Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi

Toitlustusettevõtte ruumid (0)

1 Hindamata
Punktid
Toitlustusettevõtte ruumid #1 Toitlustusettevõtte ruumid #2 Toitlustusettevõtte ruumid #3 Toitlustusettevõtte ruumid #4
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 4 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2014-09-10 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 12 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor katag Õppematerjali autor

Kasutatud allikad

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
8
doc

Toitlustusettevõtted

Järvamaa Kutsehariduskeskus KM11 Toitlustusettevõtted Juhendaja: Koostaja: Paide 2015 1.Mida väljendab toitlustusettevõtte äriidee?..........................................................................3 2.Miks on restoranid toitlustusteenuste turul?........................................................................3 3. Milliseid restorane oskate nimetada oma kodukohas (või näiteks Tallinnas, Tartus, Pärnus jne)?.............................................................................................................................3 4. Milliseid hotellirestorane oskate nimetada?........................................................................3 5. Kirjeldage üht hotellirestorani.............................................................................................3 6. Kes on hotellirestorani kliendid?...............................................................

Kodumajandus
thumbnail
18
odp

Toitlustusettevõte

Taco express Kehtna Majandus- ja Tehnoloogiakool Marko Ilves Ma valisin selle toitlustusettevõtte kuna... ● Ma olen seal ise käinud ● Toidud on huvitavad ja maitsvad ● Erinevate maitsetega toidud ● Selle toitlustusettevõtte kliendid on... ● Inimesed, kes soovivad midagi huvitavat ja uut ● Vürtsikate toitude armastajad ● Pidutsejatele (ööläbi lahti ja alkohool) ● Kes soovivad huvitavat lõuna või õhtusööki ● Kes soovivad catering teenust Tooted ja teenused mida seal pakutakse... ● Parimad palad: taco, burrito, faijta, chilli con carne ● Pannipitsad ja õhukesed pitsad (ülisuured XXL) ● Salatid, tex-mex snäkke ja suppe ● Teenus: catering Toitlustusettevõtte töötegevus on korraldatud nii et... ● Sulle tuuakse menüü lauda ● Seejärel toit tuuakse lauda ● Nõud viiakse hiljem ise ära ● Teenindatakse vanuse järgi (alaeali

Toit ja toitumine
thumbnail
12
pdf

Toitlustusettevõtte liigitus ja äriidee

võimalikult kiiresti ja õigesti. Tähtsaim äriidee määratlemisel on see, et kõik osad sobiksid ühte. Äriidee peab olema konkurentidega võrreldes ülivõimas. Praegusel ajal on eriti tähtsad ettevõtte imagot mõjutavad tegurid, sest kõikidel ettevõtetel on kasutada sarnased seadmed, sisseseade, retseptid ja sisekujundajad. Hea ja kindel maine on parim viis konkurentidest erineda. Personal on võtmesõna, kui teenindusettevõttele luuakse edukat ettevõttekuvandit. Iga töötaja peab olema teadlik äriideest ja sellele vastavalt tegutsema. Peen sisustus ja maitsev roog ei ole piisavad, kui teeninduse tase on nõrk. (5;47-49) Ettevõtte tähtsaim eesmärk on luua endale püsivaid püsikliendisuhteid. Iga ettevõte vajab ustavaid kliente, kes soovitavad asutust teistelegi ja levitavad head mainet. Nad on ka tähtsaks infoallikaks, kuna teavitavad ettevõtet võimalikest konkurentidest, uutest toodetest ja annavad väärtuslikku tagasisidet ettevõtte tegevusest

Majandus
thumbnail
16
pdf

Ruumide jaotus toitlustusettevõttes

Silver 1,5 m2 Plate 1,2 m2 Banquet (pikad lauad) 1,0 m2 Banquet (eraldi lauad) 1,5 m2 Cafeteria (iseteenindus) 0,8 m2 (allikas: BCI Code of Practic Recommendation 1998) Nõuded muudele ruumidele Personali ruumid 0,5 m2 iga personaliliikme kohta. Büroopinnad 11 m3 iga büroo töötaja kohta. Lisalugemist: Suurköögiuudised nr 3/2001 lk 1 puudused tehnoloogilises planeeringus

Toitlustusettevõtete...
thumbnail
7
doc

Toitlustusettevõtete ja teenuste liigid

1. Toitlustusettevõtete ja -teenuste liigid Eesmärk: Õppida tundma toitlustusettevõtete tüüpe, toitlustusettevõtete äriideid ja eripärasid Alapeatükid: 1.1.Toitlustusettevõtete tüübid ja äriidee 1.2. Kiirtoitlustusettevõtted 1.3. Kohvikud ja café´d 1.4. Sööklad ja teised suurköögid 1.5. Restoranid 1.6. Baarid 1.7. Catering-ettevõtted 1.1. Toitlustusettevõtete tüübid ja äriideed Toitlustusettevõtete tüübid Toitlustusettevõtteid võib liigitada erinevalt. Levinud on nende liigitamine toimimispõhimõtete järgi. Nii võib ettevõtte toimimispõhimõtetele toetudes välja tuua järgmised ettevõtete tüübid: · kiirtoiduettevõtted · kohvikud ja café´d · baarid · restoranid · catering-ettevõtted Toitlustusettevõtete äriideed Igal toitlusutusettevõttel on missioon ja äriidee. Ettevõtte misioon iseloomustab ettevõtte tegutsemise peasuunda (ehk MIKS ettevõte on turul?) ja on aluseks äriidee sõnastamisele. Äriidee sõnas

Kokandus
thumbnail
2
doc

Ruumid toitlustusettevõttes, nõuded

TALLINNA TEENINDUSKOOL Kerli Lek Rühm 011K RUUMID TOITLUSTUSETTEVÕTTES Iseseisev töö Tallinn 2010 RUUMID TOITLUSTUSETTEVÕTTES Toitlustusettevõttes asuvaid ruume nimetatakse teenindusruumideks. Teenindusruumidena käsitletakse ruume, kus viibivad kliendid ning teenindav personal. Teenindusruumid võivad olla erinevad, vastavalt toitlustusettevõtte iseloomule. Restoranide teenindusruumid jagunevad klientide teenindusalaks ja klientide silme eest varjatud tööruumideks. Teenindusala ruumideks võivad olla fuajee, tualettruumid, teenindussaalid, ootesaalid, garderoob jne. Neis ruumides asuvad toolid, lauad, hubasust loovad sisustusesemed, dekoratsiooniks vajalikud esemed, serveerimiskapid, veinikapid jmt. Tööruumideks loetakse kelnerite tööruumi, kus hoitakse kärusid või muid saalis kasutatavaid esemeid; sisepuhvetit, kus asuvad külmkapid jookide jaoks, veinikapid, kohviaparaadid jne; pesuruumi, mida kasuta

Toitlustus
thumbnail
32
doc

Äriplaan - toitlustus ettevõte

Esialgu on plaanis, et juhataja säilitab kontrollpaki, isegi kui peaks osutuma võimalikuks osakapitali suurendada. Pärnus, Aia tn 1, büroohoone (Lääne- Eesti Regiooni Politsei prefektuuri kõrval). Koht on soodne, kuna Pikk tänav kõrval on väga elava liiklusega ja oskuslik välireklaam võib ligi tõmmata ka juhuslikke möödujaid. 3 3. JUHTKOND JA PERSONAL Tabel 1. Ettevõtte funktsionaalne struktuur Töötaja Funktsioonid Tegevused Juhataja Juhtimine Firma tegevuse planeerimine Korralduste andmine töötajatel Ettevõtte-sisene kontroll Varustustegevus

Äritegevuse alused
thumbnail
652
pdf

Asjaajamise alused

dispetšer raamatupidaja Kerge kehaline töö Sekretär II grupp müüja õpetaja üliõpilane Keskmise raskusega kehaline Koristaja III grupp töö autojuht kergetööstuse töötaja arst Raske kehaline töö Ehitustööline IV grupp metsatööline Väga raske kehaline töö Kaevur V grupp käsitsitöö põllumajanduses Pange tähele! Toidu energeetilist väärtust ei saa samastada toiteväärtusega. Toidu toiteväärtus on selle koostises olevate toitainete vastavus inimese vajadustele

Analüüsimeetodid...



Lisainfo

toitlustus

Märksõnad

Mõisted


Meedia

Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri





Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun