Facebook Like
Küsitlus
Add link


Ainevahetusse mõjuvad ravimid (0)

1 Hindamata
Punktid

Esitatud küsimused

  • Kusepõie-ja rinnavähk ?

Registreeri ja saadame uutele kasutajatele faili TASUTA e-mailile


Konto olemas? Logi sisse

Ainevahetusse mõjuvad ravimid #1 Ainevahetusse mõjuvad ravimid #2 Ainevahetusse mõjuvad ravimid #3 Ainevahetusse mõjuvad ravimid #4 Ainevahetusse mõjuvad ravimid #5 Ainevahetusse mõjuvad ravimid #6
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 6 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2018-11-02 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 17 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor Kerli Tagel Õppematerjali autor

Lisainfo

2 tüübi diabeedi puhul on oluline säilitada stabiilne glükoositase ning vältida diabeedi komplikatsioone. Biguaniinid, sulfonüüluureaderivaadid, tiasolidiindioonid, GLPretseptorite agonistid, DPP-4 ensüümi inhibiitorid, SGLT-2 inhibiitorid, (insuliin)

Patsiendi glükoosikontrolli pikemas ajas iseloomustab glükosüleeritud(glükeeritud) hemoglobiin ehk HbA1c (USAs A1c). Peegeldab glükeemilist kontrolli ja võimalikke mikrovaskulaarsete kahjustuste teket. Annab teavet iga 2-3 kuu punaliblede eluea vältel. Oodatav väärtus on väiksem kui 7 protsenti.

Märksõnad


Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri


Sarnased materjalid

2
docx
Seedetrakti mõjuvad ravimid
10
docx
Ainevahetust mõjutavad raviained
98
docx
Kogu keskkooli bioloogia konspekt
42
odt
Uurimistöö - Diabeet
51
odt
Farma kontrolltöö I
937
pdf
Erakorralise meditsiini tehniku käsiraamat
29
doc
Füsioloogia
35
doc
Füsioloogia eksami kordamisküsimused-vastused





Registreeri ja saadame uutele kasutajatele
faili e-mailile TASUTA

Konto olemas? Logi sisse

Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
või
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli? | Tee tasuta konto

UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun