Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Mis on õnn? (0)

5 VÄGA HEA
Punktid
õnn - Tuleb kõvasti tööd teha, mitte oodata, et õnn (taevast) sülle kukub

Esitatud küsimused

  • Mis mind õnnelikuks teeb?

Lõik failist

Mis on õnn #1 Mis on õnn #2
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 2 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2012-12-10 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 11 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor liistok Õppematerjali autor
Kirjand

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
60
docx

Mõtteterad

Sa oled nii ilus, et kui mõni tõeline printsess sind näeks, üritaks ta sind iga hinna eest tappa! Inglite jaoks pole veel suudetud sõnu välja mõelda. Tüdruk ilusate tiibadega, tüdruk nimega ingel. Kui sa vaatad peeglisse, see mõraneb, sest ta ei suuda vaadata nii ilusat inimest kui Sina! Sa oled selline nagu sa oled ja sellepärast ma sind nii väga armastangi. Sina oled päikesekiir, minu hallis taevas. Sina oled minu õnn, millele saan naeratada koguaeg. Sina oled minu väike maailm, millest ei tahaks iialgi ära minna. Maailma jaoks oled sa keegi, aga kellegi jaoks maailm! Sinu ilu paistab silma sinu headusest ja südamest. Mannekeenid ei lähe iial moest. Sa oled nii tark, et isegi õpetaja ei saa sulle midagi vastu öelda. Sa oled loogiline inimene. Kas ma ei öelnud seda juba viiendat korda ? See,kes on rahulik ei sega ennast ega teisi. Ükski vihane mees ei pea ennast ebaõiglaseks.

Kirjandus
thumbnail
1
odt

Mis on õnn?

Mis on õnn? Õnn on väga lai mõiste ja tähendab erinevatele inimestele erinevaid asju. Mõned arvavad, et õnn on see, kui võidad viiekroonise lotopiletiga miljon krooni. Mõned on õnnelikud, kui nad saavad kokku oma sõpradega, teised tunnevad end õnnelikult, kui saavad iga päev tüki sokolaadi, mina olen õnnelik näiteks siis kui avastan, et panin kella valeks ajaks helisema ja saan veel tund aega magada. Nõnda võiks lõpmatuseni jätkata, aga ma ei tee seda.

Kirjandus
thumbnail
4
doc

Mida on vaja selleks, et olla õnnelik?

Paljudel inimestel on kõik need olemas, nad tunnevad nendest rõõmu ja on õnnelikud, kuid teistel neid pole, nad ei saagi olla õnnelikud ja nad peavad sellega leppima. Õnnelikkust ei saa rajada rikkusele ega kuulsusele, tuleb elada sellega, mis sul olemas on, sellest rõõmu tunda, õnnelik olla ja teha kõik, et kunagi saad ka endale kõik, mida soovid. Õnnelikuks olemine on niivõrd subjektiivne. Äkki me ei teagi mis õnn on? Mina näiteks arvan, et ma võingi ennast tunda õnnelikult kui mul on luksusautod, suur villa, eralennuk, kuid näiteks Buddha mungad – neil ei ole mitte midagi ning ma olen kindel, et nende õnn on kõvasti „puhtam“ kui see mis sa saavutad raha ja kuulsusega. Nemad töötavadki selle nimel, et nad ei sõltuks materiaalsetest asjadest – erinevalt tänapäeva ühiskonnast kus me peame koguaeg tarbima ning ostma, ostma ja ostma, et tunda ennast õnnelikult.

Suhtlemispsühholoogia
thumbnail
1
odt

Mis on õnn?

Mis on õnn? Mis on õnn? Ma usun, et peaaegu iga inimene küsib endalt seda, kuid mina arvan, et iga inimese õnn on erinev. Kõik sõltub siiski sellest, milline inimene on ja mis teda õnnelikuks teeb. Mõni võib olla ka kõige väiksematest asjadest õnnelik, teisel aga võib õnne pakkuda midagi suuremat ja rohkemat. Nii palju, kui on maailmas olemas inimesi, nii palju on ka erinevad arvamusi. Seega mõni inimene võib uskuda, et teda teevad õnnelikuks ainult raha ja rikkus, teisi teevad õnnelikuks lähedastega

Kirjandus
thumbnail
223
docx

Aforismid

.. ta teeb täiuslikuks selle, mida ta armastab. Keegi pole täiuslik, kuni sa temasse armud. Alles eile sain teada, kui kohutavalt palju sa mulle tegelikult tähendasid. Alles eile sain teada, et sind kaotades ma murdun täielikult. Alles eile sain teada, kui valus see kõik on ja ma ei lepi sellega kunagi. Kui kedagi armastad, lase tal minna. Kui ta tuleb tagasi, on ta sinu oma. Kui mitte, siis pole ta iial seda olnudki. Sina oled päikesekiir, minu hallis taevas. Sina oled minu õnn, millele saan naeratada koguaeg. Sina oled minu väike maailm, millest ei tahaks iialgi ära minna. You are the music in me. Suurim õnn on tunda et oled mul olemas . Kallis , ma ei unusta sind, isegi siis, kui ma väga tahaks.. maisuudaks, sest sa võtsid endaga kaasa tükikese minu südamest . Kui sa ei suuda mu vigadega toime tulla, siis ei vääri sa ka mu häid külgi. Mul jookseb niigi 100 poissi järgi , kui ma peaks valima Siis oleksid sina Kõigesitem mudel ! :)

Kirjandus
thumbnail
31
doc

aforismid

. . Vihma sajab plaginal alla . Mu valged tossud on juba märjad . Mööduvad sekundid , minutid , tund & teinegi , kuid sind ikka pole . Küllap oled sa kuskil , kus sul on parem olla , kuskil , kus mind ei ole . Voolab pisar , voolab teine , kolmas , neljas . Ma imestan , et mul üldse pisaraid jätkub . Kuid justkui välk selgest taevast jõuab mulle kõik kohale . Sa pole mind väärt ! ütlen ma naerusuil ning kõnnin edasi lõpu poole , sinna , kus ootab mind õnn . · Sa jätsid mind aga ma sain sellest üle, kuni sa tulid ja kiskusid lahti kõik haavad ja kadusid taas. · Sõber on see, kes sulle südamesse ei situ, kui oled selja pööranud

Eesti keel
thumbnail
1
docx

Mis on õnn?

Mis on õnn? Õnn on väga lai mõiste ja tähendab erinevatele inimestele erinevaid asju. Asjad, mis teevad mind õnnelikuks, võivad teistele tunduda igavana. Minu õnn seisneb selles, kui ma näen oma vanemaid õnnelikuna; armastades ja hoolitsedes teineteise eest iga päev. Kas siis nüüdne elu tiirleb tõesti raha ümber, et kumb naaber omab suuremat maja või sõidab kallima autoga? Tänapäeval vaadeldakse õnne mitut moodi, kuid õnne tähendus sõltub igaühele tema enda vaatenurgast. Iga inimene kirjeldab oma tundeid ainulaadsel viisil, mis ei anna võrrelda teistega. Meil kõigil on õigus olla õnnelik. Siiski ma arvan, et me ei peaks õnne

Kirjandus
thumbnail
4
doc

Mõtteterad(aforismid)

" N.S.Chamfort *Armastan teid kõiki isegi siis kui seda välja ei näita . *Loen kolmeni,ning silmad sulen ma .Astun katuseäärele, et pimesi hüpata.Teen seda selleks,et teaksid kuidas sind armastan! (U). Elu *Sünni ja surma vastu ei ole rohtu, ainus võimalus on vahepealset aega nautida. *Ja mis on elu? Kiirelt läbivoolav liivakell hommikuse päikese eest, varju vajuv udu, kiire askeldus, üha korduv unelm.Mis kestvus? Hetkeks peatumine, mõtteliiv. Ning õnn? Mullike vetevoolus mis haaramisel põrmustub olematuks *Elu on sibul. Seda kooritakse kihtkihilt ja vahel ajab ta nutma.. *Täna maandus must ronk mu õlale ja sosistas salaja, et elu on valelik, võlts ning ebaaus... *Elu on haigus, mis lõpeb alati surmaga.. *Elus on kaks asja, millel pole mõtet järel joosta. Liinibussid ja mehed. Oota natuke ja tuleb uus. Oota veel natuke tuleb vana ka tagasi;) *Kui oled leidnud elumõtte, siis on viimane aeg psühhiaatriga konsulteerida.

Eesti keel




Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun