Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Ostu-müügisituatsioonide lahendamine (0)

1 Hindamata
Punktid

Esitatud küsimused

  • Kuidas aitad teda Sina?
  • Kuidas ostja need tooted ära tunneb?
  • Miks 4 Klient palub suhkrut moosi keetmiseks Millist suhkrut talle soovitad ja miks?
  • Milliseid maiustusi soovitad talle?
  • Milliseid talle soovitad?

Lõik failist

TALLINNA TEENINDUSKOOL
Ostu-müügisituatsioonide lahendamine
MK13 -TE2
Juhendaja : Aive Antson
Tallinn 2014

  • Ostja tuleb poodi ning soovib osta toiduõli. Pakendilt märgistust uurides, avastab ta , et seal on märge „GMO mais 1%“. See teave ajab ostja segadusse ning ta ei tea, mida teha – kas toode osta või ostmata jätta. Kuidas aitad teda Sina?
  • Ostja valib keeduvorste. Osadel vorstidel on peal märge „Aus kaup“. Tekib küsimus, kas teised keeduvorstid polegi siis ausalt toodetud?
  • Ostja luges reklaami, et tervisele on kasulikud probiootilised piimatooted . Kuidas ostja need tooted ära tunneb? Milliseid tooteid soovitada talle? Miks?
  • Klient palub suhkrut moosi keetmiseks. Millist suhkrut talle soovitad ja miks?
  • Tsöliaakiahaige klient soovib osta erinevaid maiustusi. Milliseid maiustusi soovitad talle?
  • Ostja küsib riisi gurmee – õhtusöögiks. Milliseid talle soovitad?
  • Kuidas selgitad ostjale mahla, nektari ja mahlajoogi erinevust. Juhi tähelepanu nii koostisele kui toiteväärtusele.
  • Geneetiliselt muundatud organism ehk GMO on elusolend ( bakter , taim, loom), kelle pärilikkuse ainet (DNA-d) on geenitehnoloogilisi võtteid kasutades kunstlikult muudetud.
    Toote ostmine või ostmata jätmine jääb kliendi enda otsuseks. Soovital kliendil teha valik enda äranägemise järgi.
  • „Aus kaup“ märge tootel tähendab, et toode ei sisalda kondilihamassi.
  • Kasulikud bakterid on Lactobacillus GG, mida võib leida erinevates jogurtites, keefirides, kohupiimatoodetes ja muudes piimatoodetes. Need kasulikud bakterid suurendavad organismi loomulikku vastupanuvõimet haigustele.
    Soovitaksin kliendile Valio Gefilus jogurtijooki, sest Valio Gefilus jogurtijook on parim näljapeletaja kui oled teel või Sul on kiire. Selles käepärases purgikeses on peidus just paras kogus maitsvat jogurtijooki, mis kosutab organismi vajaliku energiaga.. Traditsioonilise maitse austajatele on parim valik maasikamaitseline jogurtijook. Kõik Gefiluse tooted sisaldavad maailmas enimuuritud piimhappebakterit Lactobacillus rhamnosus GG ja on säilitusainetevabad.
  • Soovitan kliendile spetsiaalset moosisuhkrut, kuna see sisaldab puuviljadest ekstraheeritud pektiini, mis aitab moosil tarduda ja moosi säilivus on parem.
  • Soovitan kliendile: tarretist, mett, karamelli , iirist, martsipani jms, mis ei sisalda gluteiini.
  • Soovitan kliendile metsikut riisi, koorimata riisi, jasmiinriisi, tumedat pikateralist riisi.
  • Mahl – 100% millel on kõige suurem energia ja vitamiini sisaldus
    Nektar – 25%-50% mahla
    Mahlajook – ca. 10% mahla
  • Ostu-müügisituatsioonide lahendamine #1 Ostu-müügisituatsioonide lahendamine #2 Ostu-müügisituatsioonide lahendamine #3
    Punktid 100 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 100 punkti.
    Leheküljed ~ 3 lehte Lehekülgede arv dokumendis
    Aeg2015-04-29 Kuupäev, millal dokument üles laeti
    Allalaadimisi 6 laadimist Kokku alla laetud
    Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
    Autor Diana96 Õppematerjali autor
    Situatsioonide lahendamine. Lahenduskäigud olemas.

