Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi

Isiklik hügieen - nahk, hambad, üldine (0)

1 Hindamata
Punktid
Vasakule Paremale
Isiklik hügieen - nahk-hambad-üldine #1 Isiklik hügieen - nahk-hambad-üldine #2 Isiklik hügieen - nahk-hambad-üldine #3 Isiklik hügieen - nahk-hambad-üldine #4 Isiklik hügieen - nahk-hambad-üldine #5 Isiklik hügieen - nahk-hambad-üldine #6 Isiklik hügieen - nahk-hambad-üldine #7 Isiklik hügieen - nahk-hambad-üldine #8 Isiklik hügieen - nahk-hambad-üldine #9 Isiklik hügieen - nahk-hambad-üldine #10 Isiklik hügieen - nahk-hambad-üldine #11 Isiklik hügieen - nahk-hambad-üldine #12 Isiklik hügieen - nahk-hambad-üldine #13 Isiklik hügieen - nahk-hambad-üldine #14
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 14 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2012-02-29 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 64 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor rünno mey Õppematerjali autor

Kasutatud allikad

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
192
pdf

NOORTELAAGRI KORRALDAJA KÄSIRAAMAT

EESTI NOORSOOTÖÖ KESKUS HARIDUS- JA TEADUSMINISTEERIUM NOORTELAAGRI KORRALDAJA KÄSIRAAMAT Tallinn 2005 Koostanud: Elo Talvoja Viire Põder Helen Veebel Argo Bachfeldt Anne Luik Kadri Kurve Kujundaja: Tiina Niin Keeletoimetaja: Anne Karu Tehniline toimetaja: Reet Kukk ISBN 9985-72-158-6 (trükis) ISBN 9985-72-159-4 (PDF) SISUKORD Noorsootöö seadus 5 Noortelaagri tegevusloa väljastamise kord 10 Noortelaagri ning projektlaagri juhataja ja kasvataja kvalifikatsiooninõuded 12 Noortelaagri registri asutamine ja noortelaagri registri pidamise põhimääruse kinnitamine 15 Noortelaagri registri pidamise põhimäärus

Amet
thumbnail
176
pdf

E-kursuse „Koristustööde planeerimine ja arendamine“ materjalid

Järvamaa Kutsehariduskeskus E-kursuse „Koristustööde planeerimine ja arendamine“ materjalid Autor: Lia Padu Järvamaa KHK kutseõpetaja Õppematerjal valmis programmi VANKeR raames ja seda toetas Euroopa Liit. See töö on litsentsi all Creative Commons Attribution-Noncommercial- Share Alike 3.0 Unported License . Paide 2011 Sisukord Kursuse ainekava................................................................................................... 4 Kursuse tegevuskava ............................................................................................. 6 I. Töökorraldus.......................................................................................................... 8

Puhastusõpetus
thumbnail
193
docx

Turismiettevõtluse lõpueksami märksõnade konspekt

turismiettevõtluse spetsialiseerumise lõpueksami märksõnad Teeninduspsühholoogia 1. Teenindusühiskonna ja majanduse areng Teenindusühiskonna tekke ja kasvu peamised põhjused tulenevad ühiskonna ja töömaailma muutustest: Kasvav jõukus ­ suurem nõudlus teenuste järele nagu kodu koristamine, akende pesemine jm mida varem tehti ise. Vaba aja väärtustamine ­ suurem nõudlus reisi, SPA, toitlustusteenuste järele. Suuremad eluootused ­ suurem nõudlus hooldekodude ja tervishoiuteenuste järele Vajaduse kasv teeninduslike oskuste järele. Toodete suurem kompleksus ­ suurem nõudlus remondi ja parandusteenuste järele. Kasvav komplitseeritus igapäevaelus ­ suurem nõudlus abielunõustajate, advokaatide, maksunõustajate, töönõustajate järele. Kasvav tähelepanu ökoloogiliste ja säästva arengu küsimustele ­ suurem nõudlus. bussiteenuste ja autorendi järele isikliku auto kasutamise a

Turismiettevõtlus
thumbnail
937
pdf

Erakorralise meditsiini tehniku käsiraamat

Erakorralise meditsiini tehniku käsiraamat Toimetaja Raul Adlas Koostajad: Andras Laugamets, Pille Tammpere, Raul Jalast, Riho Männik, Monika Grauberg, Arkadi Popov, Andrus Lehtmets, Margus Kamar, Riina Räni, Veronika Reinhard, Ülle Jõesaar, Marius Kupper, Ahti Varblane, Marko Ild, Katrin Koort, Raul Adlas Tallinn 2013 Käesolev õppematerjal on valminud „Riikliku struktuurivahendite kasutamise strateegia 2007- 2013” ja sellest tuleneva rakenduskava „Inimressursi arendamine” alusel prioriteetse suuna „Elukestev õpe” meetme „Kutseõppe sisuline kaasajastamine ning kvaliteedi kindlustamine” programmi Kutsehariduse sisuline arendamine 2008-2013” raames. Õppematerjali (varaline) autoriõigus kuulub SA INNOVEle aastani 2018 (kaasa arvatud) ISBN 978-9949-513-16-1 (pdf) Selle õppematerjali koostamist toetas Euroopa Liit Toimetaja: Raul Adlas – Tallinna Kiirabi peaarst Koostajad: A

Esmaabi
thumbnail
42
pdf

Toiduhügieen ja ohutus

· mikroobide paljunemise pidurdamine, vältimaks tarbijate tervisehäireid ja too- dete enneaegset riknemist; · toidupatogeenide ja termolabiilsete (temperatuuritundlike) toksiinide hävita- mine töötlemisel; · tarbijale ohutu toidu tagamine toiduhügieeni reeglite järgimisega. Toidu ohutust ning kvaliteeti saab tagada üksnes siis, kui on kindlustatud kontroll kogu tootmise ulatuses, toorme tootmine kaasa arvatud. Toiduhügieen jaguneb üldiselt kolmeks: · hügieen farmi tasandil; · ettevõtte tootmishügieen; · töötajate isiklik hügieen. Heast hügieenist tulenevad tulud: · tarbijate rahulolu, ettevõtte hea reputatsioon, suurenev läbimüük; · toodete säilivuse pikenemine; · kasumi suurenemine; · meeldiv töökeskkond; · seadusekuulekus jt. Puudulikust hügieenist tulenevad kahjud: · tarbijate haigestumine, surmajuhtumid; · toidu saastumine, reklamatsioonid (kirjalikud kaebused); · kaod toidu riknemise tõttu;

Toitumisõpetus
thumbnail
31
doc

Toiduhügieenikoolitus käitlemisettevõttes

Seda kutsutaksegi bakterite teatejooksuks. ISIKLIK HÜGIEEN Puhtad püksid, parajalt pikad õige suurusega hästiistuvad puhtad tööriided. Praktiline ja puhas põll. Müts, mis katab juukseid, ka lühikeste juuste korral. Sellisena näevad sind kliendid ja külalised - sellepärast on üldmulje tähtis. toidukäitleja peab olema puhas, viisaka välimusega; toidukäitlejal ei tohi olla nahahaigusi; toidukäitlejal peavad olema terved hambad, toidukäitleja käed peavad olema alati puhtad; töö ajal ei tohi kanda ehteasju; toidukäitleja peab kasutama tööl eraldi sobivaid ja puhtaid jalanõusid, need peavad olema mugavad ja sobima kõigile tööl olevatele põrandatele. tal peab olema usk hügieeni vajalikkusesse; KÄED Ära tööta lakitud küüntega. See käib nii värvilise kui värvitu küünelaki kohta, sest lakk võib kergelt ära tulla ja sattuda toidusse. NB

Toiduhügieen
thumbnail
48
docx

Toidukaubaõpetuse õpimapp TOIDUKAUBAD

mikroobide paljunemise pidurdamine, et vältida tarbijate tervisehäireid ja toodete enneaegset riknemist; toidupatogeenide ja termolabiilsete (temperatuuritundlike) toksiinide hävitamine töötlemisel; läbi toiduhügieeni reeglite järgimise tagada tarbijale ohutu toit. Toidu ohutust ning kvaliteeti saab tagada üksnes siis, kui on kindlustatud kontroll kogu tootmise ulatuses, toorme tootmine kaasaarvatult. Toiduhügieen jaguneb üldiselt kolmeks: hügieen farmitasandil;ettevõtte tootmishügieen;töötajate isiklik hügieen. 5.1 Millised on puudulikust hügieenist tulenevad kahjud ? tarbijate haigestumine, surmajuhtumid;toidu saastumine, reklamatsioonid (kirjalikud kaebused);kaod toidu riknemise tõttu;ettevõtte tegevuse peatamine või sulgemine;trahvid ja muud sanktsioonid;tarbijakaitseühenduste ja kodanike sanktsioonid;toodangu kaotus ja utiliseerimise

Toiduaineõpetus
thumbnail
63
doc

INFEKTSIOONIKONTROLLI PÕHIALUSED

limaskestadel, haigust ei teki. Kontaminatsioon ­ mikroobide sattumine kudedesse või steriilsetele pindadele, kus nad siiski ei paljune. 4 Mikroob e. mikroorganism ­ silmaga nähtamatud üherakulised paljunemisvõimelised elusolevused (bakterid, viirused, seened, parasiidid). Mikroobidele soodus kasvukeskkond on inimese nahk ja limaskestad. Puhastamine ­ (sanitatsioon) eesmärgiks eemaldada nahalt, pindadelt, instrumentidelt ning ruumidest tolm ja mustus. Puhastatud pind on visuaalselt puhas. Sterilisatsioon ­ protsess, mis hävitab kõik mikroorganismid, ka eosed. ANTISEPTIKA Antiseptika (anti- + kr.k. septicos roiskumist põhjustav) on meetod, mille eesmärgiks on ära hoida või vähendada mikroobide sattumist haava ja seal nende arengut pidurdada või nad hävitada

Õenduse alused



Lisainfo

Slideshow

Märksõnad

Mõisted


Meedia

Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri





Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun