Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Riie ei riku meest (0)

1 Hindamata
Punktid

Esitatud küsimused

  • Mida see üldse tähendab?

Lõik failist

Riie ei riku meest #1
Punktid 10 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 10 punkti.
Leheküljed ~ 1 leht Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2012-04-15 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 10 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor uMadGamerX Õppematerjali autor
Mingil määral saab meest riiete järgi hinnata, mingil määral mitte. Näiteks kui võtta võrdlusesse rikkad ja lihtinimesed. Enamjaolt kannavad rikkad ülikondi ja mantleid, lihtinimesed teksasid, dresse jne. Kindlasti aga riietuse põhjal ei anna hinnata mehe iseloomu. Kindlasti rikkatest jääb esmapilgul parem mulje aga kui need lähemalt tunda õppida, siis võib välja tulla kui üleolev vms. Ta olla võib. See kindlasti ei kehti kõikide kohta. Lihtinimestel aga vastupidi. Kui näiteks näed baaris ülikonnas meest, siis alatihti minnakse nendega rääkima. Kui aga mingit dressides meest siis nii väga ligi ei tikuta.

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
13
docx

Emil Tode "Piiririik" - lugemisaegsed märkmed

20. - Franz oli armastajana suurepärane, kuniks mt teda ja tema karvaseid käsi põlgama hakkas, vahel unistas kuumi ladinlasi, lasi endale päikeseprillid teha, et saaks neid jälgida ilma, et seda märgataks - oli tol päeval põhjuseta õnnelik, tahtis, et surmatunnini oleks veel 1000 aastat - õues lõppes hoovihm ja kevad oli läbi saamas, peagi saabus uus sadu, rahe, tuul, jäi seisma ühe mööbliantikvariaadi ette, kus märkas üht naist ja meest endale miskit ostmas, pood oli kallis, järelikult pidid nad olema rikkad, mt tundis end kui kerjusena ja see tegi ta veel õnnetumaks 21. - kirjutas Angelole baaris käigust, kuhu läks, sest jalad olid väsinud ja koju veel minna ei tahtnud, tahtis tõsta klaasi oma uue elu jaoks, jõi baaris piima, mis oli uus mood - kui varem on ka istunud kohvikutes ja baarides, siis on olnud tunne, et kõik hoiavad temast eemale, kuigi ta oli korralikult riides ja kena

Kirjandus
thumbnail
97
pdf

InimopVI-2osa-innove 1

Inimeseõpetuse tööraamat VI klassile 2. osa ISBN 978-9949-487-95-0 ISBN 978-9949-487-95-0 9 7 9 7889 9994 499 4 4887 7995 500 Maret Lill Evelyn Ojaperv Katri Pern Krista Saadoja INIMESEÕPETUSE TÖÖRAAMAT VI klassile 2. osa Minu nimi on . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ................................................ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ................................................ Õpin . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ................................................ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Bioloogia
thumbnail
13
pdf

Ütlusfolkloor [vanasõnad ja kõnekäänud]

koera nimi oli Viks ~ Reks ~...; (Mis kell on? --) Ratastega masin ~ Viisveerand kuus ~ Uuurmaakri leivakannikas; (Mis nimi? --) Nipitiri; (Oleks... --) Oleks on paha poiss ~ Oleks tädil rattad all, oleks omnibuss; (Palun... --) Kirikus palutakse Jutujätkud ja naljasõnad · Lollitavad jätkud vanasõnadele Amet kõik, mis leiba annab... peksa või kassi; Kui on pühad, olgu õieti... eit, too lambajalg korraga lauale! Laps on laps... peaasi, et pole plika; Mees mehe vastu... ja kaks meest kassi vastu; Põhjatuul on alati külm... puhugu ta põhjast või lõunast; Solgisurma pole keegi surnud... ja kui on surnud, siis pole õige solk olnud · Tervitus-, soovi- ja tänuvormelite naljatavad jätkud või paroodiad Ela hästi, sure püsti, surres pane jalad risti! Hea laps, lambasilm, saba vaja, saksa koer! (naljatav- tögav vormel eriti last tänades) Head aega, mul pole aega! Head teed... ja suhkrut sisse! Jumalaga, julgad taga (teise tee peal tilgad taga)

Kultuur
thumbnail
15
pdf

Mõistatused

üles arvata; müüdikangelane Oidipus lahendas mõistatuse, mispeale masendunud sfinks kaljult kuristikku viskus. Piibli Vanas Testamendis (Kohtum. 14) leiab Iisraeli vägimees Simson lõvi korjusest mesilaspere ja esitab Timna linna vilistidele mõistatuse Sööjast tuli söök ja tugevast tuli magus; linlased uurivad mõistatuse tähenduse välja ja esitavad selle mõistukõnelises vastuküsimuses Mis on meest magusam ja kes on lõukoerast tugevam? Teisal Vanas Testamendis (1 Kun. 10) tahab Seeba kuninganna testida kuningas Saalomoni legendaarset tarkust ja tuleb "teda mõistuküsimustega kimbutama". Skandinaavia Hervarari saagas lahendab kuningas Heidrek jumal Odini mõistatuse Kuus jalga, kaks pead, kaks kätt ja nina, kuid minnes kasutab ainult nelja jalga, mis tähendas ratsameest. Folkloorses jutuvaras leidub samuti laia rahvusvahelise levikuga nn. mõistatusmuinasjuttude rühm.

Folkloristika alused
thumbnail
38
doc

Kehakeel

jätkamiseks ühe külje poole. Peaksid vältima istumist või seismist selle naise kõrval, kellest oled huvitatud ja sisse võetud. Palju kergem on flirtida üle õhtusöögilaua ja ideaalasend on diagonaalselt teineteise vastas. Naised, ärge lähenege meestele otsevaates, nad peavad seda ohtlikuks ja väljakutsuvaks. Kui soovid romantikat üle kütta, lähene mehele küljelt, siis pöördu pikkamööda ümber, jääes näoga tema poole. Kui naine soovib meest kütkestada, kasutab ta selliseid märke nagu otsene silmside, ristatud jalad ja mehe poole suunatud põlved, samuti ta naeratab, hoiab kätt reiel ning pöörab oma tooli nii, et see on otse mehe ülakeha suunas. Mees annab oma huvist märku, laskudes allapoole, et ta silmad oleks naise omadega samal kõrgusel. Mehe avatud 38 kehahoiak, käte asetus ja suund on järgmine käik ja nii on ta naise isiklikku territooriumi

Psühholoogia
thumbnail
10
doc

10 raamatu kokkuvõte

Ühe olulise allikana nibelungide.pärimuse kujundamisel tuleb arvaestada muinasjuttu. Seda on eeposes selgesti tunda. Muinasjutulik on näiteks Siegfriedi üliinimlik jõud, mis laseb tal heitluse 12 hiiglase ja 700 vägilasega. Samuti ka tema maagiline haavamatus, nähtamatuks tegev võlukuub, võitlus lohega, imepärane mõõk, võidujooks ning heitlus kääbikutega. Kuid märkimisväärne on ka Brünhildi jõud, mis laseb tal heita oda, mida kolm meest vaevaga kohale tirivad. 3,,Canterbury lood" Geoffrey Chaucer Üldine proloog Jutustaja oli Southwarkis ja sinna kogunes rahvas, et teha palverännak Canterburysse. Rüütel- Austas rüütellust ja tõde, näinud palju võitlusi. Hinda tarkust. Paaz- oli rüütliga kaasas, poeg tal. Täis südikust ja armastuse väge. 20-aastane. Nunn- prantslane. Väga peen. Hoolis maneeridest, meeldiv ja sõbralik. Kloostri kaplan ja kolm preestrit veel. Munk- Pidas jahist lugu. Avaramad vaated

Kirjandus
thumbnail
38
docx

Nukumaja analüüs

endale moekate riiete seast siiski kõige odavama ja tänu jumal, et kõik ta seljas oivaline välja näeb, et miskit Torvald pole kahtlustanud. Samas on ta teinud ka salaja majas ennast ööseks lukutaha pannes ümberkirjutamistöösi ja tundud end päris hästi, nagu mees tööl. Sisse astub ka Jurikonsult Krogstad kes lausub naisteel, et on siin kuivades töö asjus ja hakkab astuma Helmeri kabineti poole. Kui mees on lahkund lausub Linde, et tunneb meest kuid enamat ei räägi. Siis tuleb Helmeri kabinetist Doktor Rank- Helmerite suur suur sõber kes nende juurest igapäev külasatb ja end nende majas väga hubaselt tunned. Kolm inimest hakkavad juttu ajama ja Linde seletab ka talle, et on siin tööd otsimas, sest elma peab ja jutt läheb doktro Ranki peale, sellest kuidas ka tema on pettunud, et ühiskond survestab elama. Räägib ka, et inimene kes just Torvaldi kabinetti läks, ehk Krogstad on üks juurteni rikkutud kuju.

Kirjandus
thumbnail
47
doc

Soolisest ebavõrdsusest ning võrdõiguslikkuse seadusest

1 Soolisest ebavõrdsusest ning võrdõiguslikkuse seadusest SISUKORD SOOLISE VÕRDÕIGUSLIKKUSE SEADUSE EELNÕUST................................ 3 SOOLISE VÕRDÕIGUSLIKKUSE SEADUSE EELNÕUST................................ 5 SOOLINE EBAVÕRDSUS JA SEADUS SELLE KAOTAMISEKS......................7 Soolise ebavõrdsuse ilmingud Eestis......................................................................... 7 Soolise võrdõiguslikkuse seadus (SVS).....................................................................8 SOOLISE VÕRDÕIGUSLIKKUSE SEADUS........................................................10 SOOLISEST EBAVÕRDSUSEST............................................................................13 SOOLINE VÕRDÕIGUSLIKKUS.......................................................................... 15 SOOLISE VÕRDÕIGUSLIKKUSE SEADUSE EELNÕUST..

Asjaajamine




Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun