Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Toidukultuur eri religioonides (0)

1 HALB
Punktid
Religioon - Hingeotsijad ja jumala kummardajad - kogunege. Ühinege ühe lipi alla ning kandke edasi oma religiooni

Lõik failist

Tööleht
Toidukultuur eri religioonides
Koosta suupistevalik eri religiooni esindajatele.
Paku neli erinevat suupistet, millest üks on magus. Eeldusega, et suupiste peab olema söödav näppude vahelt. Valikus võiks olla võileib, pirukas , korvike täidisega ja küpsetis. NB! Visuaal on tähtis, inimene sööb silmadega .
Lisaks üks soe ja üks külm jook .
Abiks lehekülg http://www.hkhk.edu.ee/usundid/
NB! Teen kõige tavalisema joogivaliku, sest alkohoolsete jookide tarbimine oleneb sündmuse iseloomust ja seda hetkel ette antud ei ole.
Usundid
Suupisted
Joogid
Budism

  • Lahtine porgandipirukas (lehttaigna põhja) (pirukas)
  • Eineleib mahlase merekapsasalatiga (võileib)
  • Šokolaadioliiviõlikook (küpsetis/magus)
  • Rukkileiva korvikesed Guakamole kreemiga (korvike)
  • VESI gaasiga ja gaasita (külm)
  • Tee ja kohvi valik (soe)
    Õigeusu paastuaeg
  • Lehttaina kolmnurgad porgandi , riisi ja päiksekuivatatud tomatitega (pirukas)
  • Lihtne läätse- sibula amps (võileib)
  • Röstitud müslibatoonid ploomide ja jõhvikatega (küpsetis/magus)
  • Rukkileiva korvikesed Guakamole kreemiga (korvike)
  • VESI gaasiga ja gaasita (külm)
  • Tee ja kohvi valik (soe)
    Islam
  • Kitsejuustupirukas spinatiga (pirukas)
  • Ürdi-juustutäidisega Gruusia leib (võileib)
  • Jahuvabad tšilli-šokolaadimuffinid (küpsetis/magus)
  • Punase sibula ja Gouda juustuga täidetud korvikesed (korvike)
  • VESI gaasiga ja gaasita (külm)
  • Tee ja kohvi valik (soe)
    Judaism
  • Lehttaina-kitsejuustupirukas (pirukas)
  • Ürdi-juustutäidisega Gruusia leib (võileib)
  • Brie ja suvikõrvitsa pirukas (küpsetis)
  • Granaatõunakorvikesed (korvike/magus)
  • VESI gaasiga ja gaasita (külm)
  • Tee ja kohvi valik (soe)
    Hinduism
  • Kapsa-porgandipirukas (pirukas)
  • Šampinjoni-juustutäidisega lavašileib (võileib)

  • Tšillised juustukeerud (küpsetis)
  • Šokolaadi-pähklitäidisega korvikesed (korvike/magus)
  • VESI gaasiga ja gaasita (külm)
  • Tee ja kohvi valik (soe)
  • Toidukultuur eri religioonides #1 Toidukultuur eri religioonides #2 Toidukultuur eri religioonides #3 Toidukultuur eri religioonides #4 Toidukultuur eri religioonides #5 Toidukultuur eri religioonides #6
    Punktid 10 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 10 punkti.
    Leheküljed ~ 6 lehte Lehekülgede arv dokumendis
    Aeg2019-06-28 Kuupäev, millal dokument üles laeti
    Allalaadimisi 3 laadimist Kokku alla laetud
    Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
    Autor aljasteb Õppematerjali autor
    Näidismenüüd budismile, õigeusu paastuajale, islamile, judaismile ja hinduismile.

    Sarnased õppematerjalid

    thumbnail
    652
    pdf

    Asjaajamise alused

    9. Töökorralduse alused toitlustuses 263  Teenindusruumid ja teenindusprotsess 263  Töökorralduse põhimõtted teenindussaalis 265  Saalitöö korraldamine, tööde järjekord ja ajastamine teenindussaalis 269  Töökorralduse põhimõtted köögis, tööde järjekord ja ajastamine 271 10. Eesti toidukultuur ja rahvusköök 277  Eesti toidukultuuri areng ja toidupärand 277  Tähtpäevatoidud 282  Kaasaegne Eesti köök 286  Uued trendid Eesti rahvusköögi arendamisel 293 11. Erinevate rahvaste toidukultuur 297  Usundid ja toitumiskultuur 297

    Analüüsimeetodid äriuuringutes
    thumbnail
    193
    docx

    Turismiettevõtluse lõpueksami märksõnade konspekt

    turismiettevõtluse spetsialiseerumise lõpueksami märksõnad Teeninduspsühholoogia 1. Teenindusühiskonna ja majanduse areng Teenindusühiskonna tekke ja kasvu peamised põhjused tulenevad ühiskonna ja töömaailma muutustest: Kasvav jõukus ­ suurem nõudlus teenuste järele nagu kodu koristamine, akende pesemine jm mida varem tehti ise. Vaba aja väärtustamine ­ suurem nõudlus reisi, SPA, toitlustusteenuste järele. Suuremad eluootused ­ suurem nõudlus hooldekodude ja tervishoiuteenuste järele Vajaduse kasv teeninduslike oskuste järele. Toodete suurem kompleksus ­ suurem nõudlus remondi ja parandusteenuste järele. Kasvav komplitseeritus igapäevaelus ­ suurem nõudlus abielunõustajate, advokaatide, maksunõustajate, töönõustajate järele. Kasvav tähelepanu ökoloogiliste ja säästva arengu küsimustele ­ suurem nõudlus. bussiteenuste ja autorendi järele isikliku auto kasutamise a

    Turismiettevõtlus
    thumbnail
    62
    doc

    Toiduained

    KAUBAÕPE. TOIDUKAUBAD 1.ÜLDOSA 1.1. Toidukaupade omadused Toidukaubad on toit, mida ostetakse ja müüakse hulgi- või jaekaubanduses, toitlustusettevõtetes või eksporditakse või imporditakse. Toit ­ toiduained ja toiduainete segud ­ on mõeldud inimesele söögiks või joogiks töötlemata või töödeldud kujul. Toidukaupade kaubaõppe aineks on toidukaupade tarbimisomadused ning liigitamine ja sortiment. Toidukaupade tarbimisomadused jagunevad sensoorseteks, füüsilisteks, toitelisteks, funktsionaalseteks ja hügieenilisteks. Sensoorsed ehk organoleptilised omadused on määratletavad meeleorganite abil. Nendeks on maitse, lõhn, kuju, värvus, konsistents (kompimise teel määratletav omadus) jt.. Füüsilised omadused on elastsus, poorsus, lahustuvus, sulamis- ja tahkumistemperatuur jt.. Toitelised omadused tulenevad keemilisest koostisest, mis määravad ära toidu toiteväärtuse. Funktsionaalsed omadused on pakend, säilitamise- ja transpordi

    Toitumisõpetus



    Meedia

    Kommentaarid (0)

    Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



    Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun