Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Juhuhälbed (0)

5 VÄGA HEA
Punktid

Lõik failist

Tallinna Tehnikaülikool
Automaatika instituut

Mõõtmine ISS0050
Laboratoorne töö nr 4
Juhuhälbed

Töö mõõdetud 20.04.2011
Töö esitatud
Töö kaitstud
Tallinn 2011
AUTORIDEKLARATSIOON
Deklareerin, et olen antud laboratoorse töö teostanud vastavalt eeskirjale, mõõtmisi olen teostanud koos etteantud brigadiriga . Aruande olen koostanud ise.

Autor




Üldine iseloomustus: Juhuhälvete põhjusi on palju ning nende väärtusi ei ole võimalik ennustada,küll aga hinnata.
Töö

Juhuhälbed #1 Juhuhälbed #2 Juhuhälbed #3 Juhuhälbed #4 Juhuhälbed #5
Punktid 10 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 10 punkti.
Leheküljed ~ 5 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2011-05-09 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 46 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor Karina182 Õppematerjali autor
Valmis töö aines mõõtmine- juhuhälbed. Töö sisaldab kõiki vajalikke valemeid ja arvutusi ning graafikut.

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
3
doc

Mõõtmine labor "Juhuhälbed"

Tallinna Tehnikaülikool, automaatikainstituut Töö nr. 5 nimetusega Juhuhälbed Töö tehti aruanne üliõpilane: aruanne esitatud _________________ aruanne kaitstud _________________ Käesolevaga kinnitan, et töö on tehtud minu poolt ning selle aruande kirjutamisel ei ole kasutatud kõrvalist abi. ___________________ (allkiri)

Mõõtmine
thumbnail
44
xls

MOOLAARMASSI_KRÜOSKOOPILI NE_MÄÄRAMINE

MOOLAARMASSI KRÜOSKOOPILINE MÄÄRAMINE LÄHTEANDMED: Kasutatud lahus B10% Kk = 1,86 Time Channel 1 GRAAFIK: Seconds °C 25 0 20,74 2 20,71 4 20,65 6 20,6 20 8 20,54 10 20,49 12 20,44 14 20,38 15 16 20,33 18 20,27 20 20,23 Temperatuur C° 22 20,18 10 24 20,12 26 20,06 28 20 30 19,95 5 32 19,9 34 19,85 36 19,79 38 19,73 0 40 19,67 42 19,61 44 19,56

Füüsikaline keemia



Meedia

Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun