✍🏽 Avalikusta oma sahtlis olevad luuletused!Luuletus.ee
0
Soolamine - toiduainete konserveerimine naatriumkloriidi (NaCl) ehk keedusoolaga 5. Vinnutamine - soolatud liha kuivatamine looduslikes tingimustes 6. Sügavkülmutamine – toorelt või toiduks valmistatult, tagatakse toiduainete säilimine temperatuuri alandamisega –18 °C kuni –45 °C.
Soolamine - on toiduainete konserveerimine naatriumkloriidi (NaCl) ehk keedusoolaga. Konservanti lisatakse toiduainetele tahkel kujul või vesilahusena.
Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk). Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).
Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu! Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.