Facebook Like

Kategoorias rahvuslik toidukultuur leiti 4 faili

Toit >> Rahvuslik toidukultuur
48
pptx

Rahvuslik toidukultuur

Rahvuslik toidukultuur Koostaja : Kristina Tepper PA 11 KAER Kaera botaanilised tunnused Kaer ehk harilik kaer on kõrreliste sugukonda kuuluv üheaastane kultuurtaim ja teravili. Harilik kaer kasvab tavaliselt 60­100 (150) cm kõrguseks. Leht pöördub vasakule, mitte paremale nagu t...

Rahvuslik toidukultuur - Kutsekool
16 allalaadimist
6
docx

Toidukultuur eri religioonides

Paku neli erinevat suupistet, millest üks on magus. Eeldusega, et suupiste peab olema söödav näppude vahelt. Valikus võiks olla võileib, pirukas, korvike täidisega ja küpsetis. NB! Visuaal on tähtis, inimene sööb silmadega. Lisaks üks soe ja üks külm jook. Abiks lehekülg http:www.hkhk.edu.eeusundid NB! Teen kõige tavalisema joogivaliku, sest alkohool...

Rahvuslik toidukultuur - Keskkool
1 allalaadimist
14
doc

Jaapani toidud

a Sisukord Jaapani toidukultuur.........................................................................................................3 Mitmekesisus ja spetsialiseerumine.....................................................................................4 Toiduvalmistamine ja sööginõud...

Rahvuslik toidukultuur - Põhikool
40 allalaadimist
6
docx

Koduleivaraamat

Autor: Kaia-Kaire Hunt  Eesmärk: esiemade leivateotarkus taasavastada, uuteks leivategudeks julgust ammutada ja selle iidse kunsti kogemusi omalt poolt edasi anda 2. Tooraine: Rukis, viljataim mis levis pronksiajal euroopasse, kus arenes omaette kultuurteraviljaks. 3. Ajalugu: Algselt ei kasutatud leiva tegemiseks üksnes...

Rahvuslik toidukultuur - Kutsekool
8 allalaadimist
Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli?

UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
Pole kasutajat?

Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun