Plaanid puhkusele minna? Võta endale majutus AirBnb kaudu ja saad 37€ kontoraha Tee konto Sulge
Facebook Like

Vedrupendli vabavõnkumine (0)

1 Hindamata
Punktid
 
Säutsu twitteris

Tallina Tehnikaülikool


Füüsikainstituut

Üliõpilane:
Teostatud:
Õpperühm:
Kaitstud:
Töö nr. 18
TO:

Vedrupendli vabavõnkumine

Töö eesmärk:
Vedrupendli vabavõnkumise perioodi sõltuvuse uurimine . Vedrupendli sumbusvusteguri ja logaritmilise dekremendi määramine.
Töövahendid:
Vedrud, koormised , ajamõõtja, mõõteskaala, anum veega
Skeem:
3.Katseandmete tabelid
Tabel 3.1
Võnkeperioodi sõltuvus koormise massist ja vedru jäikusest
Katse nr.
m ± ∆m, g
l ± ∆(∆l), cm
N
t ± ∆t, s
T ± ∆T, s
T2 ± ∆T2, s2
80% sisust ei kuvatud. Kogu dokumendi sisu näed kui laed faili alla
Vedrupendli vabavõnkumine #1 Vedrupendli vabavõnkumine #2 Vedrupendli vabavõnkumine #3 Vedrupendli vabavõnkumine #4 Vedrupendli vabavõnkumine #5 Vedrupendli vabavõnkumine #6
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 6 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2013-12-06 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 118 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor Laura Vitsut Õppematerjali autor

Lisainfo

Olemas tabelid, arvutused, graafikud, tulemused.
Vedrupendli vabavõnkumine , võnkeperioodi , vedrupendli , sõltuvus , võnkeperioodid , koormise

Meedia

Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri


Sarnased materjalid

4
doc
VEDRUPENDLI VABAVÕNKUMINE
11
doc
VEDRUPENDLI VABAVÕNKUMINE
6
xlsx
VEDRUPENDLI VABAVÕNKUMINE graafikud
8
pdf
Vedrupendli vabavõnkumine
13
pdf
Vedrupendli vabavõnkumine
26
pdf
Vedrupendli vabavõnkumine
26
docx
Füüsika I praktikum nr18-VEDRUPENDLI VABAVÕNKUMINE
8
docx
Vedrupendli vabavõnkumine töö nr 18



Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli?

UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
Pole kasutajat?

Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun