Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Koka praktika aruanne - Ettevõttepraktika restorani ja kohviku õppeköögis (3)

5 VÄGA HEA
Punktid

Lõik failist


Praktika aruanne
Ettevõttepraktika restorani ja kohviku õppeköögis
Maria Karajeva
K109
Juhendaja : Katrin Jurs
Tartu Kutsehariduskeskus 201
Sissejuhatus
Eesmärk: Saada uusi teadmisi ja arendada oma praktilisi oskusi. Restorani ja kohviku õppeköögis vajalike ülesannete täitmine. Vajadusel eritellimuste ja catering ’i teenuste pakkumine.
Peale restoraniköögis toiduvalmistamise sain ka kohvikus söögivalmistamise kogemusi.
Sain hakkama lihtsamate toitudega ja ka raskematega. Sain valmistada ka selliseid toite, mida varem pole teinud.
Arendada suhteid nii oma kui teise grupi koolikaaslastega ja juhendajatega.
  • Ettevõtte üldiseloomustus
    Tartu Kutsehariduskeskuse Õpperestoran :
    E-R 08:00-15:00.
    Hotelli hommikusöök 8:00-10:00.
    Buffet avatud: 11:00-14:00.
    Asukoht: Kopli 1, C korpus
    Kontaktandmed:
    tel 7 361 895
    Suurus ( kohtade arv):
    60~100 inimest saab mahutada
    Ajalugu:
  • Koka praktika aruanne - Ettevõttepraktika restorani ja kohviku õppeköögis #1 Koka praktika aruanne - Ettevõttepraktika restorani ja kohviku õppeköögis #2 Koka praktika aruanne - Ettevõttepraktika restorani ja kohviku õppeköögis #3 Koka praktika aruanne - Ettevõttepraktika restorani ja kohviku õppeköögis #4 Koka praktika aruanne - Ettevõttepraktika restorani ja kohviku õppeköögis #5 Koka praktika aruanne - Ettevõttepraktika restorani ja kohviku õppeköögis #6
    Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
    Leheküljed ~ 6 lehte Lehekülgede arv dokumendis
    Aeg2012-03-17 Kuupäev, millal dokument üles laeti
    Allalaadimisi 155 laadimist Kokku alla laetud
    Kommentaarid 3 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
    Autor Maria Karajeva Õppematerjali autor
    Sissejuhatus
    Eesmärk: Saada uusi teadmisi ja arendada oma praktilisi oskusi. Restorani ja kohviku õppeköögis vajalike ülesannete täitmine. Vajadusel eritellimuste ja catering’i teenuste pakkumine.
    Peale restoraniköögis toiduvalmistamise sain ka kohvikus söögivalmistamise kogemusi.
    Sain hakkama lihtsamate toitudega ja ka raskematega. Sain valmistada ka selliseid toite, mida varem pole teinud.
    Arendada suhteid nii oma kui teise grupi koolikaaslastega ja juhendajatega.

    1. Ettevõtte üldiseloomustus

    Tartu Kutsehariduskeskuse Õpperestoran :
    E-R 08:00-15:00.
    Hotelli hommikusöök 8:00-10:00.
    Buffet avatud: 11:00-14:00.
    Asukoht: Kopli 1, C korpus
    Kontaktandmed: tel 7 361 895
    Suurus (kohtade arv): 60~100 inimest saab mahutada
    Ajalugu: Restoran valmis 2009 aastal koos uue Ühiselamu ja hotelliga.
    Tegevusalad: Toitlustamine, catering, eritellimused.
    Kasutatavad ressursid (hooned, ruumid, seadmed, tööjõud): Hooneks on Õppehotell ja ühiselamu, kasutatakse esimese korruse ja keldrikorruse ruume, tööjõuks on õpilased ja õpetajad.
    Hinnatase: toidud kaalutakse 1 kg on 7 €
    Ettevõtte kliendid: Õpperestoranis on oodatud kõik kliendid kes soovivad meil lõunatada. Pakume tellimisvõimalust ka peolaudade ja cateringidele. On võimalik tellida ka kulinaariatooteid.
    Tegevuse üldkirjeldus : Toitlustamine
    ...

    Sarnased õppematerjalid

    thumbnail
    23
    docx

    TARTU KUTSEHARIDUSKESKUSE KOPLI KOHVIK JA Maxima Eesti OÜ

    Tartu Kutsehariduskeskus Teeninduse ja kaubanduse osakond Kristlin Kallas TARTU KUTSEHARIDUSKESKUSE KOPLI KOHVIK JA Maxima Eesti OÜ Praktikaaruanne Juhendaja: Eda Sõõru Grupp: Mko212 Tartu 2013 1. Püstitatud praktikaeesmärkide ja ­ülesannete lühikirjeldus

    Ainetöö
    thumbnail
    652
    pdf

    Asjaajamise alused

     Kasutatakse masinamuusikat. Ööklubid  Neis võidakse kasutada kõiki eelnimetatud ajaviitmise võimalusi.  Põhirõhk on baarijookidel ja suupistetel.  Teenindus on korraldatud baarileti kaudu. Toitude serveerimisel kasutatakse osalist lauas teenindust.  Hinnatase on tavaliselt kõrge. -------------------------------------------------------------------------------------------------- KORDAMISEKS 1. Mis teenuseid pakub hotelli restoran? 2. Mis ettevõtetes on võimalik korraldada bussituristide ette tellimata toitlustust? ÜLESANDED 1. Koostage vastavalt alltoodud näitele võrdlustabel erinevate restoranide 17 äriideedest. Äriidee Kliendid Tooted/teenused Teeninduse Imago Näited korraldus (mulje,

    Analüüsimeetodid äriuuringutes
    thumbnail
    32
    doc

    Äriplaan - toitlustus ettevõte

    kesklinnas Aia tn uuel pikendusel ning pakkuda kesklinnas head hiina toitu ning meeldivat äraolemist sobilikus õhkkonnas 24 tundi avatud restoran- kiirtoitlustus asutuses. 2. ETTEVÕTJA ÜLEVAADE Pärnus asuva äri- ja büroohoone esimesele korrusele on projekteeritud 30 istekohaga kiirtoitlustus hiina restoran, mille ruumideks on söögisaal, köök, laoruum, abiruum, personali garderoob ja tualettruum. Hangitud on suur osa sisseseadest, koheselt on võimalik leida ka töötajad. Omandivormiks on eraomand. Äriühingu tüüp on osaühing, osakapitali suurusega 40 000.- EEK. Firma asutajaks on ettevõtte juhataja st. autor. Edaspidi on võimalik osakapitali suurendamisega kaasata ka teisi osanikke, näiteks ka oma firma töötajaid.

    Äritegevuse alused
    thumbnail
    193
    docx

    Turismiettevõtluse lõpueksami märksõnade konspekt

    turismiettevõtluse spetsialiseerumise lõpueksami märksõnad Teeninduspsühholoogia 1. Teenindusühiskonna ja majanduse areng Teenindusühiskonna tekke ja kasvu peamised põhjused tulenevad ühiskonna ja töömaailma muutustest: Kasvav jõukus ­ suurem nõudlus teenuste järele nagu kodu koristamine, akende pesemine jm mida varem tehti ise. Vaba aja väärtustamine ­ suurem nõudlus reisi, SPA, toitlustusteenuste järele. Suuremad eluootused ­ suurem nõudlus hooldekodude ja tervishoiuteenuste järele Vajaduse kasv teeninduslike oskuste järele. Toodete suurem kompleksus ­ suurem nõudlus remondi ja parandusteenuste järele. Kasvav komplitseeritus igapäevaelus ­ suurem nõudlus abielunõustajate, advokaatide, maksunõustajate, töönõustajate järele. Kasvav tähelepanu ökoloogiliste ja säästva arengu küsimustele ­ suurem nõudlus. bussiteenuste ja autorendi järele isikliku auto kasutamise a

    Turismiettevõtlus
    thumbnail
    192
    pdf

    NOORTELAAGRI KORRALDAJA KÄSIRAAMAT

    EESTI NOORSOOTÖÖ KESKUS HARIDUS- JA TEADUSMINISTEERIUM NOORTELAAGRI KORRALDAJA KÄSIRAAMAT Tallinn 2005 Koostanud: Elo Talvoja Viire Põder Helen Veebel Argo Bachfeldt Anne Luik Kadri Kurve Kujundaja: Tiina Niin Keeletoimetaja: Anne Karu Tehniline toimetaja: Reet Kukk ISBN 9985-72-158-6 (trükis) ISBN 9985-72-159-4 (PDF) SISUKORD Noorsootöö seadus 5 Noortelaagri tegevusloa väljastamise kord 10 Noortelaagri ning projektlaagri juhataja ja kasvataja kvalifikatsiooninõuded 12 Noortelaagri registri asutamine ja noortelaagri registri pidamise põhimääruse kinnitamine 15 Noortelaagri registri pidamise põhimäärus

    Amet
    thumbnail
    226
    doc

    Portugali põhjalik referaat

    Avinurme Gümnaasium 10.klass Geograafia PORTUGAL Koostaja:Katrin Kõre Juhendaja: Ene Lüüs 2009/2010 1 SISUKORD Sissejuhatus.........................................................................................................................3 Üldandmed........................................................................................................................4-5 Riigivorm.........................................................................................................................6-11 Majandus.........................................................................................................................12-14 Tootmisviis........................................................................................................................15 Asend........................................................................

    Geograafia



    Kommentaarid (3)

    mveera profiilipilt
    mveera: Aitah. Vajasin abi ja sain siit
    14:09 04-09-2016
    mariti profiilipilt
    mariti: põhjalik töö
    16:19 30-04-2018
    3liko profiilipilt
    3liko: abiks ikka
    17:52 14-12-2012



    Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun