Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse
Mõistete sõnaraamat
Ega pea pole prügikast! Tõsta enda õppeedukust ja õpi targalt. Telli VIP ja lae alla päris inimeste tehtu õppematerjale LOE EDASI Sulge
Kclo3 — kaaliumkloraat—kergesti plahvatav hõõrdumisel või löögist, kasutatakse laboratooriumis hapniku saamiseks, tuletikkude ja lõhkeainete valmistamisel; Ca(ClO)2—kaltsiumhüpoklorit—kloorlubja tähtis koostisosa, rakendatakse pleegitus- ja desinfitseerimisvahendina.
Kclo – kergesti plahvatav hõõrdumisel või löögist, kasutatakse laboratooriumis hapniku saamiseks, tuletikkude ja lõhkeainete valmistamisel Ca(ClO)2 – kloorlubja tähtis koostisosa, rakendatakse pleegitus- ja desinfitseerimisvahendina
Kcl – põllumajanduses (kaaliumväetisena) …K – üks taimede kolmest põhi-toiteelemendist Paljud taimed ei talu Cl--iooni, seetõttu kasutatakse sageli teiste sooladena : K2SO4, KNO3 peam.
Kcl on 2. CaCl on 3. R – püsisuurus 0,082 T – absoluutne temperatuur Kelvini skaala järgi 273 kraadi K. C ja i mõjutavad osmaatset rõhku kõige rohkem.
Kclo4 – vees vähelahustuv (K+ tõestamine) Paljud teised perkloraadid lahustuvad vees hästi NH4ClO4 kasut.
Kcl - -> K+ Cl- katood: K+ +e- --> K Anood: 2Cl- - 2e- --> Cl2 b)hõbe(1)nitraat vesilahuses
Kcl - kaaliumkloriid; sool; Kasutatakse maiustutes, mineraalvetes, väetistes.
Kcl - kus katioon ja anioon on sarnaste mõõtmetega. Ed ~ mõni mV
Kclo3 – Berthollet`sool NH4NO3 - salmiaak Metallid
Kclo3 – Kaaliumkloraat ehk Berthollet` sool.
Kcl – kaaliumkloriid – kaaliumväetis;
Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk).
Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).

Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu!
Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.

Suvaline mõiste



Kirjelduse muutmiseks pead sisse logima
või
Kasutajanimi/Email
Parool

Unustasid parooli?

või

Tee tasuta konto

UUTELE LIITUJATELE KONTO AKTIVEERIMISEL +10 PUNKTI !


Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun