Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Head mõtteterad (1)

5 VÄGA HEA
Punktid

Esitatud küsimused

  • Kus sina siis oled ?
  • Miks sa mind kiusad ?
  • Kui ei ole sind ei ole ka mind said aru ?
  • Miks siis veeretab saatus meie teele katsumusi?
  • Kuidas seda saavutada?

Lõik failist

  • Sa mõtled, et vend on see kes sind kiusab ja vihkab sind, kui tea alati et on olemas asju mida ainult sinu vend saab lahendada
  • Ma ei tea, mida homne toob või mis ma õhtuks söön. Ma ei saa teile öelda, kas olen leidnud omale saatusekaaslase või mis ma homme kannan. Siiani ei tea ma, mis tulevik mulle toob või kas ma viitsin täna midagi teha. Aga ma tean, et mu kõlaritest kostub muusika , mu kapp on riideid täis ja mis peamine - mul on parimad sõbrad, keda üks tüdruk võib tahta. Ja kullakesed, see ongi kõik, mida ma vajan!
  • Sina oled päikesekiir, minu hallis taevas. Sina oled minu õnn, millele saan naeratada koguaeg. Sina oled minu väike maailm, millest ei tahaks iialgi ära minna.
  • Õhulosside ehitamisel on üks tore omadus – materjal ei saa kunagi otsa.
  • neli karu läksid kolmekesi üle tee , nad mõlemad olid nii täis , et ta jäi magama
  • Oli tormine öö ..
    Väike tüdruk kõndis rannal , ja korjas liivalt meritähti, kes olid tänu tormile veest välja lennanud. Mööda juhtus jalutama üks keskealine mees, kes vaatas tüdrukut imeliku pilguga.
    “Mis sa neist korjad, nagunii sa kõiki päästa ei suuda !”
    Tüdruk võttis kätte veel ühe meritähe, viskas ta merre ja lausus : “Aga selle meritähe ma just päästsin
  • Notsu : Nii hea , et me üksteisel olemas oleme ! Karupoeg noogutas . Notsu : Kujuta ette , mind enam pole , sina istud siin üksinda ja ei ole kellegagi juttu ajada . Karupoeg : Aga kus sina siis oled ? Notsu : Mind ei ole . Karupoeg : Nii ei saa olla . Notsu : Mina arvan ka nii . Aga no kujuta ette , mind ei ole . Sina oled üksi . Karupoeg vihastas : Miks sa mind kiusad ? Kui ei ole sind , ei ole ka mind , said aru ?
  • * Tüdruk, kellega läheks liblikaid püüdma ja sügisel lindudele lehvitama! Temaga jagaks jogurtiklaasi ka siis, kui see maamuna viimane oleks! Temaga joonistaks taevasse teise päikese ja vb isegi kuu keeraks teistpidi! :)
  • Targal naisel on miljoneid sünnipäraseid vaenlasi-kõik lollid mehed
  • Täiesti tavaline tüdruk, Täiesti tavalise iluga, täiesti tavalise käitumisega, täiesti tavalise olemisega, täiesti tavalise mõttemaailmaga, täiesti tavaliste pisaratega, täiesti tavaliste naeratustega, täiesti tavaliste juttudega.

  • Me ju armastame oma lähedasi, teeme tööd, mõnikord armastame elu ennastki — miks siis veeretab saatus meie teele katsumusi? Sest see ONGI elu. Kui oleme enesele elamise julguse juba võtnud, siis oleme endale võtnud ka riski tõusta hommikul õnnelikuna ja minna õhtul õnnetuna magama. Ja vastupidi. Ainult ühte päeva, ühte hetkegi võib mahtuda meie elu suurim õnn või õnnetus. Kuidas nendega toime tulla, mida kõigi oma õppetundidega peale hakata — nendele küsimustele peame elu endaga vastama, sest oma ainsa elu peame korraldama ise. Ehk aitab ka teadmine, et kaotuseski on kaks poolt — valu kõrval jääb alati ka mälestuste ilu.
  • OMA TEEL SAAN KÕIK MIDA MA TAHAN... JA KUI MA EI SAA SEDA MIDA TAHAN SIIS JÄRELIKULT EI TAHTNUD MA SEDA PIISAVALT NING ÄKKI MA EI VAJAGI TEGELIKULT SEDA...
  • Naerata,näita välja,et sul on kõik hästi,kuna usu-vaenlasele ei paku miski rohkem närvipinget kui see,et sul on kõik tip- topp !
  • "Mõmmi, ma luban !" ütleb tüdruk pisarsilmi ja lõikab oma mõmmil pea maha, "sind väärikalt maha matta.
  • Ma armastan naeratusi ja naeru. Kui keegi tahab, et tema elus oleks rohkem naeratusi, peab ta looma selleks tingimused. Ja kuidas seda saavutada? Kindlasti mitte viha, armukadeduse, suure ahnuse või vihkamisega, vaid armastuse ja headusega, avatud meele ja siirusega.
  • Ma võin vaadata sind põlastusega ja vihaga, kuigi ma seda ei tee. Ma võin vaadata sind nii nagu ma iial kedagi vaadanud ei ole, väga suure armastusega. Kuid siiski ma vaatan sind nagu teisi, sest ma ei taha, et sa näeksid kuidas ma sind tegelikult enda kõrvale igapäev vajan. Ma ei taha et sa saaksid teada, kuidas ma sind vaikselt oma südames armastan, sest nii on parem, nii mulle, kui sulle... Ma lihtsalt lähen pea püsti edasi nii nagu ikka, sest ma suudan naeratada ja peita oma pisaraid, kui seda vaja on..
  • - Tahan sinuga olla linna parimas restoranis, süüa küünlavalgel kalamarja ning öelda sulle 3 maagilist sõna...
    Maksa Sina Arve
  • Ma ei suuda seda enam sinu eest varjata. Ma ei taha sulle haiget
    teha:S. Tunnen...et on parem kui sulle selle ausalt ära räägin. Enne
    kui kuuled seda kellegi teise suust .....
    Piima hinda tõsteti
  • Vennal ja su Poisil on ainult üks erinevus. Vennaga ei saa sa teha seda mida saab teha posiiga.
  • Vend on nagu su kaitseingel .
    Ainult et tema eksisteerib.
  • See kui sa kellegi kõrval magades tahad ta kaissu võtta nii kõvasti kui suudad, see kui sa võid suudelda kedagi ning siis selle hetkeliselt lõpetada teades et te saate seda igahetk jätkata, see kui keegi hoiab su käest ning sul tekib tunne nagu tahaks laulda maailma kõige ilusamat laulu, see kui sa teda näed ja see teeb su südame soojaks , see kui sa hoolid temast nii väga et oled valmis teda kõiges toetama , see kui sa teda kallistades tahaksid et ta oleks sul nii lähedal kui võimalik, see kui sa käega läbi tema juuste silitades tunned midagi erilist, see kui sa süüa tehes mõtled vaid sellele kas talle see toit maitseb, see kui sa võid hommikul kodu uksest välja astuda teadmisega, et tema ootab sind, see kui sa võid terve päeva tuksi keerata, kui ikkagi jõudes temani on kõik hästi, see kui sa suudad rääkida talle kõigest ilma piinlikkuseta, see kui sa võid lihtsalt näha halb välja, teades et teda ei huvita see, see kui sa võid kõike teha erilise südamerahuga, see ongi armastus..
  • Head mõtteterad #1 Head mõtteterad #2
    Punktid 10 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 10 punkti.
    Leheküljed ~ 2 lehte Lehekülgede arv dokumendis
    Aeg2010-10-01 Kuupäev, millal dokument üles laeti
    Allalaadimisi 79 laadimist Kokku alla laetud
    Kommentaarid 1 arvamus Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
    Autor JaNiiOngi Õppematerjali autor
    Mõtteterad mõned naljakad mõned armsad(A)need kõik on minu arust siiani kõigeparemad:)

    Sarnased õppematerjalid

    thumbnail
    31
    doc

    aforismid

    " · Aeg on täis valusaid pisaraid ja andeksandmatuid pettumusi , kuid on ka täis hetki mis iial ei unune ja aastate pärast hüüavad tasa .. Oli kord . · Iga inimene on mõnikord kurb . Sellistel päevadel läheb kõik viltu , isegi asjade alustamine ei tule välja . Iga hetk võid lootusetult nutma hakata , isegi teadmata, miks · Tõelist valu mis südames on , ei anna pisaratega välja nutta . · If you can't get someone out of your head , then maybe they're supposed to be there . · Ma tean, et ma pole täiuslik. Ma muutun vahel armukadedaks. Me tülitseme mõtetute asjade üle. Ma katkestan kõnesid ja sa helistad kohe tagasi. Ma luban, et ei tee seda uuesti ja nii ma ka teen. ma võin käituda ebaküpselt vahest, aga on üks asi, milles olen ma täiesti kindel. Ma ei tea, kus ma oleks praegu, ilma sinu kannatuse ja armastuseta

    Eesti keel
    thumbnail
    223
    docx

    Aforismid

    Mu armastuse garantii on igavene. Jumal andis meile kaks silma et näha, kaks kõrva et kuulda, kaks kätt et tunda, kuid miks andis Jumal meile ühe südame?Sellepärast, et teise me ise ülesse leiaks. lase end õhku, õhus on armastus! Väiksena mängisin tikkudega, sain vastu sõrmi, kuna see pidi valus olema, nüüd aga mängisin armastusega, isegi kui keegi ei keelanud oli see siiski valus. Armastus ühendab endas kõik inimese head omadused. Pilgud on esimesed armastuskirjad. Armastus sünnib pilgus, kasvab suudluses ja sureb pisarais. Armastus on kõige tugevam kirgedest, sest ta vallutab korraga nii pea, südame kui ka keha. Süda, mis on jäetud omapead, sulgub endasse ja võtab võime õitsele puhkeda. Armastus on pikk, magus uni ... ja pulmad on äratuskell. Kui saaks, annaks armastusele oma telefoni numbri. Ära otsi inimest laternaga, vaid südamega, sest vaid armastus avab inimese südame.

    Kirjandus
    thumbnail
    8
    doc

    Armastus

    "Lihtsalt tahtsin teada, et kas sa tõesti olemas oled!"... Vahest ma mõtlen, et kuidas küll oskad olla nii tore, ilus ning hea, kaunistada päevi oskad, muuta tuju ning hetked kõik heaks. Öeldakse, et inimesed tulevad ja lähevad. On inimesi, kes tulevad ja kunagi ei lähe. Nad on sooja hommiku sarnased. Sina oled üks nendest! Suudeldes su kuumi huuli, kui mere tuuli, südames soojust ja hellust hinges kallistus on see mida vajab su hing midagi tõelist ilusat ja head ,sulle ma tuua vaid sooviks, sinuga koos olla ma ainult tahaks ja prooviks! kallis oled mulle sa ,kui sa seda veel ei tea, armastan sind meeletult ja salaja Soovitan sul olla keegi, sest kui sa midagi ei teegi, on hea siiski seegi, et ikka oled keegi. ...aga kui sa oled ei keegi ja sa midagi teedki, on see sama hea kui seegi, kui sa midagi ei teegi. Raske On Sõbral ,Keda Korra On Hüljatud, Raske On Südamel Mida Jäädavalt On Murtud, Raske On Elada Kui Seda Kõike On Tuntud

    Vabaaeg
    thumbnail
    4
    doc

    Mõtteterad

    · Iga heategu on tehtud iseendale, lihtsalt vahel saavad sellest ka teised kasu. · Inimesed reisivad imetlemaks kõrgeid mägesid, suuri meresid, laiu jõgesid, piirituid ookeane ja tähtede sära, kuid iseendast lähevad nad mööda. · Unistustes ja mälestustes tundub kõik poole parem kui tegelikkuses. Sellepärast ongi vaja mälestusi taaselustada ja unistusi, mille nimel edasi elada. · Inimesed kutsuvad mind pidevalt reaalsusesse, kuid miks nad ei usu, et minu maailm ongi minu reaalsus... · Kiireim viis sõda lõpetada on sõda kaotada. · Inimene peab sööma, et elada, mitte elama, et süüa. · Minu võitlus on vastupidamine. · Alati on võimauls ämbrist mööda astuda. · Geniaalne pole see, kes mõtleb, et ta on geniaalne, vaid see, kes mõtleb geniaalselt. · Elu on lill, lõhnab ja pakub silmailu, kuid kasvab igasuguse sõnniku peal. · Ära unusta, et vaikus on mõnikord parim vastus. ·

    Kirjandus
    thumbnail
    5
    doc

    Fraasid

    säravad aastate pärast ning hüüavad tasa...oli kord. When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile. Naerata ja see paneb inimesi huvi tundma ,millest sa mõtled :) Suurim õnn on tunda et oled mul olemas I love you! Not only for what you are, but for what I am, when I am with you. Mis ma andsin, see mul on, mis ma kulutasin, see mul oli, mille hoidsin endale, selle kaotasin. i wish he never looked at me that way You're stuck in my head like my favorite song. Kas teadsite, et kõiki, nii hiirt kui inimest, kes ei kõnni tavapärast rada, ootab ees väga huvitav saatus Julgen olla see, kes ma olen ja julgen teha seda, mida süda ihaldab... Ma pole kunagi üksi, tema on alati minuga, minu südames. True friends are hard to find, difficult to leave and impossible to forget. Good girls are made of sugar and spice , me and my girls are made of vodka and ice !

    Asjaajamine
    thumbnail
    11
    doc

    Erinevad aforismid

    love the way i dont understand you at all. I love the way I can be having the worst day of my life and seeing you completely changes my mood. I love how when you touch me I get weak, thats my problem... If you think life is bad. How would you like to be an egg? You only get laid once! You only get smashed once! It takes 4 minutes to get hard! Only 2 minutes to get soft! You share your box with 5 other guys! And after 3 minutes in the hot tub you get your head smashed in and then you get a good poking by a load of soldiers! But worst of all. The only chick that ever sat on your face was your mother! So cheer up, your life aint that bad! Ärge kunagi jätke ütlemata seda, mis on oluline ja mida te tõeliselt tunnete. Paljud meist teevad selle vea, et ütlevad "Ma oleksin pidanud ütlema..!" aga nad ei ütle ja nad ei ole seda varemgi teinud. Meie mõtted ja tunded on meie omad ja need on tihti suunatud teistele...

    Kirjandus
    thumbnail
    60
    docx

    Mõtteterad

    Ainus põhjus, miks keegi sind vihkab, on see, et nad tahaksid olla nagu sina. Maailmas on vähemalt kaks inimest, kes sureksid sinu eest. Mõne jaoks olete kogu maailm. Keegi, kelle olemasolu sa isegi ei tea, armastab sind. Isegi kui sa teeksid tõesti suure vea, tuleneb sellest alati midagi head. Kui sul on tunne, et maailm on pööranud sulle selja, vaata edasi. Pea alati meeles tervitused, mis sa saad. Unusta vastulöök, märkused. Öeldakse, et HEADEL SÕPRADEL võib olla aegu, kui nad ei räägi omavahel. Siiski, sõprussuhe ei unune ealeski. Kohtudes on need sõbrad nagu oleks näinud viimati eile, hoolimata sellest, kui kaua pole näinud või kui kaugel nad teineteisest elavad. Kui oled nii õnnelik, et sul on vähemalt üks selline sõber, pane see oma seinale

    Kirjandus
    thumbnail
    16
    doc

    Aforismid

    Aforismid. - Kui sa olemas oled siis nähakse su vigu , kui sind enam ei ole , igatsetakse seda perfektset inimest . - Dont call me, if you need me . - Olen ilus seestpoolt.. Väline ilu on lihtsalt lisavarustus. - Küll on kahju , et ma ei ole selline nagu teised tahaksid , et ma oleksin. Küll on kahju , et olen just selline nagu ma olen. Küll on kahju , et kõik minus pettuma peavad. Kahju on mul ka sellest , et tegelikult ei ole mul millestki kahju. - Mul on ilus elu - head sõbrad , parim poiss-sõber & toetav pere. Kõik on täpselt nii nagu olema peaks... Tegelikult mulle meeldib valetada , & ka see oli vale... Aga ilusat sorti vale. Kõik on tegelikult otsevastupidi , nii nagu olema ei peaks. - Ma ei saa öelda , et armastasin Sind esimesest silmapilgust. Kui Sind esimest korda nägin , ütlen selle ausalt välja , ei sallinud ma Sind üldse. Sa näitasid huvi minu vastu üles , aga tol hetkel ei vaatanud ma Sind veel nii nagu praegu

    Kirjandus




    Kommentaarid (1)

    korn123 profiilipilt
    korn123: Suured Tänud !
    22:26 24-11-2010



    Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun