Facebook Like
Add link


Eesti köök 20 sajandil. (1918-1940) (0)

5 VÄGA HEA
Punktid

Esitatud küsimused

  • Kuidas hakati körti ja leent nimetama?
  • Kus keedeti ohtralt tatratanguputru?
Vasakule Paremale
Eesti köök 20 sajandil- 1918-1940 #1 Eesti köök 20 sajandil- 1918-1940 #2 Eesti köök 20 sajandil- 1918-1940 #3 Eesti köök 20 sajandil- 1918-1940 #4 Eesti köök 20 sajandil- 1918-1940 #5 Eesti köök 20 sajandil- 1918-1940 #6 Eesti köök 20 sajandil- 1918-1940 #7 Eesti köök 20 sajandil- 1918-1940 #8 Eesti köök 20 sajandil- 1918-1940 #9 Eesti köök 20 sajandil- 1918-1940 #10
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 10 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2012-10-29 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 8 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor kadily123 Õppematerjali autor

Lisainfo

20.saj. algul hakkasid toimuma uued muutused toitumistavadesAlles 1920 a. on pärit sellised toidud Kartul 20. sajandil.Lõuna-Eesti ja Peipsimaa10 slaidi

Märksõnad

Mõisted


Meedia

Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri


Sarnased materjalid

10
doc
EESTI KULTUUR
24
doc
Stiilid romaani-gooti jne- rahvakalender
3
rtf
Eesti köök
9
docx
Venelased ja hiinlased võrdlus
11
docx
EESTI RAHVUSKÖÖGI OMAPÄRA
85
rtf
Eesti kultuurilugu
87
docx
Soome-ugri rahvakultuur
7
pptx
Soome kombed ja kultuur





Registreeri ja saadame uutele kasutajatele
faili e-mailile TASUTA

Konto olemas? Logi sisse

Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
või
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli? | Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun