Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse
Mõistete sõnaraamat
✍🏽 Avalikusta oma sahtlis olevad luuletused! Luuletus.ee Sulge
Soolamine - toiduainete konserveerimine naatriumkloriidi (NaCl) ehk keedusoolaga 5. Vinnutamine - soolatud liha kuivatamine looduslikes tingimustes 6. Sügavkülmutamine – toorelt või toiduks valmistatult, tagatakse toiduainete säilimine temperatuuri alandamisega –18 °C kuni –45 °C.
Soolamine - on toiduainete konserveerimine naatriumkloriidi (NaCl) ehk keedusoolaga. Konservanti lisatakse toiduainetele tahkel kujul või vesilahusena.
Soolamine on üks vanimaid säilitamise võtteid, soolvees e märgsoolamine 10-25% soolvees.
Soolamine – soolamise võtted (erinevad) on kõige kindlamad konserveerimise võtted.
Soolamine - toiduainete konserveerimine naatriumkloriidi (NaCl) ehk keedusoolaga.
Soolamine – on toore liha töötlemine soolaga.
Soolamine on väga vana liha säilitamise viis.
Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk).
Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).

Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu!
Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.

Suvaline mõiste



Kirjelduse muutmiseks pead sisse logima
või
Kasutajanimi/Email
Parool

Unustasid parooli?

või

Tee tasuta konto

UUTELE LIITUJATELE KONTO AKTIVEERIMISEL +10 PUNKTI !


Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun