Plaanid puhkusele minna? Võta endale majutus AirBnb kaudu ja saad 37€ kontoraha Tee konto Sulge
Facebook Like

Taimerakk, Loomarakk (3)

5 VÄGA HEA
Punktid
 
Säutsu twitteris
Looma- ja taimeraku erinevused:
1) loomarakku katab vaid rakumembraan , taimel aga rakumembraan ja rakukest
  • taimerakul on kloroplastid, loomarakul need aga puuduvad
  • taimerakus esineb vakuool, loomarakul aga mitte
    Taimeraku eripära
    Taimerakul on rakukest,mis koosneb põhiliselt tselluloosist, omades kaitse- ning tugifunktsiooni.
    Taimerakul on omapärased
  • 80% sisust ei kuvatud. Kogu dokumendi sisu näed kui laed faili alla
    Taimerakk-Loomarakk #1
    Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
    Leheküljed ~ 1 leht Lehekülgede arv dokumendis
    Aeg2009-03-17 Kuupäev, millal dokument üles laeti
    Allalaadimisi 237 laadimist Kokku alla laetud
    Kommentaarid 3 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
    Autor Annu3 Õppematerjali autor

    Lisainfo

    Lisaks mõistele ka joonised, koostatud ise õppimise eesmärgil 10 klassis.
    taimerakk , loomarakk , kloroplastid , taimeraku eripära , vakuool , tsütoplasmavõrgustik , ribosoomid , mitokonder , rakutuum

    Meedia

    Kommentaarid (3)

    maarja21 profiilipilt
    maarja21: veits vähe
    15:55 22-05-2009
    pyzike profiilipilt
    Mari-Liisi Soosaar: Väga hea .
    13:49 14-10-2012
    kassikulles profiilipilt
    13:01 16-05-2016


    Sarnased materjalid

    2
    doc
    Taimerakk ja loomarakk
    4
    doc
    Taime- ja loomarakk
    1
    doc
    Loomarakk
    2
    doc
    Loomarakk
    1
    doc
    Taimerakk
    2
    docx
    Loomarakk
    7
    doc
    Raku ehitus ja talitlus
    7
    doc
    Raku ehitus ja talitlus





    Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
    Kasutajanimi / Email
    Parool

    Unustasid parooli?

    UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
    Pole kasutajat?

    Tee tasuta konto

    Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun