Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Fourchette (1)

1 HALB
Punktid

Lõik failist

Vasakule Paremale
Fourchette #1 Fourchette #2 Fourchette #3 Fourchette #4 Fourchette #5 Fourchette #6 Fourchette #7
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 7 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2011-01-06 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 13 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 1 arvamus Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor anete hallas Õppematerjali autor
Referaat fourchette'ist. Sisaldab selle ajalugu ja kasutamist ning näpunäiteid selle laua katmiseks.

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
652
pdf

Asjaajamise alused

Programm „Kutsehariduse sisuline arendamine 2008-2013“ SIRJE REKKOR ANNE KERSNA ANNE ROOSIPÕLD MAIRE MERITS TOITLUSTUSE ALUSED KOHANDANUD: ANA KONTOR 2013 1 SISUKORD 1. Toitlustusettevõtete ja teenuste liigid 4  Toitlustusettevõtete tüübid ja äriideed 4  Kiirtoiduettevõtted 6  Kohvikud 8  Sööklad ja teised suurköögid 10  Restoranid 13  Baarid 19  Catering-ettevõtted 21 2. Toitumise alused

Analüüsimeetodid äriuuringutes



Kommentaarid (1)

mahepagar profiilipilt
mahepagar: Liiga lühike ja pealiskaudne. Soovinuks rohkem variante.
21:01 20-08-2012



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun