviljapuljong, rõõsk koor, tüümian, basiilik , äädikas)
Pearoog
Mee ja tähtanisiiga küpsetatud kanafilee , küüslaugu ürdikartuli, mee- porgandi ja bešamellkastmega
( sidrun , apelsinimahl, küüslauk, basiilik)
Dessert
Creme brülee maasika -mündisalsaga
(muna, rõõskoor, vanilljekaun, maasikaliköör)
Joogisoovitus
Jõhvika-jäävesi

MENÜÜ PÕHJENDUS


Valmistan kolmekäigulise piduliku õhtusöögi oma vanematele. Menüü valmistasin vastavalt aastajale ning selle maitse kooslusele ja lihtsusele. Menüü koostamisel arvestasin kliendi soovidega ning nende aleergiatega ning mida nad maitsta soovivad. Nad pidasid oluliseks toitude kergesti seeditavust, maitset, head kvaliteeti ning täis kõhtu. Tahan oma vanematele pakkuda midagi sellist, mida nemad pole veel proovinud ning ise valmistanud.
Vasakule Paremale
KOLMEKÄIGULINE PIDULIK ÕHTUSÖÖK #1 KOLMEKÄIGULINE PIDULIK ÕHTUSÖÖK #2 KOLMEKÄIGULINE PIDULIK ÕHTUSÖÖK #3 KOLMEKÄIGULINE PIDULIK ÕHTUSÖÖK #4 KOLMEKÄIGULINE PIDULIK ÕHTUSÖÖK #5 KOLMEKÄIGULINE PIDULIK ÕHTUSÖÖK #6 KOLMEKÄIGULINE PIDULIK ÕHTUSÖÖK #7 KOLMEKÄIGULINE PIDULIK ÕHTUSÖÖK #8 KOLMEKÄIGULINE PIDULIK ÕHTUSÖÖK #9 KOLMEKÄIGULINE PIDULIK ÕHTUSÖÖK #10 KOLMEKÄIGULINE PIDULIK ÕHTUSÖÖK #11 KOLMEKÄIGULINE PIDULIK ÕHTUSÖÖK #12 KOLMEKÄIGULINE PIDULIK ÕHTUSÖÖK #13 KOLMEKÄIGULINE PIDULIK ÕHTUSÖÖK #14 KOLMEKÄIGULINE PIDULIK ÕHTUSÖÖK #15 KOLMEKÄIGULINE PIDULIK ÕHTUSÖÖK #16 KOLMEKÄIGULINE PIDULIK ÕHTUSÖÖK #17 KOLMEKÄIGULINE PIDULIK ÕHTUSÖÖK #18 KOLMEKÄIGULINE PIDULIK ÕHTUSÖÖK #19
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 19 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2014-01-20 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 12 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor Taurinaator Õppematerjali autor
Kirjalik aruanne

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
22
doc

Koka eksami aruanne

Tartu Kutsehariduskeskus Majutuse ja toitlustuse osakond Koka eriala Elis Kõva Tervislik lõunasöök õele Koka I kutseeksami kirjalik aruanne Tartu 2008 Sisukord Sisukord..........................................................................................................................2 Menüü.............................................................................................................................3 Menüü valiku põhjendus................................................................................................ 4 Kõrvitsa püreesupp röstsaiaga........................................................................................5 Grillitud sinepi-mee lõhefilee köögivilja padjal.............................................................7 Tarretiste valik pohlakastmega........................................................

Kokandus
thumbnail
15
doc

PIDULIK LÕUNASÖÖK KAHELE

......................................... 13 KOKKUVÕTE........................................................................................13 LISAD................................................................................................ 14 3 SISSEJUHATUS Lõputöö teemaks on pidulik lõunasöök kahele, mille raames valmistan kolm rooga (eelroog, pearoog ning järelroog). Eelroaks valisin krevetisalati, mis koosneb kooritud krevetidest, külmutatud hernestest, värskest kurgist ja salatikastmest. Pearoaks valisin kanafilee küüslaugu-võikastmega, mille lisandiks tuleb keedukartul ning hiinakapsa-ananassisalat. Järelroaks valisin tiramisu, mille ma serveerin pokaalis. Töösse on lisatud ka veinisoovitus.

Toiduvalmistamine
thumbnail
12
doc

Romantiline Õhtusöök

Ida-Virumaa-Kutsehariduskeskus Eriala:Kokk Kristel Teppe Romantiline Õhtusöök Lõputöö Juhendaja .Urve Arm Jõhvi:2011 Sisukord Menüü.............................................................................................................................................. 3 MENÜÜ PÕHJENDUS ..................................................................................................................4 TEHNOLOOGILISED KAARDID.................................................................................................5 Eelroog.........................................................................................................................................5 Pearoog........................................................................................................................................ 6 Järelroog............................................................

Kokandus
thumbnail
20
doc

Toitlustuseksam

SISUKORD 1.Piduliku menüü kirjeldus............................................................................................................ 1 2.Menüü....................................................................................................................................... 2 3.Kalkulatsioonikaardid................................................................................................................. 3 1.Mahe brokkolipüreesupp........................................................................................................ 3 Tehnoloogiline kirjeldus......................................................................................................... 4 2.Kanafilee riisi ja aedviljadega................................................................................................. 5 Tehnoloogiline kirjeldus......................................................................................................... 6 3.Kamavaht maa

Toitlustus
thumbnail
22
docx

KOKK I KUTSEKVALIFIKATSIOONI EKSAM

VILJANDI ÜHENDATUD KUTSEKESKKOOL Teenindusosakond KOKK I KUTSEKVALIFIKATSIOONI EKSAM Juhendaja: 1 SISUKORD: 2 1. MENÜÜ Eelroog: Soolalõhe röstsaial õuna-kurgi kastmega Põhiroog: Sea välisfilee, tomati-oahautise ja paprika-kartulirosetiga Järelroog: Vaniljekaste vaarikatega Minu menüü on üsna tervislik ja samas ka maitsev. Sobib inimestele kes ootsivad uusi ja huvitavaid lahendusi. Eelroaks pakun soolalõhe roose röstsaial, õuna-kurgi kastmega. Valisin soolalõhe, sest see on väga maitsev ja sisaldab rohkesti omega-3 rasvhappeid, mis on inimesele väga vajalikud. Lõhe fileerisin ise ning jahvatsin peale soola ja pipart. Saiast lõikasin ringikesed soolalõhe rooside jaoks. Kastme jaoks riivisin õna, värskekurgi ja konservkurgi, segasin majoneesiga ning maitsestasin soola, pipra ja suhkruga. Kaunistuseks lisasin soolalõhe r

Toitlustus
thumbnail
10
doc

PIDULIK ÖHTUSÖÖK

Kuressaare Ametikool Toitlustusteenindus Koka eksam Gristi Adrat PIDULIK ÖHTUSÖÖK Aruanne Kuressaare 2012 SISUKORD Menüü........................................................................................................................................................ 3 Menüü põhjendus.......................................................................................................................................4 Toitude kalkulatsioonid ja tehnoloogilised kaardid ..................................................................................6 Töögraafik..................................................................................................................................................7 TOIDU KALORSUS.........................................................................................................

Kokandus
thumbnail
14
docx

Koka üleminekueksam

KOKA ÜLEMINEKUEKSAM TALLINN 2012 Koka üleminekueksam Menüü EELROOG Muna majoneesi, tomati ja basiilikuga (muna, majonees, kirsstomat, basiilik) PEAROOG Maksastrooganov kartulipüree ja mustrõika peedi salatiga (veisemaks, tomatipüree, hapukoor, sibul, kartul, piim, või, mustrõigas, peet, õun) JÄRELROOG Kovhikreem (rõõsk koor, kohv, suhkur,zelatiin) Sidrunivesi Leib Koka üleminekueksam Toiduidee Menüü on koostatud kahele kahele keskealisele naisterahvale. Menüü koostamisel lähtusin etteantud toidukorvist ja kliendi eelistusest, et toit oleks lihtne ja odav. Eelroaks valisin muna majoneesi, tomati ja bas

Toiduvalmistamine
thumbnail
13
doc

Pidulik kolmekäiguline menüü

PÄRNUMAA KUTSEHARIDUSKESKUS KOKK K-16B Kevin Suur Moodul TOIDUVALMISTAMISE ALUSED Moodul RESTORANITÖÖ KORRALDUS PIDULIK KOLMEKÄIGULINE ÕHTUSÖÖK Kirjalik aruanne Juhendajad: Pärnu 2019 1 SISUKORD ( Pealkiri 1, kirjasuurus 18 pt, läbiv suur täht) !Siia tee ise automaatsisukord kõige viimasena 2 MENÜÜ PÕHJENDUS Pakun kolmekäigulist romantilist õhtusöögiks eelroaks Spinati- ja brokolipüreesupp pearoaks Ahjus küpsetatud veise välisfilee, kartulipüree, punase veini kaste, blanšeeritud porgandi mix ja desserdiks Šokolaadifondant, toorjuustu ja sidrunikreemiga, vaniljejäätisega. Valisin need toidud sellepärast et need sobivad oma vahel kokku. Road sobivad noorpaaridele, kes soovivad romantilist ja mid

Toitlustus




Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun