Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse
Ega pea pole prügikast! Tõsta enda õppeedukust ja õpi targalt. Telli VIP ja lae alla päris inimeste tehtu õppematerjale LOE EDASI Sulge

"vormin" - 12 õppematerjali

thumbnail
8
doc

Kokanduse kursuse lõputöö

Kuressaare Ametikool Toitlustuse õppesuund TTP-10 Gristi Adrat 1.KURSUSE LÕPUTÖÖ Aruanne Juhaendaja: Marge Leimann Kuressaare 2011 SISUKORD KALKULATSIOONI- JA TEHNOLOOGIAKAARDID...................3 Hakksnitsel hapukoorekastme ja kartulipüreega.................................................................. 3 Riisipuder mahlakisselliga................................................................................................... 4 Hakk-kotlet hapukoorekastme ja kartulipüreega.................................................................. 5 Mannapuder mahlakisselliga............................................................................................... 6 Töögraafik................................................................................... 8 ...

Toit → Kokandus
80 allalaadimist
thumbnail
6
xlsx

Kolme käiguline menüü kalkulatsiooni tabeliga

Kolme käiguline menüü Porgandi-õunasalat portsjoni kaal valmistatavaid portsjoneid kokku 2 Retsepti kaal Valmistamise kaal Hind 18% ta ToiduainedÜhik 1 bruto Kao % 1 neto x bruto x neto Ühiku hind Retsepti h porgand kg 0,025 20 0,02 0,05 0,04 0,00 kr õun kg 0,017 12 0,015 0,034 0,03 0,00 kr õli l 0,005 0 0,005 0,01 0,01 0,00 kr maitseained kg 0,005 0 0,005 0,01 0,01 0,00 kr apelsinimahl l 0,005 0 0,005 0,01 0,01 0,00 kr Kokku: 0,057 ...

Toit → Kalkulatsioon
134 allalaadimist
thumbnail
8
doc

Pagari praktiline töö 20.Mai – 21. Juuni 2013

· Käärimis aeg: 20-30min · Tingimused: 37-40 C õrnalt niiske · Protsessid käärimisel: Alkoholi tekkimine , eraldub CO2 peatub liimvalgu võrgus, mille tagajärjel taigen mahult suureneb. Käärinud taigna tunnused: õhuline , pehme, kergelt ormitav taigen, taigna pind on kumer. Taigna töötlemine: Käärinud tagna kihistan 1/3 margariiniga ja seejärel veel 1/3. Rullin tagen 0,6mm paksuselt lahti ja tükeldan 60g tükkideks. Täidist panen 25 g . Vormin kas piklik-ovaalse kujuga või poolkuu. Toote kerkimine: · Käärimisaeg: 20-30min · Tingimused: soe · Kerkinud toote tunnused: Toote on mahlt 1,5 korda suurem, niiske. Viimistlus: Viimistlen munamäärdega. Küpsetamine: · Küpsetusaeg:10-12 min · Küpsetustemperatuur:196-200 · Valmis toode tunnused: Toode on kuldkollane või helepruun. Ilus koorik, hea lõhnaga. Lõppviimistlus: - Pakendamine: Panen kasti ja viin müüki.

Toit → Pagar-kondiiter
34 allalaadimist
thumbnail
13
doc

Pidulik kolmekäiguline menüü

Riivin sidrunil koore maha ja lisan selle toorjuustule ning see järel Kitchenaidi 10 min ja panen pritskotti Praen pearoa liha kergelt läbi ja kui kliendid saabuvad panen ahju 180°C 9-10min (pooltoores 52-54°C)(poolküps 58-68°C)(küps 70°C) Võtan vastu külalise! 4 tund Serveerin eelroa puljongi kausi ja viin klientidele ja kuni naad söövad ala10-15min Siis vormin fondanti õige kaaluliseks palliks ja panen selle vormi mis on võiga määritud.10 min Lähen klientide juurde koristan eelroanõud ja lähen serveerin pearoa. Pakkun maitsevett juurde ja leiba kuni naad söövad ala 15-20min ja lähen kööki ja lasen jäätise masinast läbi ja panen külma tagasi 5min, see järel panen ahju 200°C peale jja ootak kuni õige temp. On siis panen fondandi

Toit → Toitlustus
25 allalaadimist
thumbnail
12
doc

Tabel (4. osa) - MS Word 2003

Diagrammi elementide vormindamise juures on kõige raskem elemendi väljavalimine. Ül- diselt valib iga järgmine hiireklõps järjest väiksema osa diagrammist. Topeltklõpsu tee pärast väljavalimist, et kuvada elemendi vormindamise dialoogiakent. Vormindamisel tuleb silmas pidada, et MS Graph’is saab tagasi võtta ainult ühe toimingu. Lihtsam on element vorminda- miseks esile tõsta nupuriba loendist, mille kõrval oleval nupul klõpsutades või menüü- käsuga Vormin > Valitud diagrammiala… (ingl. Format > Selected…) saab seejärel kuvada vormindamise dialoogiakent. Viimase sisu sõltub elemendist, aga tavaliselt on seal vähemalt vahekaart Mustrid (ingl. Patterns). -3- Tabel (4. osa) – MS Word 2003 Jüri Kormik Värve (ja mustreid) saab muuta ka, kui klõpsata diagrammiosal, seejärel nupu noolel ja valida loendist uus värv (või muster).

Informaatika → Tekstitöötlus
3 allalaadimist
thumbnail
12
doc

Loendid, äärised ja varjustus - MS Word 2003

Loendid, äärised ja varjustus – MS Word 2003 Jüri Kormik Loendid, äärised ja varjustus Jätkame lõigu kujundamisega. Nagu eelmises tunnis juba lugeda võisid, saab vaikeseadistatud loendeid (nummerdatud ja nummerdamata) ning ääriseid määrata vormindamise nupurealt. Rohkem võimalusi leiab menüükäskudega Vorming > Täpp- ja numberloendid… (ingl. Format > Bullet and Numbering…) ja Vorming > Äärised ja varjustus… (ingl. Format > Borders and Shading…) avanevad vastavad dialoogiaknad. Nendest allpool. Loendid Word pakub kasutajale võimaluse lõike nummerdada või tärnida – moodustades sel teel loendeid. Kui vähegi võimalik, tuleks neid võimalusi kasutada. Nummerdatud loetelu muut- misel – lisamisel või kustutamisel – korrigeeritakse numbreid automaatselt. Menüükäsuga Vorming > Täpp- ja numberloendid avaneb järgmine dialoogiaken: Nagu kõrvalo...

Informaatika → Tekstitöötlus
3 allalaadimist
thumbnail
14
doc

Sissejuhatus - MS Word 2003

Sissejuhatus – MS Word 2003 Jüri Kormik Sissejuhatus Alustamine Microsoft Office (edaspidi MO) Wordi käivitamiseks on mitmeid võimalusi, kuid enamlevinud viis on Start > Kõik programmid (ingl. All Programs) > Microsoft Office > Microsoft Office Word 2003 (või muu versioon). Sulle avatakse tühi dokument. Menüüriba – kõik programmi käsud Kollasega värvitud alad – nupuread: üleval Standard ja Vorming (ingl. Formatting), vasakul Juhtriistakast (ingl. ...

Informaatika → Tekstitöötlus
3 allalaadimist
thumbnail
60
pdf

Kirjalike Tööde Vormistamise Juhend

TALLINNA TEHNIKAÜLIKOOL Majandusteaduskond KIRJALIKU TÖÖ VORMISTAMINE Tallinn 2008 SISUKORD 1. Üldnõuded .......................................................................................................................... 4 2. Tiitelleht ............................................................................................................................. 5 3. Sisukord .............................................................................................................................. 6 4. Kirjaliku töö sisu ................................................................................................................ 7 4.1. Pealkirjad ..................................................................................................................... 7 4.2. Töö keel ........................................................................................................................

Eesti keel → Eesti keel
14 allalaadimist
thumbnail
55
xlsx

Risttabelid

Transport ja logistika Autotehnika Transport ja logistika Autotehnika Autotehnika Autotehnika Autotehnika Transport ja logistika Transport ja logistika Tootmiskorraldus Autotehnika Hoonete ehitus 1 Tööülesanne Ava fail Kysitlus.xslx. Kopeeri käesolev tööleht faili Kysitlus.xslx. Selleks klõpsa tööle klahvi ja vali Move or Copy. Vali ripploendist fail Kysitlus.xslx, väljal Before sheet end ja märgista Create a Copy. Seejärel jätka risttabelite loomisega. 3 Risttabelite vormin Vaata 2. risttabeli tulemust erinevate küljendustega: klõpsa 2. risttabelil; vali Design menüüst käsk Report Layout; vaheta erinevaid küljendusi. Muuda 3. risttabeli tekstid, sisestades järgnevad tekstid: Grand Total - Kokku, Max oled juba äppe kasutanud - Suurim, Min of Mitu aastat oled juba äppe kasu Väikseim, Column/Row Labels - Eriala/Elukoht. Sorteeri 2. risttabelis Rows alal olevad andmed vastupidiselt: klõpsa Row Labels lahtri ripploendi märgil; vali Sort Z to A.

Informaatika → Andme-ja tekstitöötlus
6 allalaadimist
thumbnail
38
doc

KIRJALIKU TÖÖ VORMISTAMINE

TALLINNA TEHNIKAÜLIKOOL Majandusteaduskond KIRJALIKU TÖÖ VORMISTAMINE Tallinn 2008 4 SISUKORD SISUKORD.............................................................................................................................4 1. ÜLDNÕUDED....................................................................................................................4 2. TIITELLEHT......................................................................................................................5 3. SISUKORD.........................................................................................................................6 4. KIRJALIKU TÖÖ SISU.....................................................................................................7 4.1. Pealkirjad......................................................................................................................7 4.2. Töö kee...

Majandus → Majandus
11 allalaadimist
thumbnail
208
xlsm

Informaatika I tunnitöö "Tabelid 1. Valemid"

tõõtasu kulud kokku - vä - tö 5.00 € 49.22 € Värvimine Summad 8.64 € 85.05 € -k Värv 8.20 € 80.70 € ruumi tähis S_pindala Vormin 5.36 € 52.72 € pikkus S_kogus Proovi 4.10 € 40.31 € laius Eemal S_maksumus 4.95 € 48.68 € / pindala Lisage S_töötasu 12.58 € 123.83 € / värvi kogus S_kokku 12

Informaatika → Informaatika I (tehnika)
9 allalaadimist
thumbnail
1072
pdf

Logistika õpik

Eesti Rahvusraamatukogu digitaalarhiiv DIGAR Eesti Rahvusraamatukogu digitaalarhiiv DIGAR Ain Tulvi LOGISTIKA Õpik kutsekoolidele Tallinn 2013 Eesti Rahvusraamatukogu digitaalarhiiv DIGAR Käesolev õppematerjal on valminud „Riikliku struktuurivahendite kasutamise strateegia 2007- 2013” ja sellest tuleneva rakenduskava „Inimressursi arendamine” alusel prioriteetse suuna „Elukestev õpe” meetme „Kutseõppe sisuline kaasajastamine ning kvaliteedi kindlustamine” programmi „Kutsehariduse sisuline arendami...

Logistika → Logistika alused
638 allalaadimist


Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun