Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse
✍🏽 Avalikusta oma sahtlis olevad luuletused! Luuletus.ee Sulge

"teeninduskäik" - 16 õppematerjali

thumbnail
1
doc

CV näidis

NIMI Sünniaeg: 27. september 1985 Aadress: Kastani 49-3, Tartu 50410 Kontaktadndmed: Telefon: 55555555 e-mail: [email protected] Perekonnaseis: abielus Hariduskäik: 2008-2011 Tartu Ülikool, Magistriõpe, majandusteadus 2003-2008 Tallinna tehnikaülikool 1992-2003 Tartu Mart Reiniku Gümnaasium Teeninduskäik: Jaanuar 2008- Kohvik Armastus, Müügijuht August 2005-2008 Kohvik Armastus, Teenindaja Võõrkeelteoskus: eesti keel - emakeel vene keel - hea kõnes ja kirjas inglise keel - hea kõnes ja kirjas Huvialad: Sport (jõutõstmine, lumelaud), reisimine, loodus Autojuhiload: B-kategooria (alates 2004) Soovitajad: Urve Kullak, OÜ Kohvik Armastus juhataja, 51525354 ...

Muu → Karjääriõpetus
81 allalaadimist
thumbnail
23
doc

Kokk I kvalifikatsioon

2Pearoa kalkulatsioonikaart ja töökäik................................................................................ 8 2.3Järelroa kalkulatsioonikaart ja töökäik............................................................................ 12 3. TÖÖVAHENDID JA NÕUD .............................................................................................. 14 4. TEENINDUSKÄIK JA TÖÖPLAAN.................................................................................. 16 4.1 Teeninduskäik................................................................................................................. 16 4.2Köögi- ja saali tööplaan................................................................................................... 18 5. TOORAINETE TELLIMISLEHT.......................................................................................19 6. KALORSUSE ARVUTAMINE.......................................................................................... 21 7

Toit → Kokandus
156 allalaadimist
thumbnail
11
ppt

Buffetlaud

5 seelikut, igale lauale seelik. Lauakaunistused: Lillebuketid, küünlad koos ilusate küünlajalgadega, volditud salvrätid. Buffet - laua planeering Sööginõud, -riistad: igale inimesele eraldi nõud ja eraldi söömisriistad, arvuliselt on neid üpris palju Klaasid: Igale inimesele on mõeldud eraldi klaas iga joogi jaoks. Tõstmisvahendid, serveerimisnõud: koogilabidas, kulbid (kastmed, salatid), vaagnad, kandikud, kausid, klaasihoidjad jne. Teeninduskäik Laua katmist alustatakse klaaside paigutamisest, need asetatakse lauale gruppidena, moodustades kujundeid. Puuviljade, marjade ja suupistete söömiseks asetatakse lauale virna laotud leiva- või eelroataldrikud, nende kõrvale puuviljanoad, -kahvlid, järelroalusikad. Salvrätid on riidest, paigutatud volditult salvrätihoidjatesse. Teeninduse käik Joogikannud ja ­pudelid paigutatakse lauale samuti korrapäraste gruppidena klaaside lähedusse. Teenindajate tegevus algab jookide

Majandus → Klienditeenindus
46 allalaadimist
thumbnail
10
doc

MENÜÜ

MENÜÜ Eelroog Idusalat vähisabade, kartuli- ja trühvlimajoneesiga Joogiks: Valge vein Pearoog Praetud paltusefilee, blanśeeritud pak-choi kapsa, fenkolipüree ja siiamarja kastmega Joogiks: Valge vein Dessert Kodune juustukook põldmarjakastmega Joogiks: Koorekohv Töövahendid ja nõud 1. Kelnerirätt veini valamiseks 2. Kandik 3. Leivakorv koos maitseainetega 4. Valge veini pokaal 5. Leivataldrik 6. Eelroa taldrik 7. Eelroa all olev taldrik koos salfrätiga 8. Eelroa kahvel ja nuga 9. Pearoa taldrik 10. Pearoa kahvel ja nuga 11. Desserdi taldrik 12. Desserdi kahvel 13. Kohvitass 14. Kohvitassi alustaldrik koos salfrätiga 15. Kohvi jaoks lusikas 16. Kohvi jaoks suhkrutoos 17. Kohvi jaoks koorekann 18. Volditud salfrätik Ettevalmistustöö Laua eelkatmise et...

Toit → Toit ja toitumine
11 allalaadimist
thumbnail
4
doc

Teeninduskäik

TARTU KUTSEHARIDUSKESKUS TOITLUSTUS- JA MAJUTUSOSAKOND SINU NIMI RESTORANITEENINDUS ISESEISEV TÖÖ JUHENDAJA: NIMI TARTU 2009 Serveerimisvahendid Arv Taldrikud: 8 Eelroataldrikud 2 Järelroataldrikud 2 Pearoataldrikud 2 Puljongitassid + alustaldrikud 0 Supitaldrikud + alustaldrikud 0 Leivataldrikud 2 Kohvi-/teetassid + alustaldrikud 0 Magustoidupokaalid + alustaldrikud 0 Joogiklaasid (veinide, vee) 2 Eelroanuga ja -kahvel 2 Pearoanuga ja ­kahvel 2 Järelroanuga ja ­kahvel 2 Koogikahvel ...

Turism → Restoraniteenindus
97 allalaadimist
thumbnail
20
doc

Toitlustuseksam

· Tõstan pearoa taldrikule ning kaunistan tilliga. · Viin piimaklaasi kliendile ning koristan nõud. · Serveerin pearoa. · Tõstan magustoidu pokaalidesse ning kaunistan melissi ja maasikatega. · Koristan nõud. · Serveerin magustoidu. Koristamine 16 · Kui klient on lõpetanud, küsin tagasisidet toitude kohta. · Peale kliendi lahkumist koristan laua. · Pesen nõud. 8. Teeninduskäik 1. Tervitan klienti sõbralikult. 17 2. Juhatan kliendi lauda ja tutvustan ennast. 3. Ulatan kliendile menu (avatult), tutvustan lõunasöögimenüüd. 4. Toon lauda külmad joogid ja leiva. 5. Serveerin esimese käigu (paremalt poolt). Lasen kliendil rahulikult süüa. 6. Koristan esimese käigu sööginõud (paremalt poolt). 7. Serveerin teise käigu. 8. Koristan teise käigu sööginõud. 9. Serveerin järelroa. 10

Toit → Toitlustus
58 allalaadimist
thumbnail
22
doc

Koka eksami aruanne

· Vajadusel pühin laua puhtaks. · Serveerin kliendile desserdi. · Pesen ära oma töölaua ja pesen nõud. 15 · Saadan kliendi lauast ära, soovides ,,head aega" . Koristan täielikult laua. · koristan lõplikult oma töökohad, pesen nõud ja asetan oma kohale. 16 Teeninduskäik · Juhatan kliendi lauda. · Tutvustan kliendile menüüd. · Valan kliendile vett paremalt poolt, parema käega. · Toon lauda leiva ja saia, pakun leiba kliendi vasakult poolt, vasaku käega. · Serveerin eelroa kliendile, paremalt poolt, parema käega. · Koristan esimese käigu nõud, ning valan juurde vett ja pakun leiba. · Serveerin pearoa eelsoojendatud taldrikul, paremalt poolt, parema käega, nii et põhiroog oleks ,,kella viie asendis" . · Soovin ,,head isu".

Toit → Kokandus
191 allalaadimist
thumbnail
9
doc

Kahe käiguline pidulik lõuna

Kelnerirätik 1 Kirjelda ainult sulle vajalike riistade ja vahendite koguseid, mittevajalikud read kustuta lihtsalt ära, ära unusta küpsetuspaberit, kindaid, fooliumit, salvrätikuid jne Toidunõud tellid ka kahele, sa ei vaja tervet serviisi 6 4. TÖÖPLAAN · Too välja köögitööplaan ja ka teeninduskäik · Siin kirjelda kokkuvõtlikult tööde ja teenidamise käike NÄIDIS 1. tund poleerin nõud ja söögiriistad, linutan laua ja teen eelkatte otsin valmis vajalikud vahendid ja tooraine toiduvalmistamiseks, kergesti riknevad asetan külmkappi pesen, puhastan, koorin köögivilja ja tükeldan valmistan biskviiditaigna, küpsetan ja jahutan eeltöötlen ja marineerin kala pesen nõud ja korrastan töökoha 2

Toit → Toit ja toitumine
14 allalaadimist
thumbnail
5
doc

Restoraniteeinduse kokkuvõte

· Salvrätik · Kattetaldrik 11.Selvelaua liigid Fursettlaud Roostsi e buffetlaud Puuviljalaud Kokteililaud Eeljoogilaud Tervitusjoogilaud Juustulaud 12. Selvelaua paigutamine ruumis 6-10 külalist 1m kohta, fassaad ukse poole, kuni 3 korrust ( viimasele lauakaunistus ) Variante on igasuguseid,erinevaid 13. Teeninduskäik · Teenindaja juhatab kliendi lauda ja pakub istet · Menüü pakkumine · Tellimuse vastuvõtt · Serveeritakse mittealkoholsed joogid · Tuuakse lauda leib,sai,või · Serveeritakse esimene käik · Koristatakse esimese käigu lauanõud · Enne pearoa serveerimist pakutakse veini(kui klient tellis) · Serveeritakse pearoog · Koristatakse taldrikud,söögiriistad,maitseaine toosid,klaasid

Turism → Restoraniteenindus
141 allalaadimist
thumbnail
7
odt

Kliendinõustamise ABC

Kliendinõustamise ABC Õppeaines: Kliendinõustamine Tartu 2011 REEGLIT TÖÖDE VASTUVÕTJALE 1) Tule kliendi ootustele ja vajadustele vastu, olles alati kättesaadav. 2) Tervita külalist personaalselt. 3) Ole kohtumiste määramises konkreetne ja täpne. 4) Kasuta oma ärivaistu. 5) Ole kursis tooteid ja teenuseid puudutavate muutustega ( s.h varuosad, uued ja kasutatud autod jne) ning täienda pidevalt oma teadmisi. 6) Ole igapäevaselt ühenduses ka juhtkonnaga. Teenindusaegade Kontrollimine Vältimaks klientide järjekordasid, kasuta kohtumisaegade hajutamist. Minu Ülesanne: On saada infot töökoja ajagraafiku kohta, mis omakorda · annab ülevaate klientide arvust · annab võimaluse oma aega kliendi huvides paremini planeerida · ja lõpptulemusena vähendab kliendi ooteaega Minu meetodid: ...

Majandus → Klienditeenindus
64 allalaadimist
thumbnail
15
doc

Pidulik sünnipäevalõuna

Eesti Hotellide- ja Restoranideliit KOKK I (EKR tase 4) KUTSEEKSAM Pidulik sünnipäevalõuna Koostaja : Pille-Riin Misko Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskool 2012/2013 2 Sisukord Sisukord........................................................................................................................................... 3 Menüü ............................................................................................................................................. 4 Tehnoloogilised kaardid ja hinnakalkulatsioonid (roakaardid)....................................................... 5 Töövahendid ja nõud....................................................................................................................... 6 Tööplaan ............................................................................................

Toit → Kokk
50 allalaadimist
thumbnail
17
doc

2 käigulise toidukorra juhend

TÖÖVAHENDID JA NÕUD Kõik Sinu menüü jaoks vajaminevad seadmed, töövahendid ja serveerimisnõud jms. Too välja ka koguseliselt. Köögi sisustus Kogus Väikevahendid Serveerimisvahendid Serveerimisnõud tellid vastavalt külaliste arvule 11 TÖÖPLAAN Too välja köögitööplaan ja ka teeninduskäik Siin kirjelda kokkuvõtlikult tööde ja teenindamise käike (vaata all olevat näidist ja kustuta hiljem näidis) 1 tund 2 tund 3 tund Serveerimine: 12 NÄIDIS 1. tund Mise en plase Valmistan ette köögiviljad Eeltöötlen kala ja valmistan ette kala täidise 2. tund Keedan püreesuppide põhjad

Toit → Toit ja toitumine
6 allalaadimist
thumbnail
10
docx

ABILAUD

· Koorekann + alus 1+1 · Küüler + alus 1+1 · Leivataldrik pühkimiseks 2 · Söögiriistade taldrik 1 4. MUU: · Korgitser 1 · Lauakaunistus 1 Teeninduskäik 1. I Abilaud > laua katmiseks kõik vajalik 2. II Abilaud > küller, vahuvein, küüleri alus, kohvi asjad 3. Võtan kliendid vastu. 4. Seletus> menüü, salvrätid sülle. 5. Vahuveini tutvustus, serveerin. 6. Taldrikud abilauale laiali. Köögist vaagna järgi. + kaste kui on. 7. Vaagna tutvustus. 8. Portsjoneerin näpitsvõttega. (1 suupiste korraga 4le taldrikule) 9. Viin lauda, juhul kui kaste, pakun seda lauas. 10. Mustad nõud ära, abilaud korda. 11. Vahuveini pakkumine. 12

Eesti keel → Eesti keel
16 allalaadimist
thumbnail
9
docx

TEENINDUSKEEL KUI ORGANISATSIOONI TEENINDUSKULTUURI KANDJA

TARTU ÜLIKOOL Pärnu kolledz Turismiosakond Evelina Karpova TH1 TEENINDUSKEEL KUI ORGANISATSIOONI TEENINDUSKULTUURI KANDJA Seminari eeltöö Dr Heli Tooman Pärnu 2018 SISUKORD 1.Teeninduskeele olulisus...........................................................................................................3 1.1.Hea teeninduskeele tunnused...........................................................................................3 1.2.Tüüpilised teeninduskeele vead........................................................................................5 2.Iseenda teeninduskeele analüüs...............................................................................................6 1.3.Kriitiline hinnang kasutatavale teeninduskeelele.............................................................6 1.4.Ettepanekud i...

Majandus → Teenindus
18 allalaadimist
thumbnail
25
doc

Hiina köök

..............................................................................10 2.5 Laua eelkatte tegemine...........................................................................................................11 2.5.1 Üritusel vajaolevad söögiriistad ja esemed......................................................................11 2.6 Laua eelkate............................................................................................................................12 2.7 Teeninduskäik..........................................................................................................................13 2.8 Eelroa kalkulatsiooni- ja tehnoloogiline kaart.........................................................................14 2.9 Pearoa kalkulatsiooni- ja tehnoloogiline kaart.........................................................................15 2.10 Järelroa kalkulatsiooni- ja tehnoloogiline kaart................................................................

Toit → Toitlustusettevõtte töö...
52 allalaadimist
thumbnail
20
doc

Laeva võlliliin

veekindla uksega ja vaheseinaga . Võlliliin läbib veekindla vaheseina läbi tihendi . Lekete tõkestamiseks võlliliini veekindlatest vaheseintest läbiviigukohtades kasutatakse mitut tüüpi vaheseinatihendeid. Ahtri poolt võib tihendi kere sisse olla pressitud pronksvõru. Laagrite läbivajumisel saavad võllid toetuda sellele pronksvõrule . Ohutuse tagamiseks peab võllikoridoris võlliliini kõrval kulgev teeninduskäik olema vähemalt 500mm lai ning varustatud võlliliinipoolsete kaitsepiiretega. Võlliliini fikseerimiseks seisuasendisse laeva pukseerimisel või remonttööde tegemisel varustatakse võlliliin lint- või klotstüüpi võllipiduriga. Laeva ekspluateerimisel vastavalt laeva laadungile, ilmastikutingimustele jne, töötab võlliliin väga erinevates sageli muutuvates tingimustes , tekitades võlliliinis erinevaid pingeid ja koormusi.

Ehitus → Laevaehitus
58 allalaadimist


Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun