Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Praktika kokkuvõte (2)

5 VÄGA HEA
Punktid

Lõik failist


Praktika aruanne
Juhendaja : ******
Sinu nimi
Grupi nimi
DD/MM/YYYY


Sissejuhatus
Valisin Werneri kuna mulle soovitati sinna minna, sest seal oh sõbralik kollektiiv ja hea töötada.
Enne praktikale minekut läksin kohapeale uurima , et kas sinna saab ja siis nad olid nõus mind sinna praktikale lubama . Eelnevalt oli kursusejuhataja sinna ka ette helistanud.
Werner teeb nii pagari tooteid kui ka kondiitritooteid. osa tooteid müüakse sealses kohvikus kuid saadetakse ka mujale ( Tallinna Kaubamaja, Tartu Kaubamaja, Tasku jne).
Praktika toimus Werneris, Ülikooli 11, Tartu. Seal tegeleti pagar- kondiitri toodete valmistamise, pakkimise ja edasi müümisega.





Praktika korraldus
Kui
Vasakule Paremale
Praktika kokkuvõte #1 Praktika kokkuvõte #2 Praktika kokkuvõte #3 Praktika kokkuvõte #4 Praktika kokkuvõte #5 Praktika kokkuvõte #6 Praktika kokkuvõte #7 Praktika kokkuvõte #8 Praktika kokkuvõte #9 Praktika kokkuvõte #10
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 10 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2009-09-28 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 107 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 2 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor toivo reitalu Õppematerjali autor
k

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
8
docx

Praktika aruanne - tööohutus

Järvamaa Kutsehariduskeskus Kodumajandus toitlustamise suunaga II K Reeta Kivikink OÜ Reineberg Praktika aruanne Juhendaja: Aleksander Reineberg Maarika Reineberg, kokk Särevere 2009 Sissejuhatus Praktikale minnes ei kujutanud ma üldse ette, mis mind ees ootab. Esimesel päeval tundus mulle, et ma ei saa hakkama, kuna harjumine uue kohaga ja uute inimestega võttis aega. Inimesed, kellega ma koos töötasin olid kõik tegelikult väga sõbralikud. Praktikal õpetati

Klienditeenindus
thumbnail
17
docx

Abikoka/Köögi praktikaaruanne

VÕRUMAA KUTSEHARIDUSKESKUS Turismi õppetool Irina Fjodorova Praktika : Toitlustusosakonna toimingud Aruanne Juhendaja Silvi Pihlakas Väimela 2013 Sisukord: Sissejuhatus: Viibisin abikoka praktikal 13.11.2012-20.01.2013. Praktika toimus OÜ Hansaliinid, M/S Victoria1 laeval. Praktika kestvus kokku oli 5,5 õppenädalat, 300 akadeemilist tundi. Praktika eesmärgiks oli saada ülevaade praktikaettevõttest kui organisatsioonist ja harjuda töö ja töökeskkonnaga. Praktika käigus on vaja arendada teoreetilisi teadmisi praktiliselt. Praktika käigus on vaja saada teoreetiline ja praktiline teadmiste rakendamise oskus konkreetses töösituatsioonis ning motivatsioon kutsealaseks tööks ettevalmistumisel. Praktikal saadud oskusi on vaja rakendada kutsealaste õpingute tõhustamiseks.

Kokandus
thumbnail
10
rtf

Nimetu

........................................................10 Teenindustöö iseloomustus.......................................................................................10 Tööhügieen ja tööohutus ettevõttes..............................................................................10 Kokkuvõte...........................................................................................................11 Sissejuhatus Minu kokapraktika algas 8. mai ja lõppes 31. Mail. Kokku kestis praktika 320 akadeemilist tundi. Oma praktika viisin ma läbi AS Pühajärve Puhkekodus. Praktika põhijuhendajateks olid Tiiu Bogdanova ja Heli Reiljan. Tööülesanneteks olid kokkade igapäevane abistamine vajaminevates köögitoimingutes. Praktikapäevad algasid kella seitsmest hommikul. Pühapäevast neljapäevani kestis praktikapäev kella kaheksani õhtul ning reedest laupäevani kella kaheteistkümneni õhtul.

Kokk
thumbnail
9
rtf

PRAKTIKA ARUANNE - Kokk

........................................................10 Teenindustöö iseloomustus.......................................................................................10 Tööhügieen ja tööohutus ettevõttes..............................................................................10 Kokkuvõte...........................................................................................................11 Sissejuhatus Minu kokapraktika algas 8. mai ja lõppes 31. Mail. Kokku kestis praktika 320 akadeemilist tundi. Oma praktika viisin ma läbi AS Pühajärve Puhkekodus. Tööülesanneteks olid kokkade igapäevane abistamine vajaminevates köögitoimingutes. Praktikapäevad algasid kella seitsmest hommikul. Pühapäevast neljapäevani kestis praktikapäev kella kaheksani õhtul ning reedest laupäevani kella kaheteistkümneni õhtul. Praktika eesmärgiks oli saada ülevaade praktikaettevõttest, harjuda keskkonnaga ja täiendada oma erialaseid teadmisi.

Kokk
thumbnail
8
docx

Praktika aruanne LAOHOIDJA

Järvamaa Kutsehariduskeskus Laohoidja LH31 Praktika aruanne OÜ Tarmetec Agnes Sääsk Juhendaja: Teevi Taimalu Järvamaa 2014 SISSEJUHATUS Praktika viisin läbi OÜ Tarmeteci ettevõttes 31.10.2013-20.12.2013. Läksin sinna kuna firma on suur ja minu arvates saab sealt hea praktika kogemuse. Firma on suhteliselt suur milles töötab 2013 aasta seisuga 237 inimest. Praktikale minnes pidime lugema 3 tundi ohutusjuhendeid. Meile anti töötaja juhendamise ja väljaõppe registreerimise kaart kus pidime allkirjadega tõestama, et kõik tööohutusega seotud juhendid on loetud. Sissejuhatav ohutusjuhend töötaja tööle asumisel, töökorralduse reeglid, emaabijuhend, üldine tuleohutus

Laomajandus
thumbnail
11
doc

Praktika aruanne kokandus erialal

Järvamaa Kutsehariduskeskus Kodumajandus KM32 Epp Nuhkat TREEGERI KOHVIKU OÜ Praktika aruanne Juhendaja: Tiia Paosalu, juhataja Särevere 2012 SISUKORD SISUKORD.............................................................................................2 SISSEJUHATUS.........................................................................................2 1.PRAKTIKA ETTEVÕTTE ISELOOMUSTUS.................................................

Toiduvalmistamine
thumbnail
32
odt

Praktikaaruanne: Ojako puhke- ja koolituskeskus

............................................................................................................14 5.Kokkuvõte..............................................................................................................................15 Sissejuhatus 2 Valisin ettevõtte praktika kohaks Ojako puhke- ja koolituskeskuse. Valisin selle ettvõtte, kuna seda soovitas mu sugulane Styna ja klassiõde Indra kes olid seal eelmine aasta. See tundus huvitav , sest seal on erinevaid üritusi (pulmad, suvepäevad, koolitused, sünnipäevad, jne..) ja asukoht oli väga ilus. Minu eesmärk praktikale minnes oli arendada oma oskuseid teenindamises, suhtlemises ja paljudes teistes valdkondades. Tahtsin saada uusi kogemusi maaturismi valdkonnas kuna

Turism
thumbnail
11
doc

Ettevõtte praktikaaruanne

................................................................................................................ 9 3. Ettevõtte areng ...................................................................................................................... 10 4.Praktikandi eneseanalüüs ja hinnang enda tegevusele praktikaettevõttes, koolis õpitule ja kogu praktikale........................................................................................................................... 10 5. Kokkuvõte.............................................................................................................................. 11 2 Sissejuhatus Oma ettevõttepraktika sooritasin peamiselt Haanjamehe Talus, kuid olin abis ka Kubija Hotellis. Kuna õpin maaturismi võtsin enda praktikakoha valiku eesmärgiks leida maaturismi ettevõte,

Maaturism




Kommentaarid (2)

3liko profiilipilt
3liko: Abiks ikka, kui ei oska üldse algust teha.
17:45 14-12-2012
Kristel16 profiilipilt
Kristel Kerstna: Väga asjalik ja palju aitav
18:49 15-08-2013



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun