Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Arvustus "Ettevõtluse pikkuskraadid" (0)

5 VÄGA HEA
Punktid

Lõik failist

Arvustus
„Ettevõtluse pikkuskraadid“ on raamat, mida võib nimetada tänapäeva ja tuleviku globaliseerunud vabaturumajanduse uueks teejuhiks. Majandusteadlasest raamatu autor Leif Edvinsson on üle 20 aasta oma elust kulutanud uute majandusmudelite ja mõistete väljaarendamisele. Oma pika ja põhjaliku teadustöö tulemuseks peetakse Leif Edvinssoni tänapäeval uue majandusvaldkonna ärireaalsuse loojaks, milleks on teadmusmajandus.
Edvinssoni silmis on 21.sajandi maailma majandustegevus muutunud niivõrd keeruliseks, et praegu kasutusel olevad majandusmudelid ja süsteemid ei soodusta enam jätkusuutlikku arengut ja äritegevust. Ainust lahendust näeb autor maailmamajanduses teadmusmajanduse osakaalu tõstmises. Kui tavamajanduse põhiväärtuseks on finantskapital ehk materiaalne
Arvustus  Ettevõtluse pikkuskraadid #1 Arvustus  Ettevõtluse pikkuskraadid #2
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 2 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2012-11-29 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 7 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor dragoon358 Õppematerjali autor
Leif Edvinsson\'i raamat annab hea ja sisuka ülevaate teadmusmajandusest ja teadmusettevõtetest

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
161
pdf

Juhtimise alused

Juhtimine
thumbnail
990
pdf

Maailmataju ehk maailmapilt 2015

"Maailmataju 2015" on siis juba kolmas eelväljaanne. Antud teos on eelnevatest Maailmataju versioonidest palju parandatud ja täiendatud. See, mis jäi eelmistest versioonidest välja, on nüüd uuesti siis tagasi pandud ja ka veel täiendavalt.

Üldpsühholoogia
thumbnail
1072
pdf

Logistika õpik

Logistika õpik

Logistika alused
thumbnail
268
pdf

Logistika õpik 2013-Ain Tulvi

Baas Logistika



Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun