Suitsuahjud
Leevika Vilja
KK10-PE
Seadme Iseloomustus
• Suitsuahi on kahekambriline
• Mõeldud kala-, liha- ja
linnuliha suitsetamiseks
• Sobib kasutamiseks
koduaeda, suvilasse ,
turismitallu, maakodusse ja
ka restorani
Ehitus
• Kuumsuitsuahi on kahekambriline, mõlemad on
uksega suletavad.
• Alumine kamber on kütmiseks
• Ülemine osa on suitsuruum milles asuvad
roostevabast materjalist küpsetusrestid ja kerisekivid
• Varustatud ka mehhaanilise termomeetriga
• Suitsuahjud on valmistatud põhiosas 3mm
lehtterasest.
Seadme tööpõhimõte
• Alumisse koldesse astetakse puud
ning süüdatakse
• Ülemisse asetatakse lehtpuu
laaste ning oodatakse suitsu teket
Erinevad tööprotsessid
• Suitsuahju konstruktsioon on topeltseinaline, seinte vahel liikuv küttesuits
ja kuumus hoiab suitsutuskambris ühtlast temperatuuri.
- Suitsu saamiseks kasutage lepa saepuru või laastu, mis asetatakse vastava
EESTI NOORSOOTÖÖ KESKUS HARIDUS- JA TEADUSMINISTEERIUM NOORTELAAGRI KORRALDAJA KÄSIRAAMAT Tallinn 2005 Koostanud: Elo Talvoja Viire Põder Helen Veebel Argo Bachfeldt Anne Luik Kadri Kurve Kujundaja: Tiina Niin Keeletoimetaja: Anne Karu Tehniline toimetaja: Reet Kukk ISBN 9985-72-158-6 (trükis) ISBN 9985-72-159-4 (PDF) SISUKORD Noorsootöö seadus 5 Noortelaagri tegevusloa väljastamise kord 10 Noortelaagri ning projektlaagri juhataja ja kasvataja kvalifikatsiooninõuded 12 Noortelaagri registri asutamine ja noortelaagri registri pidamise põhimääruse kinnitamine 15 Noortelaagri registri pidamise põhimäärus
Kõik kommentaarid