    Sarnased õppematerjalid

    thumbnail
    6
    docx

    Ostu-müügisituatsioonid

    Ostu-müügisituatsioonide lahendamine:  Ostja tuleb poodi ning soovib osta toiduõli. Pakendilt märgistust uurides, avastab ta , et seal on märge „GMO mais 1%“. See teave ajab ostja segadusse ning ta ei tea, mida teha – kas toode osta või ostmata jätta. Kuidas aitad teda Sina? Seletan ostjale, mis on GMO, milleks seda kasutatakse ning millised ohud tervisele võivad sellega kaasneda. GMO ehk geeniliselt muundatud organism on kunstlikult geenide muundamise teel loodud, parandatud või muudetud taimesortide, aga ka loomatõugude üldnimi. Taimede geneetilise muundamise eesmärgid: 1. Saagikuse parandamine 2. Taimede kahjurite suhtes vastupidavamaks muutmine 3. Tööjõukulu vähendamine 4. Keskkonna kaitsmine 5. Säilivuse parandamine 6. Külmakindluse suurendamine 7. Toiteväärtuse suurendamine Kõige suuremaks terviseriskiks peetakse GMO toiduga kaasnevat toiduallergiat. Geneetiliselt muundatud toidu suhtes tu

    Müügitöö alused
    thumbnail
    22
    docx

    „Jogurtite sortiment erinevate tunnuste alustel“

    TALLINNA TEENINDUSKOOL MK13-TE2 „Jogurtite sortiment erinevate tunnuste alustel“ Referaat Juhendaja: Aive Antson Tallinn 2014 Sisukord 1.Mis on jogurt?..............................................................................3 2.Jogurti väärtuslikkus....................................................................3 3.„Elusjogurt“................................................................................. 4 4.Elusbakterite võlujõud.................................................................5 5.Biojogurt...................................................................................... 5 6.Idekaart „Jogurtid“......................................................................6 7.Tootjad ja tooted.........................................................................6 7.1Valio....................................................................................... 6 7.1.1Gefilus maasika jogurtijook 90g...

    toiduainete sensoorse hindamise alused
    thumbnail
    80
    docx

    Toidukauba õpimapp

    LÄÄNE-VIRU RAKENDUSKÕRGKOOL Ettevõtluse ja majandusarvestuse õppetool K11 KÕ Aire Liivapuu TOIDUKAUBATUNDMINE Õpimapp Juhendaja: Liina Maasik Mõdriku 2012 SISUKORD SISSEJUHATUS Oma õpimapis käsitlesin ma toidukaubatundmises õpitud teemasi. Tuues välja erinevate kaubagrupide tähtsamad omadused, liigid või sordid. Tööd teha oli huvitav aga üsna palju vaeva nõudev. Ma otsustasin seekord minna kergema vastupanuteed ning enamus, töös kasutatava materjali, otsisin interneti avarustest. 1. MESI, SUHKUR, SUHKRUASENDAJAD, SOOL. 1.1 Mesi Kõige varasematel aegadel oli mesi inimesel põhitoiduks. Enne suhkru kasutuseletulekut oli mesi ainus magus toiduaine ja maiustus. Ka hilisematel aegadel on mett hinnatud kui väärtuslikku toiduainet. Teda

    toiduainete sensoorse hindamise alused
    thumbnail
    652
    pdf

    Asjaajamise alused

    Programm „Kutsehariduse sisuline arendamine 2008-2013“ SIRJE REKKOR ANNE KERSNA ANNE ROOSIPÕLD MAIRE MERITS TOITLUSTUSE ALUSED KOHANDANUD: ANA KONTOR 2013 1 SISUKORD 1. Toitlustusettevõtete ja teenuste liigid 4  Toitlustusettevõtete tüübid ja äriideed 4  Kiirtoiduettevõtted 6  Kohvikud 8  Sööklad ja teised suurköögid 10  Restoranid 13  Baarid 19  Catering-ettevõtted 21 2. Toitumise alused

    Analüüsimeetodid äriuuringutes



    Kommentaarid (0)

    Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



    Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun