Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse
Mõistete sõnaraamat
✍🏽 Avalikusta oma sahtlis olevad luuletused! Luuletus.ee Sulge
Teflon on eriti hästi tuntud oma keemilise püsivuse ning temperatuuritaluvuse poolest.
Tefloniga on kaetud paljude küpsetusnõude pinnad, näiteks pannid, koogivormid, sest tefloni kasutustemperatuur on kuni 260 ˚C. Enamasti on tefloniga kaetud pinnad musta värvi ning vähenakkuvad.
Teflonpannid on väga head töövahendid, kuna pannil on 4- kordne profiteflon sisekate, millega saab vältida põhjakõrbemist ja toit on maitsvam, käepide on kattega valurauast, mis
Teflonpannid on tegelikult niivõrd uued tooted, et me ei tea kunagi, milline võib selle aine pikaajaline mõju olla meie
Teflon on kõige paremate omadustega polümeer: ka voolavas (plastilises) olekus.
Teflon on väga püsiv, inertne ja kõrget temperatuuri taluv materjal.
Teflonpannil on võimalik valmistada toitu ilma rasvainet kasutamata.
Teflon on mürgine aine, õnneks on ta aga ülimalt püsiv.
Teflon on firma DuPont registreeritud kaubamärk.
Teflon on kõige paremate omadustega polümeer.
Teflonpannid on peaaegu igas majapidamises olemas.
Vote UP
-2
Vote DOWN
Teflon – valge värvusega tahke aine, tundub olevat rasuse pinnaga: • Mittepolaarne dielektrik, stabiilsete omadustega, raadiotehnniline materjal, • Kasutatakse masinaehituses, toiduainete tööstuses ja olmetehnikas, • Hästi töödeldav, võib puurida, treida, lihvida, • Keemilistele ainetele on vastupidavus kõrgem, kui väärismetallidel, emailidel ja eriterastel.
Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk).
Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).

Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu!
Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.

Suvaline mõiste



Kirjelduse muutmiseks pead sisse logima
või
Kasutajanimi/Email
Parool

Unustasid parooli?

või

Tee tasuta konto

UUTELE LIITUJATELE KONTO AKTIVEERIMISEL +10 PUNKTI !


Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun