Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Seadme tutvustus Metos Selfcooking Center (0)

1 Hindamata
Punktid

Esitatud küsimused

  • Kuidas SelfCookingControl töötab?

Lõik failist


Seadme tutvustus
METOS SELFCOOKING CENTER
Koostas: Sigrit Luik
Grupp: KK12 -KE
Sisukord
Sissejuhatus 3
Kasutamine. 6
Hooldamine. 8
Ohutus. 9
Küpsetustehnoloogia. 10
Kasutajale olulised omadused. 11
Kasutatud kirjandus. 12

Sissejuhatus


Metose jaoks on “whitefficiency” terviklik saavutus. Kõik algab tootearendusest. Koostöös ülikoolidega otsime pidevalt innovaatilisi lahendusi eesmärgiga vähendada erinevate ressursside tarbimist. See puudutab meie keskkonnasõbralikku tootmist ning logistikat, samuti meie vanade seadmete ümbertöötlemist. Eriti puudutab see viise kuidas Metos SelfCooking Center whitefficiency kasutatakse meie klientide köökides, seal tulebki pikas perspektiivis esile whitefficiency kasulikkus. Näiteks toimingute uued dimensioonid garanteerivad alati toidu konsistentsi kõrge kvaliteedi, isegi kui on tegemist suurte kogustega, ning minimeerivad kadusid ja toorainete kasutamist. Ehk, meie seadmetega, suur osa energia, vee ja aja tarbimise kogusest jääb juba algusest peale kulutamata, seda tänu nende seadmete optimaalsele ärakasutamisele. Kui võtame arvesse, et Metos
Vasakule Paremale
Seadme tutvustus Metos Selfcooking Center #1 Seadme tutvustus Metos Selfcooking Center #2 Seadme tutvustus Metos Selfcooking Center #3 Seadme tutvustus Metos Selfcooking Center #4 Seadme tutvustus Metos Selfcooking Center #5 Seadme tutvustus Metos Selfcooking Center #6 Seadme tutvustus Metos Selfcooking Center #7 Seadme tutvustus Metos Selfcooking Center #8 Seadme tutvustus Metos Selfcooking Center #9 Seadme tutvustus Metos Selfcooking Center #10 Seadme tutvustus Metos Selfcooking Center #11 Seadme tutvustus Metos Selfcooking Center #12
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 12 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2013-12-09 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 6 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor SigritLuik Õppematerjali autor
Combi ahju tutvustav kirjutis

Kasutatud allikad

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
14
doc

Säästlik elektritarbimine

Loomulikult tuleb energiahoid kasuks ka säästja rahakotile. Lisaks looduskahjudele tingib kontrollimatu elektritarbimise tõus olukorra, kus ülekandevõrkude igapäevane korrashoid ja hooldus nõuab üha enam rahalisi ressursse. Võrkude parendamiseks ja uue tehnoloogia kasutuselevõtuks täna rahalisi vahendeid napib. WATSON SÄÄSTLIKU ELEKTRITARBIMISE ABIMEES Seadet saab kasutada majapidamistes ja kontorites, kus voolutugevus ühe faasi kohta ei ületa 50 amprit. Seadme kasutaja näeb reaalajas infot oma elektritarbimise kohta nii vattides kui ka eurodes, viimast kuvab seade aastase elektrikuluna. Nägusa disainiga seadmel on hästi loetav ekraan, millel majapidamise elektritarbimise infot uuendatakse iga kolme sekundi järel.Seega on võimalik näha tarbimise või rahakulu tõusu või langust kohe, kui elektriseade on sisse või välja lülitatud. Wattsoni abil on võimalik tuvastada kogemata sisseununenud seadet üle kogu maja

Keskkond ja jäätmemajandus
thumbnail
32
pdf

John Deere 8R

8R seeria traktorid 217 kuni 291 kW (295 kuni 395 hj) 97/68EC intelligentse võimsusjuhtimisega val uses saada Lis avarust n D eere iv se Joh ka ek sk lusi mand ActiveComega roolimis 2 | 8R seeria traktorid ­ sissejuhatus Sõit tulevikku Maaharimiseks ühest horisondist teiseni, vajate

Põllumajandus
thumbnail
31
doc

Toiduhügieenikoolitus käitlemisettevõttes

Toiduhügieenikoolitus käitlemisettevõttes (1) Käitleja peab koostama käitlemisettevõttele töötajate toiduhügieenikoolituse kava, milles nähakse ette koolituse eesmärgid, maht, sagedus ja kord (2) Koolituskava alusel korraldab käitleja perioodiliselt töötajate tööülesannetele vastavat toiduhügieeni-koolitust ja hindab töötajate toiduhügieenialaseid teadmisi. (3) Koolituskava täitmist jälgib järelvalveametnik, kellel on õigus teha ettepanekuid koolituskava muutmiseks ja täitmiseks ning anda selgitusi selle koostamise kohta. VÄLJAVÕTE Toiduseaduses on sätestatud, et kõigis toidukäitlemisettevõtetes peab olema koostatud enesekontrolliplaan. Enesekontrolliplaanis on kirja pandud toidukäitlemisettevõtte toiduhügieenialane koolituskava, kus on ettenähtud koolituse eesmärk, maht, sagedus ja kord. Vastavalt sellele peavad kõik toidukäitlejad läbima vastavalt oma töö iseloomule toiduhügieenikoolituse. Toiduhügieenikoolituse ka

Toiduhügieen
thumbnail
113
doc

Energia ja keskkond konspekt

TALLINNA TEHNIKAKÕRGKOOL Arhitektuuri ja keskkonnatehnika teaduskond Tehnoökoloogia õppetool Villu Vares ENERGIA ja KESKKOND Konspekt 1 Villu Vares Energia ja keskkond Tallinn ­ 2012 2(113) Villu Vares Energia ja keskkond SISUKORD SISUKORD.............................................................................................................................................................3 SISSEJUHATUS....................................................................................................................................................5 1 ENERGIAKASUTUS JA MAAILMAS JA EESTIS........................................................................................6 1.1 ENERGIAKASUTUS MAAILMAS JA EESTIS.

Energia ja keskkond
thumbnail
37
doc

Hoonete soojussüsteemid

väiksem talvel. Max öösel 20:00 ­ 04:00. UV kiirgus Vallo elektrilised efektid. Vee pihust tekib. Looduses koskede ja purskkaevude juures. Soojushulga valem ­ ruumi õhult välisõhule. 1W mK Hoonete soojus püsivus. Hoonete soojus püsivus ­ Eelpool toodu valemid on tuletatud statsionaalsele reziimile kuna enamus soojus vaheteid töötab põhiliselt. Temp. selle seadme töö ajal on püsivad aga tegelikult välis õhu temp. muutub. Seetõttu võib põhjustada ruumi temp. muutust. Perioodiliselt 11 muutub temp. ka kui on kodus ahjuküte. Piirete pindades toimuvad mitte statsionaalsed soojuslikud reziimid. Erinevast materjalist piirdes ehk seinad reageerivad erinevalt temp. muutustele. Osa materjale reageerivad küllalt kiiresti välis ja sise temp

Soojustehnika
thumbnail
148
pdf

Snapmakeri kasutamine koolitunnis

TERMINOLOOGIA FDM: termoplastiga printimine, mida mõnikord nimetatakse sulafilamendiga printimiseks (Fused Filament Fabrication, FFF). Filament: FDM-i 3D-printerites kasutatav termoplastne lähtematerjal. Saada kahes standardses läbimõõdus: 1,75 mm ja 3 mm. Viilutamine: selles etapis toimub digitaalse mudeli „viilutamine“ seadme parameetrite alusel, et teavitada seadet, kuidas iga kihti printida ja kuidas need kokku panna. G-kood: see on keel, mida inimesed kasutavad selleks, et „öelda“ masinale, kuidas midagi teha. See on numbriline programmeerimiskeel, mis koosneb käskude jadast. 3D-printimise puhul ütlevad need käsud 3D-printerile täpselt, milliseid toiminguid tuleb teha – kuhu liikuda, millist

tehnomaterjalid
thumbnail
84
docx

Laeva katlad

6 7 1 Toitevesi a 5 7 A - A A I A-A 2 8 9 b 3 84 3 5 6 11 2 7 810 9 4 7 I 8 10 6 1 2 3 2 3 4 2 11 5 2 24 9 9 3 3 1 5 A 10A

Laevandus
thumbnail
42
pdf

Toiduhügieen ja ohutus

1. TOIT JA SELLE TÄHTSUS Iga toiduaine, mis turule jõuab, peab olema tarbijale ohutu ning vastama kvaliteedi- nõuetele. Selle tagamiseks on välja antud vastavad õigusaktid. Nõuded, millele turustamisotstarbeline toidutoore ja toit peavad vastama, on järgmised. 1. Toit peab olema ohutu inimese tervisele. 2. Toidus ei tohi olla selle omadusi halvendavaid või inimese tervist ohustavaid parasiite, kahjureid ega võõrkehi. 3. Keelatud on käidelda riknenud, saastunud või mikrobioloogilistele nõuetele mittevastavat toidutooret ja toitu. 4. Toit peab vastama seda iseloomustavatele koostis- ja kvaliteedinõuetele. 5. Loomsele toidule esitatavad erinõuded: 1) värskena müüdav või muul viisil üle antav liha peab olema veterinaarkontrolli tulemusel tunnistatud toidukõlblikuks, mida tõendatakse veterinaartõendiga; 2) loomset toidutooret ja toitu on keelatud kasutada, kui loomale on manustatud ravimit, ravimitaolist või hormonaalse toimega a

Toitumisõpetus




Meedia

Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun