Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
✍🏽 Avalikusta oma sahtlis olevad luuletused! Luuletus.ee Sulge
Add link


Piimapulbrite ja konservide kordamisküsimuste vastused (2)

3 HALB
Punktid

Esitatud küsimused

  • Milliseid piimatooteid nimetatakse piimakonservideks?
  • Kuidas jaotatakse piimakonserve kasutusviisi kasutusvaldkonna järgi?
  • Kuidas jaotatakse piimakonserve konserveerimisviisi ja konsistentsi järgi?
  • Millel põhineb konserveerimine konserveeriv efekt kuivatamisel?
  • Millega on seletatav mõnede toorpiima vigade "võimendumine" piimakonservides?
  • Milliste meetoditega on võimalik suurendada piimavalkude termostabiilsust?
  • Kuivainesisaldust?
  • Mida väljendab kontsentratsiooni aste c?
  • Miks ei ületa steriliseeritud kondenspiima kuivainesisaldus tavaliselt 30?
  • Mis otstarbel kasutatakse suhkruga kondenspiima?
  • Millisel juhul kasutatakse suhkruga kondenspiima tootmisel suhkru lisamist kuivalt?
  • Miks suhkruga kondenspiima tootmisel kondenspiima tavaliselt ei homogeniseerita?
  • Mida kasutatakse lisanditega suhkruga kondenspiima tootmisel?
  • Milline kuivatusviis on piimatööstuses enimkasutatav ning miks?
  • Mis on pihustuskuivatusel pihustamise põhieesmärgiks?
  • Mis põhjusel võeti kasutusele mitmeastmelised pihustuskuivatid?
  • Miks kasutatakse täispiimapulbri tehnoloogias homogeniseerimist?
  • Millised on kaks tüüpilist viisi selle teostamiseks?
  • Mille järgi jaotatakse tavaliselt lõssipulber eriliikidesse?
  • Milliseid piimapulbreid nimetatakse kiiresti lahustuvateks e instantpulbriteks?
  • Millisel juhul instantpulbreid põhiliselt kasutatakse?
  • Mida tähendab mõiste aglomereeritud pulber?
  • Millised pulbri eriomadused tagavad kiire lahustuvuse?
  • Kuivati pihustustsooni Mis on selle eesmärk?
  • Mille poolest erineb täispiimapulbri instanteerimine lõssipulbri instanteerimisest?
  • Millest sõltub pulbrite puistetihedus?
  • Millest sõltub õhusisaldus pulbriosakestes?
  • Millest sõltub pulbri voolavus?
  • Millised tegurid mõjutavad pulbri lahustuvust lahustuvuse indeksit?
  • Millest sõltub kõrbenud osakeste arv pulbris?
  • Millest sõltub vaba rasva sisaldus piimapulbris?
  • Milliste teguritega tuleb arvestada pulbrite säilitamisel?
  • Mis põhjustab pulbrite voolavuse vähenemist ja paakumist säilitamisel?
  • Millest on tavaliselt tingitud piimapulbrite pruunikas värvus värskes pulbris?
Piimapulbrite ja konservide kordamisküsimuste vastused #1 Piimapulbrite ja konservide kordamisküsimuste vastused #2 Piimapulbrite ja konservide kordamisküsimuste vastused #3 Piimapulbrite ja konservide kordamisküsimuste vastused #4 Piimapulbrite ja konservide kordamisküsimuste vastused #5
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 5 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2010-01-31 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 105 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 2 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor Angela Põder Õppematerjali autor

Lisainfo

Kordamisküsimused ja nende vastused!

Märksõnad

Mõisted


Kommentaarid (2)

gniilo profiilipilt
gniilo: väga hea materjal
19:05 19-04-2011
Kedds profiilipilt
Kedds: on abi
11:54 22-04-2013


Sarnased materjalid

5
doc
Piimapulbrite ja konservide kordamisküsimused
10
doc
Piimakonservide kordamisküsimused-seminaride küsimused
82
doc
Eksami kordamisküsimuste vastused
24
docx
Biokeemia I kordamisküsimuste vastused
34
doc
Kordamisküsimuste vastused
6
docx
Arenguökonoomika kordamisküsimuste vastused
49
pdf
Keskkonnafüüsika kordamisküsimuste vastused
102
docx
Turbatootmise kordamisküsimuste vastused





Uutele kasutajatele e-mailiga aktiveerimisel
10 punkti TASUTA

Konto olemas? Logi sisse

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun