Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Sigarite pakkumine (0)

1 Hindamata
Punktid

Esitatud küsimused

  • Miks valmistatakse just seedripuust?

Lõik failist

Sigarite pakkumine #1 Sigarite pakkumine #2
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 2 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2014-03-03 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 3 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor Marius Živolupov Õppematerjali autor

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
18
ppt

Tubakaaktsiis

summa (1000 sigareti (64 ) kohta) 12 või Sigarid ja sigarillod 2500,00 191,73 191,73 5% jaehinnast (1000 sigari või sigarillo kohta) (159,78 ) Sigarettideks keeratav 40 või suitsetamistubakas 501,00 55,79 55,79 40% jaehinnast (kg kohta) (32,02 )

Maksundus
thumbnail
21
doc

Kuuba referaat

..13 KOKKUVÕTE......................................................................................................15 2 SISSEJUHATUS Kuuba on riik Ladina-Ameerikas mis on tõeline Kariibimere pärl, võludes külastajaid koloniaalajastu linnade arhitektuuri ja õhkkonnaga, põneva afro- kuuba kultuuri, revolutsiooniliste mälestusmärkide, imeilusate liivarandade, kuuba rummi ja sigarite, võimsate kuningpalmidega ning tõeliste paradiisirandadega, kus imepeen valge liiv vaheldub sinirohelise kristallpuhta veega. Kuuba lähistroopiline kliima on aastaringi soe ja päike väga kuum. Lisaks peetakse Kariibi päevitust üheks maailma ilusaimaks. Suurele rahvaarvule ja poliitilistele vastuoludele on Kuuba inimesed säilitanud siiski positiivsuse. 3 1. MIKS KUUBA ?

Informaatika
thumbnail
7
docx

Etikett erinevates olukordades

lahutamatu ja sugugi mitte taunitav osa. Klaaside kokkulöömisel tuleb neid kindlasti hoida kinni jalaosast ning kokku lüüakse õrnalt klaasi ülemisest servast. Suitsetamine · Suitsetamiseks tuleb luba küsida pererahvalt, läheduses viibivatelt daamidelt ja vestluskaaslaselt · Suitsetamiseks tuleb valida selline koht, kus teisi külalisi ei häirita · Viisakas käitumine eeldab endiselt, et sigarette või sigarit pakutakse enne oma sigareti või sigari läitmist kõigepealt vestluskaaslasele · Söömise ajal ei suitsetata lauas mitte kunagi, sest see näitaks ebaviisakat suhtumist perenaisesse · Sobivaim aeg suitsetamiseks on siis, kui pakutakse kohvi või konjakit · Vastuvõttudel, kus laudadel on valmis pandud nii tuhatoosid, sigaretid kui ka tikud, on suitsetamine lubatud · Sigarite suitsetamine vastuvõttudel pole lubatud · Viisakas pole rääkida sigaret suus

Vabaaeg



Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun