Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
UUS NFT/Krüpto mäng on tulemas. Pane ennast kirja, et saada head kraami enne kui mäng välja tuleb. Teeni krüptot! TEE TASUTA KONTO Sulge
Add link


Erialainformatsiooni otsing internetis. Open Access e- ajakirjad. Patendiotsing. (0)

5 VÄGA HEA
Punktid

Esitatud küsimused

  • Millist otsivõimalust kasutasid?
Erialainformatsiooni otsing internetis-Open Access e- ajakirjad-Patendiotsing #1 Erialainformatsiooni otsing internetis-Open Access e- ajakirjad-Patendiotsing #2 Erialainformatsiooni otsing internetis-Open Access e- ajakirjad-Patendiotsing #3 Erialainformatsiooni otsing internetis-Open Access e- ajakirjad-Patendiotsing #4
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 4 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2013-05-28 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 19 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor Plum Sugar Õppematerjali autor

Lisainfo

Rühmateema "Carconogens in groundwater". Kasutatud otsimootorid: GoogleScholar, Infomine ja Bing. Põhjalikud viited, korralikud põhjendused, otsiprofiilid- nii üldised kui teemaspetsiifilised. Teemakohase ajakirja otsing Open Access ajakirjade andmebaasist (Directory of Open Access Journals). Patendiotsing Espacnet-ist.

Märksõnad


Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri


Sarnased materjalid

2
pdf
Erialainformatsiooni otsing internetis-Patendiotsing-Open Access eajakirjad
6
docx
Erialainformatsiooni otsing internetis
3
docx
Otsing e-kataloogist ESTER-Ainevaldkonna UDK-A to Z-Andmebaas ISE-Raamatu viitekirja koostamine
2
docx
Andmebaaside Compendex Engineering Village-ProQuest Science Journals-Science Direct-EBSCOhostWeb analüüs
1072
pdf
Logistika õpik
51
odt
Infoteaduse lõpueksami küsimused ja vastused
575
docx
Nimetu
120
doc
Lühendite seletus





Registreeri ja saadame uutele kasutajatele
faili e-mailile TASUTA

Konto olemas? Logi sisse

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun