Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Kalaroad ja serveerimine (0)

5 VÄGA HEA
Punktid

Lõik failist


Kalaroad  ja serveerimine
Kalad  toidus
Kalade  tüke ldus võ im alus e d
Portsjontükkidena või tervelt.
Fileetükkidena või tervete fileedena.
Väikesi kalu, massiga alla 300 g, võib praadida tervelt.
Suuremad kalad praetakse portsjontükkidena
Kalade  m aits e s tam ine
Sool, sidrunipipar, must ja valge  pipar , aed­harakputk, til ,petersel , 
kuid harilikult kasutatakse ainult soola ja pipart.
Kala võib maitsestada ka marinaadiga enne või pärast praadimist.
Kalade paneerimine
Paneerimiseks kasutatakse:
nisu­, rukki­ või maisijahu; 
munasegu ja nisu­ või rukkijahu; 
ri vsaia; 
nisujahu , munasegu ja ri vsaia; 
nisujahu, munasegu ja ri vjuustu;
Kalade  hautamine
Vasakule Paremale
Kalaroad ja serveerimine #1 Kalaroad ja serveerimine #2 Kalaroad ja serveerimine #3 Kalaroad ja serveerimine #4 Kalaroad ja serveerimine #5 Kalaroad ja serveerimine #6 Kalaroad ja serveerimine #7 Kalaroad ja serveerimine #8 Kalaroad ja serveerimine #9 Kalaroad ja serveerimine #10 Kalaroad ja serveerimine #11 Kalaroad ja serveerimine #12 Kalaroad ja serveerimine #13 Kalaroad ja serveerimine #14 Kalaroad ja serveerimine #15
Punktid 100 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 100 punkti.
Leheküljed ~ 15 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2013-01-24 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 16 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor jansks Õppematerjali autor
Kalaroogade serveerimine, kalad toidus, erinevad toidutegemis võtted, heeringas, kalamari

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
652
pdf

Asjaajamise alused

8. Toitlustusteeninduse alused 203  Kliendikeskne teenindus toitlustuses 203  Teeninduse liigid 206  Toitlustusteenindajale esitatavad nõuded 208  Ettevalmistustööd teenindamiseks 211  Ruumide ja laudade kaunistamine 221  Roogade ja jookide serveerimise tehnika 223  Erinevate roogade serveerimine 230  Klientide teenindamise protsess 242  Selvelauad 248  Catering-teenus 260 9. Töökorralduse alused toitlustuses 263  Teenindusruumid ja teenindusprotsess 263  Töökorralduse põhimõtted teenindussaalis 265  Saalitöö korraldamine, tööde järjekord ja

Analüüsimeetodid äriuuringutes
thumbnail
33
docx

Koka kutseeksami küsimused ja vastused

Saab valmistada nii külmi kui soojasid magusaid võileibu. Valmistatakse nii nagu soolaseid väikseid võileibu. 100 g aluse kohta võetakse katet 75 ­ 100g. Valmistatakse nii, et neid saab süüa ilma noa ja kahvlita. 17. Kirjelda kissellide valmistamise tehnoloogiat (tooraine, valmistamise tehnoloogia ja serveerimine) Tooraineks kasutatakse: puuvilju ja marju, erinevaid mahlasid, mehudest püreedest. Tehnoloogia ja serveerimine: Kissellide tihendamiseks kasutatakse tärklist. Tavaliselt kasutatakse kartulitärklist, piimakisellide valmistamisel ka maisi- või riisitärklise kasutamisel kipub piimakisell veelduma. Tärklis segatakse vähese koguse külma veega/vedelikuga, valatakse ühtlase joana kuuma vedeliku hulka vedelikku samal ajal segades ja kuumutatakse. Pärast tärklise lisamist vedelikku kuumutades ei tasu kisselli liialt segada, siis muutub kissell venivaks. Valmis kissellid jahutatakse

Kokandus
thumbnail
193
docx

Turismiettevõtluse lõpueksami märksõnade konspekt

turismiettevõtluse spetsialiseerumise lõpueksami märksõnad Teeninduspsühholoogia 1. Teenindusühiskonna ja majanduse areng Teenindusühiskonna tekke ja kasvu peamised põhjused tulenevad ühiskonna ja töömaailma muutustest: Kasvav jõukus ­ suurem nõudlus teenuste järele nagu kodu koristamine, akende pesemine jm mida varem tehti ise. Vaba aja väärtustamine ­ suurem nõudlus reisi, SPA, toitlustusteenuste järele. Suuremad eluootused ­ suurem nõudlus hooldekodude ja tervishoiuteenuste järele Vajaduse kasv teeninduslike oskuste järele. Toodete suurem kompleksus ­ suurem nõudlus remondi ja parandusteenuste järele. Kasvav komplitseeritus igapäevaelus ­ suurem nõudlus abielunõustajate, advokaatide, maksunõustajate, töönõustajate järele. Kasvav tähelepanu ökoloogiliste ja säästva arengu küsimustele ­ suurem nõudlus. bussiteenuste ja autorendi järele isikliku auto kasutamise a

Turismiettevõtlus



Meedia

Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun