Facebook Like
Add link


Kalatoit ja selle alternatiivid (0)

1 Hindamata
Punktid
Vasakule Paremale
Kalatoit ja selle alternatiivid- #1 Kalatoit ja selle alternatiivid- #2 Kalatoit ja selle alternatiivid- #3 Kalatoit ja selle alternatiivid- #4 Kalatoit ja selle alternatiivid- #5 Kalatoit ja selle alternatiivid- #6 Kalatoit ja selle alternatiivid- #7 Kalatoit ja selle alternatiivid- #8 Kalatoit ja selle alternatiivid- #9 Kalatoit ja selle alternatiivid- #10 Kalatoit ja selle alternatiivid- #11 Kalatoit ja selle alternatiivid- #12 Kalatoit ja selle alternatiivid- #13 Kalatoit ja selle alternatiivid- #14 Kalatoit ja selle alternatiivid- #15 Kalatoit ja selle alternatiivid- #16 Kalatoit ja selle alternatiivid- #17 Kalatoit ja selle alternatiivid- #18 Kalatoit ja selle alternatiivid- #19
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 19 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2012-10-18 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 15 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor triini14 Õppematerjali autor

Lisainfo

Kalatoidu erinevad sordid ja koostised.Tööstuse säilitamine et säiliks akvakultuur1)Kalatoiduks alternatiivide otsimine,seoses tõusvate hindade ja kättesaadavusega.2)Teadustöö mis on suunatudjätkusuutlikule kalatoidu tarnimisele.

Märksõnad

Mõisted


Meedia

Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri


Sarnased materjalid

9
doc
Koseteadliku kalapüügi korraldamine
90
pdf
Öko ja keskkonnakaitse konspekt
11
doc
Kalakasvatuse sissejuhatuse kontrolltöö
528
doc
Keskkonnakaitse lõpueksami küsimused-vastused
72
doc
KALAKASVATUSE eriala kordamisküsimused
48
docx
Toidukaubaõpetuse õpimapp TOIDUKAUBAD
77
doc
TEHNOÖKOLOOGIA EKSAM
80
docx
Toidukauba õpimapp





Registreeri ja saadame uutele kasutajatele
faili e-mailile TASUTA

Konto olemas? Logi sisse

Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
või
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli? | Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun