Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Saksa kultuur (0)

1 Hindamata
Punktid
Saksa kultuur #1 Saksa kultuur #2 Saksa kultuur #3 Saksa kultuur #4 Saksa kultuur #5 Saksa kultuur #6
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 6 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2014-03-06 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 4 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor merili.sutt Õppematerjali autor

Kasutatud allikad

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
13
pptx

Saksa rahvusköök

d "Prost" ­"Proosit" "Läänemere lained" Kirikakar - Bellis perennis 18.sajandist Saksa köögile iseloomulik Click to edit Master text stylesTugev talupojalõuna sea-, looma-, linnu- Second level või kalalihast Third level Fourth level Palju keedetud juurvilju Fifth level Tagasihoidlikult maitsestatud soola ja

Toitlustusettevõtete töökorraldus
thumbnail
4
doc

Saksamaa

Prantsusmaaga (448 km), läänes Luksemburgi (135 km) ja Belgiaga (156 km) ning loodes Hollandiga (567 km). Riigipiiri kogupikkus on 3757 km. Kui loodes ja kirdes moodustavad loodusliku riigipiiri Põhjameri ja Läänemeri, kuulub Saksamaale ka osa Alpidest. Riigi suurus on 357 023 km2. Rahvas Saksamaal elab ligi 81 757 600 inimest, mis on suurim rahva arv Euroopa Liidus. Rahvastiku tihedus on 229 in/km2 . See on 7 korda suurem kui Eestis ja 27 korda suurem kui Venemaal! Rahvus keeleks on saksa keel. Saksa rahva lemmik joogiks on õlu. Tänu sellele on ka Saksamaa humalatootmises maailmas teisel kohal. Saksamaa Vapp Saksamaa õlu Linnad Saksamaa pealinn Berliin asub Ida-Saksamaal. Seal on peamised ministeeriumid ja valitsus. Mõned ministeeriumid ja föderaalinstitutsioonid asvad ka Bonnis, endise Lääne-Saksamaa pealinnas. Saksamaa üks suurim pidustus Oktoberfestival toimub Münchenis. Linnade rahvaarv: 1. Berliin - 3,472 miljoni elanikku 2

Geograafia



Meedia

Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun