Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Harjutusülesanne 4: Web of Science; e-raamatud; teatmikud (0)

1 Hindamata
Punktid

Esitatud küsimused

  • Milline andmebaas andis paremaid allikaid?

Lõik failist

Harjutusülesanne 4-Web of Science; e-raamatud; teatmikud #1 Harjutusülesanne 4-Web of Science; e-raamatud; teatmikud #2
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 2 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2012-05-02 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 18 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor GL M Õppematerjali autor
Arvestatud, 100%. Õppejõu kommentaar: Tubli, vastused sobivad!

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
1168
pdf

Liha töötlemine

Susan Engelken for her kind smoking, packaging, novel technologies, support and coordination of this book. and cleaning. The second part describes the manufacture and main characteristics of Fidel Toldrá ix Contributors Irene Allais Susan Brewer Cemagref, UMR Genial, Equipe Automat Food Science and Human Nutrition, & Qualite Alimentaire, 24 Av Landais, University of Illinois, USA. F-63172 Aubiere 1, France. E-mail: [email protected] E-mail: [email protected] Janice A. Callahan Keizo Arihara Food Technology and Safety Laboratory, Department of Animal Science, Kitasato Bldg 201, BARC-East, Beltsville, Maryland University, Towada-shi, Aomori 034-8628, 20705, USA

Inglise keel



Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun