Facebook Like
Add link


Majandus - Õpik peatükk 3 ja 4. (0)

5 VÄGA HEA
Punktid

Esitatud küsimused

  • Mis mõjutab nõudluselastsust?
  • Mis mõjutab inimeste ja ettevõtete nõudluse suurust?
  • Miks nimetatakse turuhinda majanduse tasakaalustajaks?
Majandus - Õpik-peatükk 3-ja-4 #1 Majandus - Õpik-peatükk 3-ja-4 #2
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 2 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2012-10-23 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 11 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor Liina Liina Õppematerjali autor

Lisainfo

1. Miks inimesed ostavad mingit kaupa või teenust madalama hinnaga rohkem ja kõrgema hinnaga vähem? Madalama hinnaga saab osta rohkem ja toode saab kiirelt otsa ja madalama hinnaga on kaup soodsam.2. Kui kauba (või teenuse) hind tõuseb, siis selle tarbimine väheneb. Mõne aja pärast hakatakse aga uuesti rohkem ostma. Miks see on nii? Kas kõikidel kaupadel on endise müügi taastumise aeg võrdne? Põhjenda lühidalt viimase küsimuse vastust. See on nii kuna inimestel läheb seda kaupa ja teenust vaja ja mida vähem nad seda kaupa või teenust tarbivad seda kõrgemaks selle hind läheb. Kõikidel kaupadel ei ole endise müügi taastumise aeg võrdne, kuna nad ei hakka ostma kõiki kalleid kaupu korraga, vaid ostavad seda mida neil läheb vaja.

Märksõnad


Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri


Sarnased materjalid

8
pdf
Majandusõpiku 1 peatüki kokkuvõte
21
pptx
Nõudlus-pakkumine ja turuhind
10
odt
10 klassi ajalugu õpikus 1 -6-peatükk
130
doc
Avaliku sektori ökonoomika
35
doc
Majanduse alused
12
doc
DEMOKRAATIA JA DIKTATUUR 20-SAJANDI I POOLEL
45
doc
Majandus õpetuse aasta konspekt
36
doc
MINA JA MAJANDUS





Registreeri ja saadame uutele kasutajatele
faili e-mailile TASUTA

Konto olemas? Logi sisse

Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
või
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli? | Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun