Plaanid puhkusele minna? Võta endale majutus AirBnb kaudu ja saad 37€ kontoraha Tee konto Sulge
Facebook Like

AINETE PÕHIKLASSID JA NENDE VAHELISE SEOSED . (0)

1 Hindamata
Punktid
 
Säutsu twitteris
AINETE PÕHIKLASSID JA NENDE VAHELISE SEOSED .
Oksiidid .
* Oksiid -aine, mis koosneb kahest elemendist, millest üks on hapnik(o/a-II).
-aluselised oksiidid (metall + hapnik) reageerivad hapetega.
Tugevalt aluseliste oksiidide reageerimisel veega tekivad leelised ehk lahustuvad alused(tugevad alused). Nt. NaOH
-happelised oksiidid(mittemetall + hapnik) reageerivad alustega.
Happeliste oksiidide reageerimisel veega tekib enamasti hape . Nt. H2SO4.
- amfoteersed oksiidid (Al2O3; Cr2O3 ;Fe2O3;ZnO) reageerivad
80% sisust ei kuvatud. Kogu dokumendi sisu näed kui laed faili alla
AINETE PÕHIKLASSID JA NENDE VAHELISE SEOSED- #1 AINETE PÕHIKLASSID JA NENDE VAHELISE SEOSED- #2
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 2 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2012-03-04 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 28 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor stifflere Õppematerjali autor

Lisainfo

Ainete põhiklassid : (Oksiidid, Happed, Alused, Soolad)
oksiid , alus , hape , sool

Mõisted


Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri


Sarnased materjalid

3
doc
Aineklassid ja nendevahelised seosed
2
docx
Anorgaaniliste ainete põhiklassid ja nende nimetused-tabel
4
docx
Anorgaaniliste ainete klasside vahelised seosed
106
pptx
Orgaaniliste ainete põhiklassid ja nende iseloomulikud tunnused
29
rtf
Konspekt
304
doc
ELEMENTIDE RÜHMITAMISE PÕHIMÕTTED
3
docx
ANORGAANILISTE AINETE KLASSID - oksiidid - konspekt ja tööleht
2
doc
Oksiidid-happed-alused-soolad





Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli?

UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
Pole kasutajat?

Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun