Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Toitlustuskaubandus (0)

1 HALB
Punktid

Esitatud küsimused

  • Mida näitab tekstiiltoodete hooldusmärgistuses kolmnurk?
  • Milline neist on mandariini liik?
  • Milline järgnevatest toiduainetest on kolesteroolirikas?

Lõik failist

Test IV
1. Kas direktiivid on kohustuslikud?
  • jah on
  • ei ole
  • on vaid need, mis on kinnitatud meie valitsuse poolt

2.Kas standardid on kohustuslikud?
  • jah on
  • ei ole
  • on vaid need, mis on kinnitatud meie valitsuse poolt

3.Kas kosmeetikatootele kleebitud eestikeelne info võib olla pandud tootja poolt pakendile kantud märgiste peale?
  • ei tohi
  • tohib küll
  • tohib siis, kui need märgised on eesti keelsel kleebisel lahti seletata

4. Pretensiooni esitamise aeg mittekvaliteetse tööstuskauba puhul on
  • 6 kuud
  • 12 kuud
  • 24 kuud

5. Plastmasstoode, mis sobib toidukauba hoidmiseks märgistatakse:
  • Peekri ja noaga
  • Peekri ja kahvliga
  • Noa ja kahvliga

6. Reastades kauplused kaubanduspinna alusel on nõutavat miinimumpinda arvestades:
  • Supermarket suurem kui hüpermarket
  • Hüpermarket suurem kui kaubamaja
  • Kaubamaja suurem kui hüpermarket

7. Kristallkaasi valmistamisel kasutatakse lähtematerjalidena:
  • Liiva, lubjakivi , soodat
  • Liiva, lubjakivi, pliid
  • Liiva, savi, potast

8. Või tootmise kõrvalprodukt on
Toitlustuskaubandus #1 Toitlustuskaubandus #2 Toitlustuskaubandus #3
Punktid 5 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 5 punkti.
Leheküljed ~ 3 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2014-04-23 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 12 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor annaon4ik Õppematerjali autor
Test IV 2013

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
62
doc

Toiduained

KAUBAÕPE. TOIDUKAUBAD 1.ÜLDOSA 1.1. Toidukaupade omadused Toidukaubad on toit, mida ostetakse ja müüakse hulgi- või jaekaubanduses, toitlustusettevõtetes või eksporditakse või imporditakse. Toit ­ toiduained ja toiduainete segud ­ on mõeldud inimesele söögiks või joogiks töötlemata või töödeldud kujul. Toidukaupade kaubaõppe aineks on toidukaupade tarbimisomadused ning liigitamine ja sortiment. Toidukaupade tarbimisomadused jagunevad sensoorseteks, füüsilisteks, toitelisteks, funktsionaalseteks ja hügieenilisteks. Sensoorsed ehk organoleptilised omadused on määratletavad meeleorganite abil. Nendeks on maitse, lõhn, kuju, värvus, konsistents (kompimise teel määratletav omadus) jt.. Füüsilised omadused on elastsus, poorsus, lahustuvus, sulamis- ja tahkumistemperatuur jt.. Toitelised omadused tulenevad keemilisest koostisest, mis määravad ära toidu toiteväärtuse. Funktsionaalsed omadused on pakend, säilitamise- ja transpordi

Toitumisõpetus
thumbnail
1072
pdf

Logistika õpik

Eesti Rahvusraamatukogu digitaalarhiiv DIGAR Eesti Rahvusraamatukogu digitaalarhiiv DIGAR Ain Tulvi LOGISTIKA Õpik kutsekoolidele Tallinn 2013 Eesti Rahvusraamatukogu digitaalarhiiv DIGAR Käesolev õppematerjal on valminud „Riikliku struktuurivahendite kasutamise strateegia 2007- 2013” ja sellest tuleneva rakenduskava „Inimressursi arendamine” alusel prioriteetse suuna „Elukestev õpe” meetme „Kutseõppe sisuline kaasajastamine ning kvaliteedi kindlustamine” programmi „Kutsehariduse sisuline arendamine 2008-2013” raames.

Logistika alused
thumbnail
268
pdf

Logistika õpik 2013-Ain Tulvi

Eesti Rahvusraamatukogu digitaalarhiiv DIGAR Eesti Rahvusraamatukogu digitaalarhiiv DIGAR Ain Tulvi LOGISTIKA Õpik kutsekoolidele Tallinn 2013 Eesti Rahvusraamatukogu digitaalarhiiv DIGAR Käesolev õppematerjal on valminud „Riikliku struktuurivahendite kasutamise strateegia 2007- 2013” ja sellest tuleneva rakenduskava „Inimressursi arendamine” alusel prioriteetse suuna „Elukestev õpe” meetme „Kutseõppe sisuline kaasajastamine ning kvaliteedi kindlustamine” programmi „Kutsehariduse sisuline arendamine 2008-2013” raames.

Baas Logistika



Meedia

Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun