Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Ukraina abi Ukraina kaitse vajab abi. Tee annetus täna! Aita Ukrainat Sulge
Add link


Keemia aluste 3. praktikumi protokoll - Ainete kontsentratsiooni muutuse mõju tasakaalule (1)

5 VÄGA HEA
Punktid

Esitatud küsimused

  • Mida võib tähele panna?
Keemia aluste 3-praktikumi protokoll - Ainete kontsentratsiooni muutuse mõju tasakaalule #1 Keemia aluste 3-praktikumi protokoll - Ainete kontsentratsiooni muutuse mõju tasakaalule #2 Keemia aluste 3-praktikumi protokoll - Ainete kontsentratsiooni muutuse mõju tasakaalule #3 Keemia aluste 3-praktikumi protokoll - Ainete kontsentratsiooni muutuse mõju tasakaalule #4 Keemia aluste 3-praktikumi protokoll - Ainete kontsentratsiooni muutuse mõju tasakaalule #5 Keemia aluste 3-praktikumi protokoll - Ainete kontsentratsiooni muutuse mõju tasakaalule #6
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 6 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2012-02-04 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 67 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 1 arvamus Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor littlegirl Õppematerjali autor

Lisainfo

Töö käik olemas. Juhendaja V.Lepane

Märksõnad

Mõisted


Meedia

Kommentaarid (1)

catzy. profiilipilt
catzy.: päris ok.
18:05 17-11-2012


Sarnased materjalid

3
docx
TTÜ Keemia alused laboratoorne töö 3 - Ainete kontsentratsiooni muutuse mõju tasakaalule
6
rtf
Keemia aluste 1-praktikumi protokoll - Süsinikdioksiidi molaarmassi määramine
8
docx
Ainete kontsentratsiooni muutuste mõju tasakaalule
10
doc
Ainete kontsentratsiooni muutuste mõju tasakaalule
8
docx
Ainete kontsentratsiooni muutuse mõju tasakaalule
5
docx
Ainete kontsentratsiooni muutuse mõju tasakaalule
18
docx
Ainete kontsentratsiooni muutuse mõju tasakaalule
2
docx
Protokoll nr 5 - Ainete kontsentratsiooni muutuse mõju tasakaalule





Registreeri ja saadame uutele kasutajatele
faili e-mailile TASUTA

Konto olemas? Logi sisse

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun