Facebook Like

Kategoorias toitlustusettevõtete töökorraldus leiti 9 faili

Toit >> Toitlustusettevõtete töökorraldus
16
pdf

Väljastusleti töökorraldus

Kuumad taldrikud on roogade väljapaneku laual ja kokad asetavad tooteid taldrikule (mitme taldriku puhul liigutakse toorainega ühe taldriku juurest teise juurde). Tooted võivad olla liigutataval kärul või käes hoitavates nõudes. Meeles tuleb pidada, et kuumade roogade väljastamisel tuleb võimaluse korral kasutada soo...

Toitlustusettevõtete... - Kutsekool
9 allalaadimist
16
pptx

Pulmabankett

Eesti Ettevõtluskõrgkool Mainor Pulmapidu Pidulik õhtusöök Kodune ülseanne õppeaines toitlustusettevõtte töökorraldus Juhendaja Anne Roosipõld Kaunistatud pulmaauto Click to edit Master text styles Second level Third level...

Toitlustusettevõtete... - Eesti Ettevõtluskõrgkool Mainor
16 allalaadimist
13
pptx

Saksa rahvusköök

Eesti Ettevõtluskõrgkool Mainor SAKSA RAHVUSKÖÖK Meie seosed Saksamaaga Mitmed Click to edit Master text styles sarnased Second level rahvusroad Third level Fourth level Sarnased...

Toitlustusettevõtete... - Eesti Ettevõtluskõrgkool Mainor
13 allalaadimist
3
doc

Toitlustuskaubandus

Kas direktiivid on kohustuslikud? - jah on - ei ole - on vaid need, mis on kinnitatud meie valitsuse poolt 2.Kas standardid on kohustuslikud? - jah on - ei ole - on vaid need, mis on kinnitatud meie valitsuse poolt 3.Kas kosmeetikatootele kleebitud eestikeelne info võib olla pandud tootja poolt pakendile kantud märgiste peale? - ei tohi - tohib küll - tohib...

Toitlustusettevõtete... -
9 allalaadimist
180
ppt

Toiduainete õpetus

TOORAINETE ÕPETUS PIIM PIIMATOOTED Toorpiim "Terve piim" tuleb vaid tervelt loomalt Looma tervis oleneb sellest, kuidas teda toidetakse Tervislik loomasööt pärineb vaid puhtast ja tervest keskkonnast Piima? Toorpiim Toorpiim on töötlemata piim ning tema biokeemiline koostis - vitamiinid, ensüümid, rasvakerakesed - on säilinud muutumatul kujul Tema riskifaktoriks on e...

Toitlustusettevõtete... - Kutsekool
11 allalaadimist
4
xlsx

Kalkulatsioonikaardi spikker

00 0.000 0.000 0.00 0.000 0.000 0.00 0.000 0.000 0.00 0.000 0.000...

Toitlustusettevõtete... - Kutsekool
7 allalaadimist
16
pdf

Ruumide jaotus toitlustusettevõttes

Ruumide jaotus toitlustusettevõttes Tööpõhimõtte järgi jagatakse toitlustusettevõtete köögid järgmiselt: • Valmistusköögid ehk keskusköögid • kuumutusköögid • jaotusköögid • või eelmiste kombinatsioonid Valmistusköökides road valmistatakse ise alates toorainest. Valmistusköögis sooritatakse eeltöötlus suuremale osale toorainetele ise, või kasutatakse toiduainetetööstuses eeltöödeld...

Toitlustusettevõtete... - Kutsekool
22 allalaadimist
12
pdf

Köögitöö planeerimine

Professionaalne toiduvalmistamine ehk siis töö suurköögis nõuab palju eelnevat planeerimist ja pidevat tööplaneerimist. Kokad osalevad alati oma töö planeerimisel ja teinekord ka ulatuslikemate tervikute, so menüüde, teemapäevade ja tellimusürituste planeerimisel. Koka tööplaneerimisse köögis kuuluvad ja on selle aluseks: • Re...

Toitlustusettevõtete... - Kutsekool
22 allalaadimist
8
pdf

Köögitööde õige järjestus ja ajastamine

Köögitööde õige järjestus ja ajastamine Suurköögis toodetakse igapäevaselt suuri roakoguseid lühikese aja jooksu võimalikult väikese personaliga. Toiduainete töötlemise aeg peab olema lühike, et roogade kvaliteet vastaks sellele esitatud nõudmistele. See nõuab ajakasutuse planeerimist päevaks ja ka pikemateks ajaperioodideks (siia kuuluvad ka töögraafikud). Igapäevased tööülesanded tulenevad menüüst. Menüü ko...

Toitlustusettevõtete... - Kutsekool
14 allalaadimist
Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli?

UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
Pole kasutajat?

Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun