koduleheküljel, kuna tooteid ja brände on palju ja kõik poed pole nii suured, et igasse poodi kogu tootevalik ära mahuks. Arvan, et ettevõttel on veel arenguruumi kuid tähtis on see, et kindlad eesmärgid on paika pandud ja nende kallal tehakse tööd ning paistab, et liigutakse õiges suunas. KASUTATUD KIRJANDUS Sportlandi kodulehekülg www.sportland.ee Kaupluse juhatajalt saadud materjalid. Sportlandi Teenindusstandard Lisainfo põhineb kaupluse juhatajaga vestlustest ning minu enda teadmisel. 13
Hotelli tegevused ja tööjõud 1. Üldjuhtimine- strateegiline ja operatiivne planeerimine, organiseerimine, eestvedamine, kontroll 2. Müük ja turundus tellimuste vastuvõtt, vormistamine müügisekretär, müügijuht turu-uuringud reklaam 3. Vastuvõtutöö letitöö administraator/ letijuht potjeetöö uksehoidja-pakikandja lobbybaar baarimees/ administraator 4. Toitlustamine toitlustusjuht/ vahetusülem tootmise operatiivne planeerimine, peakokk organiseerimine, kontroll (juhtimine) toiduvalmistamine kokad, pagarid, kondiitrid abitööd köögitöölised vanemadministraator, peakelner, saalitöö juhtimine
TARTU ÜLIKOOL Majandusteaduskond Ettevõttemajanduse instituut Organisatsiooni sisekommunikatsiooniuuring Kodutöö Juhendaja: lektor M.Ahonen Tartu 2009 SISUKORD SISUKORD.............................................................................................................................2 1.ORGANISATSIOONI LÜHIKIRJELDUS......................................................................... 3 1.1Organisatsiooni struktuur...............................................................................................3 2.UURINGU TAUSTINFORMATSIOON............................................................................ 5 2.1Üldandmed intervjueeritavate kohta.............................................................................. 6 3.KOOSTATUD KÜSIMUSED, EESMÄRGID JA VASTUSED........................................ 7 3.1Üldine kommunikatsioon
Hiiumaa Ametikool Väikeettvõtlus Käesolev töö on koostatud Siret Tara poolt Radisson Blu Hotell Tallinna kohta Suuremõisa 2012 SISUKORD: 1.ÜLEVAADE ETTEVÕTTEST................................................................................................3 1.1Ettevõtte nimetus, asukoht ning põhitegevusala................................................................3 1.2Ettevõtte ärinimi, omandivorm, ettevõtte majandamise mudel.........................................3 1.3Ettevõtte kinnisvara haldusstruktuur, haldajate ja haldamise iseloomustus......................3 1.4Ettevõtte äriidee, visioon, missioon...................................................................................4 1.5Ettevõtte juhtimisstruktuur.................................................................................................4 1.6Struktuuri?
......................................................................................................................................15 5.2 Lahendus:......................................................................................................................................................... 15 5.3 Isiklik kommentaar:..........................................................................................................................................15 6. ÜLEVAADE PRAKTIKAST MINU VAATEVINKLIST..................................................................................... 16 6.1. Minu tööalane areng praktika käigus.................................................................................................................. 16 7. KOKKUVÕTE.......................................................................................................................................................17 8. Lisad:.............................................................
ENESEKOTROLLIPLAAN. ÄMMUSTE KOOLI SÖÖKLA. Enesekontrolliplaan on nähtaval kohal,kõik kokkad tevad ,kus ta asub. Enesekotrolliplaani täidavad meie söökla kokkad ja kontrollib üle majandusjuht,kes on selle enesekotrolliplaani koostanud. 1.Kõigepealt on toidukirjeldus,toidutarbiarühm.(mis kell toimub toitlustamine,mis toite pakkutakse) 2.Tehnoloogiline skeem. 3.Kontrollkaart (tooraine vastuvõtt) 4.Jahutatud või külmutatud toidu temperatuur vastuvõtmisel.(seda tabelit täidame vähemalt üks kord nädalas ja registreerime termoometri näitu) 5.Kontrollkaart(tooraine ladustamine ja säilitamine) 6.Külm või sügavkülkapi õhutemperatuur(termoometri näitu registreerime vähemalt üks kord nädalas ja konrollime iga päev) 7.Külmtoidu sulatamine(iga toidupartii;temperatuuri näit ja aeg registreeritakse vähemalt üks kord nädalas) 8.Kontrollkaart(tooraine ettevalmistamine) 9.Kontrollkaart(
TALLINNA TEHNIKAÜLIKOOL Informaatikainstituut Infosüsteemide õppetool Projekt aines "Sissejuhatus infosüsteemidesse" VARUOSADE HANKIMINE JA ANDMEBAASI SISSEKANNE Üliõpilane: Miko Allikmäe Õpperühm: IASB31 Matrikli nr.: 061643 Juhendaja: Tarmo Veskioja Tallinn 2007 SISUKORD 1 Üldvaade.................................................................................................................................3 1.1 Taust...............................................................................................................................................................3 1.2 Lausendid...........................
TARTU ÜLIKOOL Pärnu kolledz Ettevõtlusosakond Sigrid Piiri AÜTH-4 KOOLITUSPLAANI JA KOOLITUSLEPINGU KOOSTAMINE Iseseisev töö Juhendaja: lektor Liina Puusepp Pärnu 2015 SISUKORD Sissejuhatus................................................................................. ..........3 1. Asutuse personal..................................................................................4 2. Koolitusplaan......................................................................................6 3. Koolitusleping....................................................................................14 Kokkuvõte..........................................................................................12 Kasutatud allikad......................................................................................
Kõik kommentaarid