Plaanid puhkusele minna? Võta endale majutus AirBnb kaudu ja saad 37€ kontoraha Tee konto Sulge
Facebook Like

Anorgaanilise keemia seminar X (0)

1 Hindamata
Punktid

Esitatud küsimused

  • Missugune peab olema lahuse pH, et sellest lahusest hakkaks sadenema Mg(OH)2 ?
 
Säutsu twitteris
Anorgaanilise keemia seminar X
  • Arvutage BaSO4 lahustuvus (mol/dm3, g/dm3 ja massiprotsentides). KL(BaSO4) = 1,1  10-10. (1,05  10-5mol/dm3 ; 2,45  10-3g/dm3; 2,45 10-4 %)
  • Arvutage Ba+2 BaSO4 küllastunud lahuses, millele on lisatud 0,01 mooli Na2SO4. Ruumalamuutust mitte arvestada. (1,1  10-8 mol/dm3)
  • Pliifluoriidi lahustuvus
  • 79% sisust ei kuvatud. Kogu dokumendi sisu näed kui laed faili alla
    Anorgaanilise keemia seminar X #1
    Punktid 10 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 10 punkti.
    Leheküljed ~ 1 leht Lehekülgede arv dokumendis
    Aeg2016-07-19 Kuupäev, millal dokument üles laeti
    Allalaadimisi 3 laadimist Kokku alla laetud
    Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
    Autor seeneme Õppematerjali autor

    Lisainfo

    Anorgaanilise keemia harjutusülesanded lahustuvusest ja hapete-aluste kohtam
    Lahustuvus , anorgaaniline , keemia , ülesanded , harjutus.

    Kommentaarid (0)

    Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri


    Sarnased materjalid

    3
    docx
    Anorgaanilise keemia prax
    6
    doc
    Anorgaanilise keemia II
    6
    docx
    Anorgaanilise keemia prax 2
    21
    doc
    Anorgaaniline keemia
    3
    doc
    Anorgaanilise keemia praks nr-5
    2
    docx
    Anorgaanilise keemia praks nr-4
    8
    docx
    Anorgaaniline keemia I labori protokoll
    5
    docx
    Anorgaanilise keemia I prax-3 töö protokoll





    Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
    Kasutajanimi / Email
    Parool

    Unustasid parooli?

    UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
    Pole kasutajat?

    Tee tasuta konto

    Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun