Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse
Mõistete sõnaraamat
✍🏽 Avalikusta oma sahtlis olevad luuletused! Luuletus.ee Sulge
Hüpoglükeemia – vere glükoosisisalduse langus alla normi; alla 3,33 mmol/l. Hüpglükeemia füsioloogiliseks põhjuseks on söömata olek või (äkilise) füüsilise koormuse suurenemine; või on söödud, aga koormus tavalisest suurem.
Hüpoglükeemia - see on eriline seisund, mille põhjustab liiga madal veresuhkru tase – alla 3,0 mmol/l. Hüpoglükeemia võib ilmneda järgmistes olukordades: tavalise insuliinidoosi katteks olete
Hüpoglükeemia - Glükoosikontsentratsiooni langus alla 70 mg% Hüpoglükeemiline šokk - teadvuse kadu , kui vere suhkrutase on langenud 40 mg%- ni ja alla
Hüpoglükeemia - vere glükoosi taseme langus alla 3,3. Hüpoglükeemia füsioloogilisteks põhjusteks: • Nälgimine, söömata oleks ühel päeval.
Hüpoglükeemia - glükoosikontsentratsiooni langus alla 70 mg%. Vere glükoosisisalduse langus on üks faktor, mis soodustab väsimust.
Hüpoglükeemia – veresuhkrutaseme langus (Glükoosikontsentratsioonilangus alla 70 mg%). Võib tekkida süsivesikutevaese dieediga.
Hüpoglükeemia on termin, mida kasutatakse liiga madala veresuhkrutaseme iseloomustamiseks.
Hüpoglükeemia - vere glükoosi sisaldus alla normi (tunnused väsimus, nõrkus, nälg).
Hüpoglükeemia on seisund, mille puhul veresuhkrutase on alla 3,3 mmol/1.
Hüpoglükeemia - langeb, kui me ei tarbi piisaval hulgal süsivesikuid.
Hüpoglükeemia — suhkruhaigus (diabeet); teadvusehäired
Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk).
Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).

Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu!
Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.

Suvaline mõiste



Kirjelduse muutmiseks pead sisse logima
või
Kasutajanimi/Email
Parool

Unustasid parooli?

või

Tee tasuta konto

UUTELE LIITUJATELE KONTO AKTIVEERIMISEL +10 PUNKTI !


Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun