Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

TAANIST JA TAANLASTEST (0)

1 Hindamata
Punktid
Elu - Luuletused, mis räägivad elus olemisest, kuid ka elust pärast surma ja enne sündi.

Lõik failist

Vasakule Paremale
TAANIST JA TAANLASTEST #1 TAANIST JA TAANLASTEST #2 TAANIST JA TAANLASTEST #3 TAANIST JA TAANLASTEST #4 TAANIST JA TAANLASTEST #5 TAANIST JA TAANLASTEST #6 TAANIST JA TAANLASTEST #7 TAANIST JA TAANLASTEST #8 TAANIST JA TAANLASTEST #9 TAANIST JA TAANLASTEST #10 TAANIST JA TAANLASTEST #11 TAANIST JA TAANLASTEST #12 TAANIST JA TAANLASTEST #13 TAANIST JA TAANLASTEST #14 TAANIST JA TAANLASTEST #15 TAANIST JA TAANLASTEST #16 TAANIST JA TAANLASTEST #17 TAANIST JA TAANLASTEST #18 TAANIST JA TAANLASTEST #19 TAANIST JA TAANLASTEST #20 TAANIST JA TAANLASTEST #21 TAANIST JA TAANLASTEST #22 TAANIST JA TAANLASTEST #23 TAANIST JA TAANLASTEST #24 TAANIST JA TAANLASTEST #25 TAANIST JA TAANLASTEST #26 TAANIST JA TAANLASTEST #27 TAANIST JA TAANLASTEST #28
Punktid 100 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 100 punkti.
Leheküljed ~ 28 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2013-05-21 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 3 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor Piia Pohlak Õppematerjali autor
Väga põhjalik, kuid samas kokkuvõtlik ning ainult konkreetset ja tähtsat infot sisaldav poerpointi ettekanne Taanist ning mingilmääral ka Taanlaste elust ja kommetest.

Kasutatud allikad

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
11
odp

Powerpoint esitlus Taanist

Rahvaarv: 5,5 miljonit z Rahaühik: Taani kroon Kuula Taani keelt Taani Kuningriik asub Euroopas Skandinaavia poolsaare ning Saksamaa vahel. Taani piirneb lõunast Saksamaaga, põhjast Norra ja Rootsiga. Taani koosneb Jüüti poolsaarest, mis on riigi ainus mandriga ühendatud osa, ning arvukatest saartest. Tuulegeneraatorid annavad märgatava osa Taanis tarbitavast elektrienegiast. Olulisemad saared on Sjælland, kus asub riigi pealinn Kopenhaagen, Fyn ning veidi eemal Läänemeres asuv Bornholm. Taani riigi osad on veel Fääri saared, mis asuvad Suurbritannia ning Islandi vahel, ning Gröönimaa. Taani on tasane lauskmaa. Jüütimaa lääneosas on sandurtasandikud. Maa kõrgeim looduslik punkt on Møllehøj (kõrgus merepinnast 170,86 m).

Geograafia



Meedia

Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun