Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

BÜROOMAAILMA KÜLASTUS (0)

5 VÄGA HEA
Punktid
BÜROOMAAILMA KÜLASTUS #1 BÜROOMAAILMA KÜLASTUS #2 BÜROOMAAILMA KÜLASTUS #3
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 3 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2012-11-15 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 76 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor lihtsaltS Õppematerjali autor
Buromaailma kulastusest ,mis asub Peterburi mnt-tl. Essees kirjeldatakse kaupluse toodete valikut,sekretaril olemas olevad vahendid. As Infotark ajalugu.

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
3
docx

Büroomaailma külastus

TALLINNA MAJANDUSKOOL Ametnikutöö osakond BÜROOMAAILMA KÜLASTUS Juhendaja: Anne Ilp Tallinn 2011 BÜROOMAAILMA KÜLASTUS Mina külastasin 4.oktoobril 2011 Büroomaailma Kadaka tee kauplust. Läksin kauplusesse kohe peale avamist, lootuses, et siis on vähe rahvast ja on võimalik klienditeenindajat küsitleda. Vaatamata varajasele tunnile, oli kohe üsna palju külastajaid, kuid minu meeldivaks üllatuseks oli ka väga palju teenindajaid, ei olnud nii, et pidin mööda kauplust klienditeenindajat otsima. Tutvustasin ennast ühele klienditeenindajale ja rääkisin miks ma

Sekretäritöö
thumbnail
12
docx

Büroomaailma kulastus

TALLINNA MAJANDUSKOOL Ametnikutöö eriala BÜROOMAAILMA KÜLASTUS Tallinn 2013 SISSEJUHATUS AS Infotark, mida inimesed teavad nime all Büroomaailm loodi 1992. aasta oktoobris. Tänavu 16.oktoobril täitus 22 aastat Eestis ettevõttena tegutsedes. Firma haldab Eestis kaupluste ketti Büroomaailm, millesse kuuluvad tänase päeva seisuga kauplused Tallinnas (Peterburi tee 92e, Liivalaia 20 ja Kadaka tee 1), Tartus (Rebase 12a), Narvas (Puškini 21), Jõhvis (Keskväljak 4), Pärnus (Lai 10) ja Valgas (Aia 18) ning Interneti- pood. Lisaks Eestile laienes firma aastal 2002 Leetu, kus kauplused asuvad Vilniuses, Kaunases ja Klaipedas ning 2007. aastal avas kaupluse Läti pealinnas Riias. Täna on Büroomaailm Eesti suurim bürootarvete, -tehnika ja -mööbli müügifirma.

Haldusprotsess



Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun