Facebook Like
Add link

"riknemisest" - 15 õppematerjali

114
doc

Laondus ja veokorraldus

Laod .................................................................................................................4 2. Kauba mahalaadimine.....................................................................................10 3. Hoiuühikute moodustamine............................................................................ 12 4. Vast...

Laomajandus - Kutsekool
559 allalaadimist
65
pdf

Mõõtmestamine ja tolereerimine

MÕÕTMESTAMINE JA TOLEREERIMINE 2 ×16 tundi Teema Kestvus h 1. Sissejuhatus. Seosed teiste aladega 2 Mõisted ja terminiloogia. GPS standardite maatriksmudel 2. Geometrilised omadused. Mõõtmestamise 2 üldprintsiibid. Ümbrikunõue, maksimaalse materja...

Mõõtmestamineja... - Tallinna Tehnikaülikool
163 allalaadimist
2
doc

Ravimtaimed Eestis

RAVIMTAIMED EESTIS Ravimtaimed on taimed mida kasutatakse ravimiseks näiteks rahvameditsiinis. Taimi hakati haiguste raviks kasutama juba 5000 aastat tagasi. Eriti arenenud oli taimemeditsiin Hiinas, kus kasutati haiguste raviks vähemalt 240 erinevat taimeliiki. Praegu on umbes 40 % kasutatavatest ravimitest taimse päritoluga või sisaldavad taimseid toimainei...

Geograafia - Keskkool
41 allalaadimist
12
docx

Pakend turunduses, tänapäeva trendid

MAINORI KÕRGKOOL Disaini Instituut Gerda Kättmann, Alina Leontjeva DS-1-P-E-tal PAKEND TURUNDUSES, TÄNAPÄEVA TRENDID Referaat Tallinn 2009 SISUKORD SISSEJUHATUS Valisime referaadi teemaks pakendi tähtsuse turunduses ja selle ilmingud praegusel ajal. Pakendil on üha suurenev roll turunduslikust aspektist vaadatu...

Turunduse alused - Eesti Ettevõtluskõrgkool Mainor
104 allalaadimist
181
doc

A.Palu mootorratta raamat

ARSENI PALU EHITUS, EKSPLUATATSIOON SÕIDUTEHNIKA «Valgus» · Tallinn 1976 6L2 P10 Retsenseerinud Uve Soodla Kääne kujundanud Bella G r o d i n s k i Raamatu esimeses osas kirjeldatakse meil enamlevi- nud mootorrataste, motorollerite ja mopeedide ehi-...

Füüsika - Põhikool
54 allalaadimist
12
doc

RAVIMTAIMED

PAIDE GÜMNAASIUM RAVIMTAIMED Referaat Edgar Grazer Kairit Wirth Paide 2010 Contents Contents............................................................................................................................. 2 Sissejuhatus...

Bioloogia - Põhikool
34 allalaadimist
38
doc

Erinevad taastumisvahendid inimese turgutamiseks

TALLINNA PEDAGOOGILINE SEMINAR Kaugõppe Noorsootöö osakond KNT 1 Veroonika Mätlik " Erinevad taastumisvahendid inimese turgutamiseks" Referaat...

Terviseõpetus - Tallinna Pedagoogiline Seminar
30 allalaadimist
27
doc

KORDAMISKÜSIMUSED ÕPPEAINES TOIDUAINETE SENSOORSE HINDAMISE ALUSED

0 EAP) 1. Sensoorse analüüsi (hindamise) mõiste SENSOORNE ANALÜÜS on toodete organoleptiliste omaduste uurimine meeleorganite abil. SENSOORNE HINDAMINE on klassifitseerimismeetod, kus kasutatakse kategooriaid. Iga kategooria koostatakse järjestatud skaala abil ja skaala punktid näitavad järjestust....

Toiduainete sensoorse hin.al. - Eesti Maaülikool
123 allalaadimist
49
doc

Laondus ja veokorraldus

1 SISUKORD.................................................................................................................................1 1.LAOD...

veokorraldus - Kutsekool
187 allalaadimist
202
rtf

LEPINGUTE KOGUMIK

Uido Truija LEPINGUTE KOGUMIK p r a k t i l i n e k ä s i r a a m a t I Estada 1 2002 2 SISUKORD Agendileping Maaklerileping Litsentsileping Garantiikiri...

Õigus -
105 allalaadimist
20
doc

Nimetu

See vajab kasvuks ja arenguks hulgaliselt taimetoitaineid. Toiduks kasutatav õisik lõigatakse varrelt maha enne, kui õiepungad hakkavad õitsema. Kvaliteetsed õisikud on rasked ja kõvad. Kui õisikul on lehed küljes, siis see näitab õisiku värskust. On valgeid, kollaseid ja ka lillasid õisikuid, kuid värv ei mõjuta õisiku kvaliteeti, vaid kas on kasvanud varjus või päikese käes. Õisiku riknemisest saab aru, kui sellele hakkavad mustad laigud tekkima. Kasutamine Lillkapsas seisab külmikus 0 kraadi juures umbes nädal või rohkemgi. Süüakse vaid õisi, juur ja lehed eemaldatakse. Enamasti kasutatakse seda kuumtöödeldult kui ka toorelt. Kuumtöödeldes oleks soovitatav õisikutükid pehmeks keeta või aurutada. Tükid peaksid valmima alla 10 minutiga. Toiteväärtus ja b...

-
3 allalaadimist
28
docx

Pähklid

Pähklid  Pähklid on tõenäoliselt ühed esimesed ja vanemad loodusannid, mida inimene hakkas toiduks tarvitama.  Meeldiva maitse ning kõrge toiteväärtuse (valgud, süsivesikud, vitamiinid (E ja B-vit) ja mineraalained, rasvad, millest enamus küllastumata rasvhapped – kõige kasulikumad infarkti ennetamiseks on kreeka pähklid) tõttu on need igati tervislikud ja...

Toiduained - Kutsekool
7 allalaadimist
1072
pdf

Logistika õpik

Aegumistähtaegade jälgimine arvutisüsteemis ja sellele vastav varude juhtimine ei ole pakkunud seni efektiivset või- malust vähendada riknemisest põhjustatud kadusid. Kasu RFID tehnoloogia rakendamisest tootmises RFID tehnoloogia rakendustes nähakse revolutsioonilist võimalust arendada tootmislogistikat. Tehnoloogia rakendamine võimaldab saavutada tootmises senisest kõrgema automatiseerimise Eesti Rahvusraamatukogu dig...

Logistika alused - Kutsekool
297 allalaadimist
288
doc

Töövihik: Laondus ja veokorraldus

Millest on põhjustatud lao ülalpidamiskulud? laoruumi-, -personali, -seadmete, –inventari jms kasutamisest  kaubavarude all oleva käibekapitali intressikulust ehk alternatiivkulust, kindlustamisest, riknemisest ja hävimisest  kaubavarude ladustamisest ja lao omamisest  kaubavarude omamisest 11. Kuidas arvutatakse laokulu koefitsient?  ladustamiskulu aasta keskmine laoväärtus  lao ülalpidamiskulu aasta müük  aasta laokulu aasta müük aasta laokulu aasta keskmine lao väärtus 12. Millest on põhjustatud ladustamiskulud?  kaupade hoiustamisest laos  kaupade käsitsemisest ja hoiustam...

Logistika alused - Kutsekool
152 allalaadimist
42
pdf

Toiduhügieen ja ohutus

TOIT JA SELLE TÄHTSUS Iga toiduaine, mis turule jõuab, peab olema tarbijale ohutu ning vastama kvaliteedi- nõuetele. Selle tagamiseks on välja antud vastavad õigusaktid. Nõuded, millele turustamisotstarbeline toidutoore ja toit peavad vastama, on järgmised. 1. Toit peab olema ohutu inimese tervisele. 2. Toidus ei tohi olla selle omadusi halvendavaid või inimese tervist ohustavaid...

Toitumisõpetus -
13 allalaadimist


Registreeri ja saadame uutele kasutajatele
faili e-mailile TASUTA

Konto olemas? Logi sisse

Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
või
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli? | Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun